Locuri inedite în care să faci dragoste măcar o dată în viață

29.OCTOMBRIE.2018
Locuri inedite în care să faci dragoste măcar o dată în viață

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:media.ciao.ro

Nu mai știi unde să-ți împlinești visele pasionale? Află locurile unde să îți faci într-adevăr de cap. Fiecare relație, chiar și în stadiul incipient,

are nevoie de o picanterie la un moment dat, pentru a intensifica flacăra pasiunii. Nu este un secret, cu toții visăm mai mult decât facem, însă decât să ne ținem mintea ocupată cu gânduri pasionale, mai bine trecem la treabă.

În plus, specialiștii în relații de dragoste și amor ne sfătuiesc să dăm curs provocărilor, pentru a avea trăiri amoroase diversificate, ceea ce duce în timp la o relație reușită din toate punctele de vedere.

Ce ne mai lipsește pentru a ne transforma visele amoroase în realitate? Poate puțin mai multă îndrăzneală și, de ce nu, câteva idei inedite despre locuri în care putem muta „pasiunea" în afara dormitorului.

Loading...

Experții în amor susțin că ceea ce este interzis. Desigur, atunci când adrenalina se eliberează în corp, gradul de incitație crește. În plus, experiențele inedite se transformă în amintiri de neuitat.

Într-o casă în construcție. Cum ar fi să ne furișăm pe un șantier în care se lucrează la o nouă construcție și printre pereții cu aspect nefinisat să ne dăm jos hainele? Dacă la acest peisaj se mai adaugă și cerul înstelat și luna plină, decorul devine magic.

Într-o cameră de hotel, cu lumina stinsă, dar nu oriunde... ci lângă un geam cu vedere spre bulevard. Escapada va fi mai „fierbinte" dacă în timp ce ne vom iubi vom privi mașinile care aleargă grăbite pe șosea. Adrenalina va curge prin vene, plăcerea va fi sigură dacă va exista riscul ca farurile de la mașini să ne surprindă într-o poziție indecentă.

Acasă, dar nu la oricine. Nicio locuință nu are pereții destul de groși când vine vorba despre amor. Chiar și numai ideea de a face dragoste lângă camera în care se află un fost iubit sau o fostă iubită ne poate incita, însă realitatea bate filmul... merită să încercăm.

În casa scării. Mai ales dacă locuim la un etaj superior, de ce să nu încercăm să ne satisfacem pofta de amor înainte de a ajunge în dormitor. Mângâierile și sărutările pasionale ne vor condimenta și mai mult o seară de iubire, dacă va exista și riscul ca unul dintre vecini să ne surprindă.

Deasupra, pe un bloc. Nimic nu se compară cu o aventură mai aproape de stele, cu capul în nori. Pentru a beneficia de aceasta, tot ce trebuie să facem este să ne strecurăm pe un bloc și să ne facem de cap.

Nu spunem că amorul în mașină a devenit ceva banal, însă măcar o dată în viață ar trebui să ne cuibărim pe scaunele din spate și să trecem la acțiune.
Nu vom regreta o astfel de experiență, cum nu vom regreta nici să ne iubim în apa mării sau pe plajă, pe o bancă în parc sau pe un balcon...

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În feng shui familia beneficiază de o atenție deosebită, fiind considerată un punct central
Horoscop Capricorn 2020, evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Capricorn!
Fiind semne cardinale, puteți avea o relație armonioasă, dar totodată și foarte explozivă,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.