Aplica

Feng Shui 2017

Pentru anul 2017, primești indicații și sfaturi pentru dragoste, bani, carieră și pentru amenajarea încăperilor de acasă sau serviciu, cu scopul de a atrage

energie pozitivă și pentru a îmbunătăți viața folosind principii feng shui și reguli anuale. Tu îți faci mediul în care trăiești armonios dacă înveți să folosești corect obiectele și elementele feng shui. Feng Shui este ştiinţa care studiază energiile din mediul tău (casă, serviciu, grădină) și care te învață cum să-ți îmbunătățești viața, a familiei și a prietenilor sau a colegilor, prin simple mutări de mobilă, așezarea obiectelor decorative ori a corpurilor de iluminat sau a detaliilor de apă.

Dragoste Feng Shui 2017

Când vorbim de dragoste și relații fericite în feng shui, ne referim la norocul de a atrage lângă tine o persoana potrivită, de a dezvolta împreună cu aceasta o relație de lungă durată, bazată pe fidelitate și apreciere. Tu îți poți atrage norocul în ceea ce privește dragostea, prin folosirea înțeleaptă a pieselor de mobilier, dar și prin gânduri.

Citește indicații și sfaturi pentru Dragoste Feng Shui 2017.

Faimă și recunoaștere 2017

Dacă ești o persoană care vrea să atragă atenția și admirația celor din jur, faimă și recunoașterea meritelor, care dorește să devină mai sociabilă și să se bucure împreună cu prietenii, aplică reguli feng shui care îți pot asigura atragerea faimei și a respectului de la cei din jur.

Citește cum să folosești Activatori Feng Shui pentru faimă

Afaceri de succes 2017

Toate afacerile cu un bun feng shui au succes. Poți avea o afacere deschisă într-o construcție mai nouă sau mai veche, trebuie să știi de la început cum să te folosești de principiile feng shui, iclusiv pentru o renovare. Energiile începutului sunt extraordinar de puternice și te pot ajuta să atragi abundența în afacerea ta. În 2017, intrarea principală în sediul firmei, adică poziționarea ușii de intrare poate afecta afacerea.

Citește indicații prețioase pentru Afaceri de succes 2017.

Dezvoltare Personală

Aplicarea principiilor Feng Shui pentru dezvoltare personală te ajută să ai o atitudine pozitivă, să te vezi ca pe un învingător, chiar să obții venituri mai mari sau să promovezi pe scara ierarhică. Dezvoltarea personală reprezintă un proces de educare pentru îmbunătățirea calității vieții, mai ales a carierei. A te dezvolta personal înseamnă să devii mai bun, să te perfecționezi continuu.

Vezi sfaturile pentru Feng Shui 2017 Dezvoltare Personală.

Feng Shui 2017 pentru Sănătate

Sănătatea ta are un bun feng shui atunci când ai poftă de viață și te bucuri din tot sufletul de ceea ce ai. Sănătatea ta are un feng shui prost atunci când te confrunți cu stări de letargie, te îmbolnăvești des și din senin, iar gândurile negative îți dau mereu târcoale. Pentru a îmbunătăți sănătatea, știința feng shui-ul îți vine în ajutor cu indicații speciale, bazate pe formule feng shui.

Află indicații despre o Sănătate bună cu ajutorul Feng Shui.

Amenajare casa Feng Shui în 2017

O Casă cu un bun Feng Shui este locul unde te simți bine, unde lucrurile îți merg din plin pe toate planurile și radiezi de sănătate. Atrage energie pozitivă în casă, în încăperile în care locuiești și află cum să poziționezi mobila, obiectele și activatorii feng shui.

Dacă vrei să-ți îmbunătățești viața, dar și a celor care locuiesc împreună cu tine, aplică principii feng shui pentru Casa Feng Shui în 2017.

Copii. Activatori pentru fertilitate

Se spune că degeaba ai bani dacă nu ai familie și copii. În feng Shui se consideră că nu poți pretinde că ai o viață împlinită dacă nu ai urmași. Dacă îți dorești copii, se poate îmbunătăți acest tip de noroc folosind câteva reguli feng shui.

Activatori Feng Shui pentru infertilitate.

Mentori și călătorii

Vrei să pleci în străinătate, la muncă sau în vacanță? Dacă vrei să pleci la muncă sau simți că ți-ar prinde bine o vacanță, ești în situația în care ți-ar fi mai ușor dacă vei activa norocul de călătorii.

Află care sunt Activatorii pentru mentori și călătorii în 2017.

Toate aspectele vieții tale – sănătatea, dragostea, familia și copiii, banii, cariera, faima, recunoașterea și succesul – le poți influența pozitiv dacă aplici principiile Feng Shui.

Maestru feng shui este acreditat internațional și are o experiență de peste 10 ani, de aceea ZODIACOOL îți oferă acces direct, prin calcul online, la formule pe care doar maeștrii Feng Shui le foloseau pentru bunăstarea împăraților.

Direcții personale Feng Shui. Calcul Număr KUA

Unul dintre avantajele pe care le poți folosi imediat este calculul direcțiilor Feng Shui. Fiecare persoană are cel puțin 4 direcții favorabile care îi aduc fericirea și 4 direcții nefavorabile care aduc ghinion. Dacă știi să folosești aceste direcții, vei vedea efectele benefice pentru sănătate, dragoste, bani sau succes.

Calculează numărul tău KUA pentru a afla care sunt direcțiile care îți pot îmbunătăți viața:
Direcții personale Feng Shui. Calcul Număr KUA

Lansat în premieră în România, ZODIACOOL oferă acces gratuit Consultanților Feng Shui la instrumente pentru calcule Feng Shui în limba română:

Stele zburătoare anuale
Stele zburătoare lunare

Articole recente despre Feng Shui:

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!