Previziuni pentru luna Ianuarie 2019. Zodia pentru care viaţa se va schimba radical

Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com

Greul de-abia acum începe pentru Tigri, intensitate emoțională pentru nativii Câine, posibile boli pentru Dragoni

Ține cont de recomandările pentru luna Bivolului, pentru a spori norocul în dragoste și calitatea vieții.

 

Deși Soarele pare același în fiecare zi, poziția astrelor pe cer diferă de la o perioadă la alta, iar acțiunile pe care le faci depind de aceste schimbări.

În perioada 7 ianuarie-3 februarie, guvernatorul horoscopului este zodia Bivol, conform cu calendarul tradițional chinezesc solar. De aceea, cele mai puternice influențe astrale se vor simți din partea acestei zodii.

PREVIZIUNI ÎN LUNA Bivolului, Ianuarie 2019 pentru cele 12 zodii din Horoscopul chinezesc

Șobolan
În cazul în care situația voastră financiară este mai prost aspectată, această lună poate fi potrivită pentru a vă decide în legătură cu noile planuri pentru 2019. Vă puteți aștepta la ceva destul de frumos dacă aveți acum curajul de a face alegeri și schimbări majore. Desigur, nu va fi ușor, însă nu trebuie să vă îngrijorați, s-ar putea ca cineva din familie să vă ajute cu o sumă de bani.
La nivel psihic, s-ar putea să vă surprindeți întrebându-vă despre propria valoare sau chiar despre puterea de seducție, poate pentru că ați avut un an 2018 destul de greu la toate capitolele, însă totul se va schimba în bine în acest an.

Bivol și Tigru
Ați putea simți un val de energie pozitivă în această lună, de aceea încercați să vă concentrați pe lucruri esențiale. Nu este exclus să vă faceți planuri de viitor, însă greul de abia acum începe, de aceea focalizați-vă pe treburi practice și simple, pentru că în viitorul apropiat nu veți avea energie suficientă să rezolvați treburi complicate. În luna Ianuarie totuși există posibilitatea să vă asumați noi responsabilități ce țin de familie sau de locul de muncă.

Iepure
Ianuarie 2019 poate fi o lună importantă pentru voi, deoarece sectorul zodiacal primește energia victoriilor. Veți asista la amplificarea dorinței de a reuși, ambiția va fi la cote maxime. Pe de altă parte, s-ar putea să simțiți o revoltă împotriva a ceea ce alții așteaptă de la voi, pentru că voi știți că dați acum tot ce puteți și nu înțelegeți de ce cei din anturaj se arată nemulțumiți. Însă este important să nu vă lăsați distrași, mai bine acționați într-un mod care vi se potrivește, decât să vă frustrați.

Dragon și Șarpe
Chiar dacă cei din jur observă că acum aveți tendința să vă comportați mai rece, de fapt voi doar vreți să vă detașați de emoțiile voastre, pentru a le înțelege mai bine. La muncă nu toate vor merge ca pe roate, o problemă vă poate face să vă îmbolnăviți, posibil să faceți febră în această lună.

Cal
O relație extraconjugală poate să vă atragă atenția, însă nu ar trebui să-i acordați prea multă importanță. Pe moment ați putea să vă bucurați de ceea ce vă oferă Universul, însă pe viitor s-ar putea să fiți dezamăgiți. Prin urmare, ar fi mai bine să vă focalizați pe relația deja existentă. Ce-i drept, aici apare un potențial de conflict și de tensiuni în cuplu, însă cu răbdare veți rezolva situația.

Capră și Maimuță
Dorința voastră de a vă exprima emoțiile și gândurile poate fi intensă în această lună. Încercați să mențineți o gândire pozitivă, să nu vă plângeți de milă, pentru a nu-l îndepărta pe partenerul de viață. La job veți fi mai preocupați de calitatea muncii voastre și chiar veți încerca să faceți câteva îmbunătățiri. Însă, dacă lucrați pentru un șef, nu faceți nicio schimbare fără acordul său, pentru a nu crea un scandal monstruos.

Cocoș
S-ar putea să ajungeți acum la un punct în care să simțiți că nu mai puteți, însă chiar dacă acum vă este incredibil de greu, din luna februarie viața vi se va schimba radical. Fiți cât mai detașați și aveți încredere în ceea ce este pe cale să vină. Încercați să vă odihniți cât mai mult, pentru a putea face față stresului.

Câine și Mistreț
S-ar putea să fiți surprinși de apariția unei persoane din trecut în această lună, care să vă stimuleze imaginația și pasionalitatea. Ar putea ieși ceva frumos din interacțiunea cu ea dacă vă place un grad de imprevizibilitate în jurul vieții voastre sociale sau dacă sunteți singuri. Pe de altă parte, ca urmare a noului val de energie a iubirii, nu este exclus ca o relație deja existentă să urce la un nivel din punct de vedere al intensității sale afective, amoroase.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,27  11
VOTURI
7283
4.27
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Rac 2019. Previziuni complete în horoscop RAC 2019
Horoscop Rac 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2019
Horoscop 2019 CAPRICORN DRAGOSTE, iubire și copii, viață personală
Horoscop CAPRICORN DRAGOSTE. 2019 poate să aducă un divorț, în cazul celor care se simt
Horoscop TAUR SANATATE. Principalele problemele de sanatate în 2019
Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.