Aplica

Rugăciuni pentru frați și surori

Rugăciuni pentru frați și surori

„Căci dacă cineva îl ascultă pe Dumnezeu, și Dumnezeul îl ascultă pe el!”. Să luăm aminte la vorbele sale și să ne gândim la cei alături de care am

crescut – frații și/sau surorile noastre. Rugăciunea 1: Doamne, Ție mă rog, ține pe frații mei (fratele meu) și surorile mele (sora mea), dându-le lor sănătate, viață lungă și darul Tău cel sfânt, ca să umble în căile Tale și să facă cele ce sunt după voia Ta cea sfântă Dă-ne, Doamne, de acum până la capătul vieții, să ne iubim și să ne cinstim unii pe alții căci ce este mai bun și mai frumos decât a viețui frații împreună!

Așa, Doamne, ascultă rugăciunea noastră și milostiv fii nouă, că bun și iubitor de oameni ești și Ție mărire înălțăm: Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.

Rugăciunea 2

Doamne, Iisuse Hristoase, dulcele nostru Mântuitor, Care ne-ai poruncit nouă, zicând: „Iubiţi-vă unii pe alţii, precum şi Eu v-am iubit pe voi”, aprinde în întreaga mea fiinţă, focul sfânt al dragostei de Tine şi de aproapele meu, ca în toate să fac voia Ta.

Doamne Sfinte, ţine şi pe fraţii mei (fratele meu) şi surorile mele (sora mea) în această dragoste sfântă, pururea. Dă-le lor înţelepciune, sănătate, viaţă bună şi Darul Tău Dumnezeiesc, ca să umble în căile Tale şi să facă cele bineplăcute Ţie.

Doamne Iisuse Preadulce, ajută-ne cu Darul Tău, ca de acum şi până la capătul vieţii noastre să ne iubim unii pe alţii, căci: „Ce este mai bun şi mai frumos, decât a locui fraţii împreună?” Aşa, Doamne, ascultă rugăciunile noastre şi Te milostiveşte spre noi.

Că Bun, Milostiv şi Iubitor de oameni eşti şi Ţie slavă înălţăm: Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor.

Amin.

Rugăciunea 3

Doamne, Ție mă rog pentru frații și surorile mele.

Dăruiește-le lor sănătate, pace, iubire, viață și darul Tău cel sfânt, ca să umble în căile Tale și să facă cele plăcute Ție.

Dă-ne, Doamne, să trăim în pace și iubire.

Ascultă, Doamne, rugăciunea noastră și ne miluiește pe noi; că milostiv și iubitor de oameni ești și Ție mărire înălțăm Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!