Calendar Iunie 2019. Care sunt zilele de coșmar în luna aceasta

Calendar Iunie 2019. Care sunt zilele de coșmar în luna aceasta
Schimbări, dezamăgiri pe toate planurile, răsturnări de situații. Descoperă ce trebuie să faci pentru a nu ajunge la sapă de lemn. Cu toții trecem la un

moment dat prin momente grele sau treburile nu ne ies așa cum ne-am dori. Însă eșecul poate fi pus pe seama astrelor.

De aceea, ar fi bine să cunoaștem previziuni care avertizează despre zilele negre din calendar. Zilele negre sunt acele zile în care energia negativă se află la cel mai înalt nivel.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să nu programăm atunci evenimente și acțiuni importante: nunți, botezuri, operații chirurgicale, să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

Să vedem care sunt zilele rele din perioada 6 Iunie – 6 Iulie 2019:

8, 20 Iunie și 2 Iulie
Pentru cei care și-au propus de ceva vreme să facă o schimbare radicală, astrele sunt favorabile. Însă pentru cei care nu au un plan în ceea ce privește viața personală sau profesională nu se recomandă să se aventureze. În aceste zile sunteți predispuși la confunzie, agitație interioară.

În plus, încrederea în sine este la un nivel scăzut și deveniți mai vulnerabili la factorii de stres. Prin urmare, ar fi bine să fiți cât mai răbdători.
(Ciocnire Cal-Șobolan)

9, 21 Iunie și 3 Iulie
Pe plan sentimental, sunt posibile confruntări cu cei dragi, însă situația nu este prea roz nici la locul de muncă. Relațiile vor avea de suferit din cauza frustrărilor acumulate de ceva vreme.

Pe plan profesional, furia va scăpa de sub control, vă veți simți limitați de reguli, însă nu vă lăsați atrași în capcana energiilor negative. În zilele următoare veți reuși să treceți la un alt nivel al carierei, fără să supărați pe nimeni.

În afaceri, nu este acum cazul să vă stabiliți noile obiective, deoarece nu veți reuși să vă concentrați pe îmbunătățirea situațiilor. Mai bine vă relaxați și lăsați timpul să mai rezolve din probleme.
(Rănire Cal-Bivol)

11, 23 Iunie și 5 Iulie

În aceste zile vă veți simți lipsiți de inițiativă, de aceea veți avea tendința să-i lăsați pe alții să ia decizii în locul vostru. Însă această atitudine delăsătoare vă va costa timp și bani, deoarece unele persoane vor încerca să profite de naivitatea voastră.

Pe plan sentimental, încercați să nu vă lăsați influențați de bârfele pe care le veți auzi, dacă nu există dovezi clare, nu dați curs certurilor cu partenerul.

La nivel emoțional, este posibil să se instaleze o stare apăsătoare de supărare, însă încercați să nu vă înecați dezamăgirile în alcool, droguri, experiențe amoroase nepotrivite.
(Distugere Cal-Iepure)

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.