Calendar Iunie 2019. Care sunt zilele de coșmar în luna aceasta

03.IUNIE.2019
Calendar Iunie 2019. Care sunt zilele de coșmar în luna aceasta

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Schimbări, dezamăgiri pe toate planurile, răsturnări de situații. Descoperă ce trebuie să faci pentru a nu ajunge la sapă de lemn. Cu toții trecem la un

moment dat prin momente grele sau treburile nu ne ies așa cum ne-am dori. Însă eșecul poate fi pus pe seama astrelor.

De aceea, ar fi bine să cunoaștem previziuni care avertizează despre zilele negre din calendar. Zilele negre sunt acele zile în care energia negativă se află la cel mai înalt nivel.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să nu programăm atunci evenimente și acțiuni importante: nunți, botezuri, operații chirurgicale, să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

Loading...

Să vedem care sunt zilele rele din perioada 6 Iunie – 6 Iulie 2019:

8, 20 Iunie și 2 Iulie
Pentru cei care și-au propus de ceva vreme să facă o schimbare radicală, astrele sunt favorabile. Însă pentru cei care nu au un plan în ceea ce privește viața personală sau profesională nu se recomandă să se aventureze. În aceste zile sunteți predispuși la confunzie, agitație interioară.

În plus, încrederea în sine este la un nivel scăzut și deveniți mai vulnerabili la factorii de stres. Prin urmare, ar fi bine să fiți cât mai răbdători.
(Ciocnire Cal-Șobolan)

9, 21 Iunie și 3 Iulie
Pe plan sentimental, sunt posibile confruntări cu cei dragi, însă situația nu este prea roz nici la locul de muncă. Relațiile vor avea de suferit din cauza frustrărilor acumulate de ceva vreme.

Pe plan profesional, furia va scăpa de sub control, vă veți simți limitați de reguli, însă nu vă lăsați atrași în capcana energiilor negative. În zilele următoare veți reuși să treceți la un alt nivel al carierei, fără să supărați pe nimeni.

În afaceri, nu este acum cazul să vă stabiliți noile obiective, deoarece nu veți reuși să vă concentrați pe îmbunătățirea situațiilor. Mai bine vă relaxați și lăsați timpul să mai rezolve din probleme.
(Rănire Cal-Bivol)

11, 23 Iunie și 5 Iulie

În aceste zile vă veți simți lipsiți de inițiativă, de aceea veți avea tendința să-i lăsați pe alții să ia decizii în locul vostru. Însă această atitudine delăsătoare vă va costa timp și bani, deoarece unele persoane vor încerca să profite de naivitatea voastră.

Pe plan sentimental, încercați să nu vă lăsați influențați de bârfele pe care le veți auzi, dacă nu există dovezi clare, nu dați curs certurilor cu partenerul.

La nivel emoțional, este posibil să se instaleze o stare apăsătoare de supărare, însă încercați să nu vă înecați dezamăgirile în alcool, droguri, experiențe amoroase nepotrivite.
(Distugere Cal-Iepure)

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pe plan financiar: În 2019
Horoscop Rac 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2020!
Steaua 7 aduce o energie negativă, care predispune la necazuri. În anul 2020, steaua 7 se se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.