Consumă alimentele potrivite pentru tine – dieta zodiilor de Aer

10.SEPTEMBRIE.2019
Consumă alimentele potrivite pentru tine – dieta zodiilor de Aer

Categorie: Sănătate și Nutriție Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Sănătatea, frumusețea și starea de bine merg mână în mână cu alegerile alimentare. Descoperă care sunt indicațiile pentru zodiile de Aer. Zodie hiperactivă,

nativul Gemeni nu trebuie să își facă nicio problemă în privința siluetei sau a kilogramelor în plus. Cu toate acestea, ar fi bine să aibă grijă la exercițiile fizice, deoarece are tendița de a se suprasolicita și astfel de a consuma în exces alimente energizante, cum ar fi cafeaua, ciocolata, ceaiul verde sau negru etc.

Este indicat să opteze pentru consumul de pește, morcovi, cartofi și fasole. Pe de altă parte, sucurile acidulate sunt de evitat, pentru că pot provoca balonare și arsuri gastrice.

Loading...

Balanța este extrem de pofticioasă și gurmandă, iar dacă nu își controlează tendințele culinare riscă să acumuleze ușor kilograme nedorite.

Ar trebui să evite brânzeturile, dulciurile și să aibă grijă cât de mari sunt porțiile din mâncărurile preferate. Poate adopta un stil de viață sănătos, dacă are o motivație puternică în spate, să fie atentă la ceea ce mănâncă și să facă exerciții fizice.

Deschis la tot ceea ce înseamnă nou, Vărsătorul este într-o continuă aventură culinară și este dispus să încerce orice fel de aliment pe care nu l-a mai întâlnit. Este inventiv în bucătărie și îi place să descopere și să creeze noi și noi rețete.

Ar fi bine să fie atent la modul în care combină alimente, pentru că are o tendință accentuată spre îngrășare. Dacă nu reușește, ar trebui măcar să combine alimentația avangardistă cu exerciții fizice.

Nu uitați, un vechi proverb spune „Masa de dimineaţă e a ta, prânzul împarte-l cu prietenii şi cina dă-o duşmanilor”.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.