Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Top trei vise care tulbură somnul oricui! Tu pe care l-ai avut?

Top trei vise care tulbură somnul oricui! Tu pe care l-ai avut?

Cercetările au demonstrat că toată lumea visează, chiar dacă nu toți ne amintim visele la trezire. Iată care sunt cele mai des întâlnite vise și ce înseamnă ele!

1. Urmărirea din vis

Știți acel vis în care sunteți urmăriți de cineva, cu frica și adrenalina la cote maxime? Uneori știți exact cine vă urmărește, iar alteori pur și simplu simțiți o prezență care vă dă fiori reci pe șira spinării. Este un vis comun, experimentându-l extrem de multe persoane în diverse etape ale vieții.

Acesta este modul subconștientului de a ne defula de stresul cauzat de o problemă cu care ne confruntăm sau de o persoană pe care ar fi bine să o evităm. În același timp este semnul că fugim de propriile sentimente, de teamă, disconfort, furie sau tristețe, în loc să le înfruntăm.

Best seller

2. Căderea în gol

Acesta este un alt vis extrem de des întâlnit. Pare atât de real încât provoacă frică, bulversare și trezirea bruscă din somn. Dacă visați des asta înseamnă că sunteți extrem de preocupați de control și vă temeți că l-ați putea pierde. Încercați să vă lăsați măcar din când în când în voia sorții, pentru că unele lucruri chiar nu pot fi controlate.

3. Fără haine

Multe persoane se visează parțial sau în totalitate goale, stăpânite de un sentiment pregnant de umilință. Deseori asta li se întâmplă celor care în viața de zi cu zi se cred superiori față de ceilalți, care afișează calități și trăsături doar pentru a-i face pe alții să se simtă inferiori.

Îți recomandăm

În schimb, în visul în care apare un obiect vestimentar care atrage atenția mai mult decât propria goliciune, subconștientul evidențiază timiditatea sau respingerea din diverse grupuri. Prezența obiectului contracarează sentimentul de „persoană neimportantă”, respinsă, inexistentă. În acest caz, găsiți-vă echilibrul, cunoscându-vă calitățile și acceptându-vă limitele.

Voi ce visați cel mai des?

Viziteaza magazinul online