Cea mai puternică RUGĂCIUNE de Sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului – îndeplinește toate dorințele!

Cea mai puternică RUGĂCIUNE de Sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului – îndeplinește toate dorințele!

De Sărbătoarea Nașterii Născătoarei de Dumnezeu e bine să ne rugăm la ea pentru sănătate și să-i mulțumim pentru ajutorul pe care ni-l oferă mereu.

Maica Domnului este grabnic ajutătoare a celor aflați în momente grele. Acum, de Sărbătoarea Nașterii Născătoarei de Dumnezeu e bine să ne rugăm la ea pentru sănătate și să-i mulțumim pentru că mereu ne oferă ajutor. Se spune că rugăciunile adresate Sfintei pe 8 septembrie sunt ascultate mai mult ca oricând. Spune rugăciunea aceasta și crede cu adevărat în sprijinul pe care ți-l oferă Maica Domnului.

Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți, precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.

Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre, Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!