Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Locuri inedite în care să faci dragoste măcar o dată în viață

Locuri inedite în care să faci dragoste măcar o dată în viață

Nu mai știi unde să-ți împlinești visele pasionale? Află locurile unde să îți faci într-adevăr de cap. Fiecare relație, chiar și în stadiul incipient,

are nevoie de o picanterie la un moment dat, pentru a intensifica flacăra pasiunii. Nu este un secret, cu toții visăm mai mult decât facem, însă decât să ne ținem mintea ocupată cu gânduri pasionale, mai bine trecem la treabă.

În plus, specialiștii în relații de dragoste și amor ne sfătuiesc să dăm curs provocărilor, pentru a avea trăiri amoroase diversificate, ceea ce duce în timp la o relație reușită din toate punctele de vedere.

Ce ne mai lipsește pentru a ne transforma visele amoroase în realitate? Poate puțin mai multă îndrăzneală și, de ce nu, câteva idei inedite despre locuri în care putem muta „pasiunea" în afara dormitorului.

Compatibilitate zodii

Experții în amor susțin că ceea ce este interzis. Desigur, atunci când adrenalina se eliberează în corp, gradul de incitație crește. În plus, experiențele inedite se transformă în amintiri de neuitat.

Într-o casă în construcție. Cum ar fi să ne furișăm pe un șantier în care se lucrează la o nouă construcție și printre pereții cu aspect nefinisat să ne dăm jos hainele? Dacă la acest peisaj se mai adaugă și cerul înstelat și luna plină, decorul devine magic.

Într-o cameră de hotel, cu lumina stinsă, dar nu oriunde... ci lângă un geam cu vedere spre bulevard. Escapada va fi mai „fierbinte" dacă în timp ce ne vom iubi vom privi mașinile care aleargă grăbite pe șosea. Adrenalina va curge prin vene, plăcerea va fi sigură dacă va exista riscul ca farurile de la mașini să ne surprindă într-o poziție indecentă.

Acasă, dar nu la oricine. Nicio locuință nu are pereții destul de groși când vine vorba despre amor. Chiar și numai ideea de a face dragoste lângă camera în care se află un fost iubit sau o fostă iubită ne poate incita, însă realitatea bate filmul... merită să încercăm.

În casa scării. Mai ales dacă locuim la un etaj superior, de ce să nu încercăm să ne satisfacem pofta de amor înainte de a ajunge în dormitor. Mângâierile și sărutările pasionale ne vor condimenta și mai mult o seară de iubire, dacă va exista și riscul ca unul dintre vecini să ne surprindă.

Deasupra, pe un bloc. Nimic nu se compară cu o aventură mai aproape de stele, cu capul în nori. Pentru a beneficia de aceasta, tot ce trebuie să facem este să ne strecurăm pe un bloc și să ne facem de cap.

Numerologie

Nu spunem că amorul în mașină a devenit ceva banal, însă măcar o dată în viață ar trebui să ne cuibărim pe scaunele din spate și să trecem la acțiune.
Nu vom regreta o astfel de experiență, cum nu vom regreta nici să ne iubim în apa mării sau pe plajă, pe o bancă în parc sau pe un balcon...

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit