Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Rugăciune către Cuvioasa Atanasia Igumena pentru bunăstare în a doua căsătorie

Rugăciune către Cuvioasa Atanasia Igumena pentru bunăstare în a doua căsătorie

Din ce în ce mai multe căsnicii ajung la divorț, din diverse motive. E bine ca oamenii să nu rămână singuri, ci să iubească și să se ajute. Înainte de a

te recăsători, roagă-te la Cuvioasa Atanasia Igumena, pentru a vă sprijini în căsnicie, să aveți parte de bunăstare, fericire și bună împăcare. Spune această scurtă, dar extrem de folositoare rugăciune! Rugăciune către Cuvioasa Atanasia Igumena pentru bunăstare în a doua căsătorie. Tropar, glas 3: Întru tine, maică, cu osârdie s-a mântuit cel după chip, că luând crucea ai urmat lui Hristos.

Lucrând ai învăţat să nu se uite la trup, că este trecător, ci să poarte grijă de suflet, de lucrul cel nemuritor.

Pentru aceasta şi cu îngerii împreună se bucură, Cuvioasă Atanasia, duhul tău. Rugăciune Sfântă bineplăcută a lui Dumnezeu, Cuvioasă maică Atanasia!

Cu nevoinţa cea bună nevoindu-te pe pământ, ai primit în Ceruri cununa dreptăţii, pe care a gătit-o Domnul tuturor celor ce îl iubesc.

Pentru aceasta, ne bucurăm de preaslăvită săvârşirea vieţii tale şi cinstim sfântă pomenirea ta - iar tu, stând înaintea Tronului Dumnezeirii, primeşte rugăciunile noastre şi du-le Preamilostivului Dumnezeu, ca să ne ierte nouă toată greşala şi să ne ajute a sta împotriva curselor diavoleşti, ca izbăvindu-ne de necazuri, de nevoi, de boli şi de tot răul, cu bună credinţă şi cu dreptate să vieţuim în veacul cel de acum şi să ne învrednicim cu a ta mijlocire, măcar că nevrednici suntem, a vedea cele bune în pământul celor vii, slăvind pe Cel Unul slăvit întru Sfinţii Săi, pe Tatăl şi pe Fiul şi pe Sfântul Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor.

Amin!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit