Transport gratuit peste 199 lei

Consumă alimentele potrivite pentru tine – dieta zodiilor de Aer

Consumă alimentele potrivite pentru tine – dieta zodiilor de Aer

Sănătatea, frumusețea și starea de bine merg mână în mână cu alegerile alimentare. Descoperă care sunt indicațiile pentru zodiile de Aer. Zodie hiperactivă,

nativul Gemeni nu trebuie să își facă nicio problemă în privința siluetei sau a kilogramelor în plus. Cu toate acestea, ar fi bine să aibă grijă la exercițiile fizice, deoarece are tendița de a se suprasolicita și astfel de a consuma în exces alimente energizante, cum ar fi cafeaua, ciocolata, ceaiul verde sau negru etc.

Este indicat să opteze pentru consumul de pește, morcovi, cartofi și fasole. Pe de altă parte, sucurile acidulate sunt de evitat, pentru că pot provoca balonare și arsuri gastrice.

Balanța este extrem de pofticioasă și gurmandă, iar dacă nu își controlează tendințele culinare riscă să acumuleze ușor kilograme nedorite.

Ar trebui să evite brânzeturile, dulciurile și să aibă grijă cât de mari sunt porțiile din mâncărurile preferate. Poate adopta un stil de viață sănătos, dacă are o motivație puternică în spate, să fie atentă la ceea ce mănâncă și să facă exerciții fizice.

Deschis la tot ceea ce înseamnă nou, Vărsătorul este într-o continuă aventură culinară și este dispus să încerce orice fel de aliment pe care nu l-a mai întâlnit. Este inventiv în bucătărie și îi place să descopere și să creeze noi și noi rețete.

Ar fi bine să fie atent la modul în care combină alimente, pentru că are o tendință accentuată spre îngrășare. Dacă nu reușește, ar trebui măcar să combine alimentația avangardistă cu exerciții fizice.

Nu uitați, un vechi proverb spune „Masa de dimineaţă e a ta, prânzul împarte-l cu prietenii şi cina dă-o duşmanilor”.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online