Cum să tragi lozul cel mare în dragoste. 5 Trucuri feng shui secrete

20.AUGUST.2019
Cum să tragi lozul cel mare în dragoste. 5 Trucuri feng shui secrete

Categorie: Feng Shui Autor: Tara Petre ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Frumuseţea exterioară nu este totul atunci când vrei să-i cucerești pe bărbați. Află câteva trucuri feng shui care te vor face să devii o femeie adevărată

Dragostea este un lucru minunat și de dorit în viața oricărei femei, însă de multe ori ne punem întrebarea: suntem sau nu pe placul bărbaților, ce anume apreciază aceștia la o femeie? Cum gusturile bărbaţilor sunt diferite, maestrul Feng Shui ZODIACOOL ne sfătuiește cum să cucerim inima unui bărbat, fără a ne preocupa îndeosebi de aspectul fizic, ci de îmbunătățirea energiei feminine pe care o emanăm.

Iată câteva trucuri simple la care am putea apela pentru a deveni mai fermecătoare, ceea ce-i va face pe bărbați să întoarcă imediat privirile după noi.

Loading...

1. Șarm și drăgălășenie

Este ușor să sporim farmecul personal cu ajutorul unui tablou cu bujori de culoare roz. Însă secretul feng shui constă în alegerea locului potrivit pentru acesta. După ce vom așeza în colțul dragostei din living, respectiv în Sud-Vest, imagini cu bujori, pe zi ce trece vom observa că manifestăm cu mai multă ușurință calități feminine precum drăgălășenie, mister, iubire, senzualitate.

2. Relații reușite

După ce vom pune în colțul iubirii, respectiv în Sud-Vestul dormitorului, un tablou cu un cuplu de îndrăgostiți, vom începe să atragem în viață bărbații potriviți pentru o relație de cuplu reușită, deoarece Universul funcționează după modelul copy-paste. Prin urmare, ar fi bine să alegem o imagine cu un cuplu într-o ipostază fericită (îmbrățișare, căsătorie, sărut, cuplu pasional etc.), pentru a atrage același lucru în viața noastră.

3. Culoarea pasiunii

Când vine vorba de romantism, elementul feng shui care amplifică acest tip de energie este focul, care este asociat cu culoarea roșie. De aceea, dacă în dormitor vom ține obiecte de culoare roșie, cum ar fi o pernă în formă de inimă, atunci vom atrage mai multă energie pozitivă favorabilă iubirii. De asemenea, ne-am putea colora unghiile și buzele în roșu atunci când mergem la o întâlnire sau la un eveniment social unde vrem să ne facem remarcate.

4. Cristalul norocos

Ametistul a devenit deja celebru în lumea feng shui, deoarece a reușit să creeze o energie magică ce a adus de nenumărate ori femeia și bărbatul împreună, într-un cuplu.

Cum de este posibil? Simplu, pentru că violetul, culoarea ametistului, este o combinație inefabilă dintre roșu și albastru. Roșul este o culoare care amplifică energia de tip yang, masculină, și albastrul este o culoare care amplifică energia de tip yin, feminină. Acum rămâne doar să testați efectele prezenței ametistului legat cu șnur roșu sub patul vostru... dacă vreți să vă găsiți jumătatea sau să aveți o relație de cuplu împlinitoare.

5. Lumini magice

Dacă suntem în căutarea bărbatului potrivit și vrem să sporim șarmul personal, ar fi bine ca înainte de a ieși din casă să ne pregătim ținuta. Astfel, este de evitat să ne îmbrăcăm cu haine scoase direct din dulap, de la întuneric, pentru a nu atrage energie negativă.

Sfatul maestrului feng shui ZODIACOOL este să ținem hainele la lumină naturală sau artificială cel puțin 1-2 ore înainte de a le îmbrăca și aici vorbim inclusiv de lenjeria intimă.

Sperăm ca aceste trucuri feng shui să vă ajute să vă bucurați de dragoste!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea
Primele texte despre Feng Shui au o vechime de peste 5000 de ani și au fost descoperite în China.
Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care gurvernează anul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.