Previziuni pentru luna Ianuarie 2019. Zodia pentru care viaţa se va schimba radical

26.DECEMBRIE.2018
Previziuni pentru luna Ianuarie 2019. Zodia pentru care viaţa se va schimba radical

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Greul de-abia acum începe pentru Tigri, intensitate emoțională pentru nativii Câine, posibile boli pentru Dragoni. Ține cont de recomandările pentru luna

Bivolului, pentru a spori norocul în dragoste și calitatea vieții. Deși Soarele pare același în fiecare zi, poziția astrelor pe cer diferă de la o perioadă la alta, iar acțiunile pe care le faci depind de aceste schimbări. În perioada 7 ianuarie-3 februarie, guvernatorul horoscopului este Bivolul, conform cu calendarul tradițional chinezesc solar. Cele mai puternice influențe astrale se vor simți din partea acestei zodii.

PREVIZIUNI ÎN LUNA Bivolului, Ianuarie 2019 pentru cele 12 zodii din Horoscopul chinezesc

Șobolan

În cazul în care situația voastră financiară este mai prost aspectată, această lună poate fi potrivită pentru a vă decide în legătură cu noile planuri pentru 2019. Vă puteți aștepta la ceva destul de frumos dacă aveți acum curajul de a face alegeri și schimbări majore.

Desigur, nu va fi ușor, însă nu trebuie să vă îngrijorați, s-ar putea ca cineva din familie să vă ajute cu o sumă de bani. La nivel psihic, s-ar putea să vă surprindeți întrebându-vă despre propria valoare sau chiar despre puterea de seducție, poate pentru că ați avut un an 2018 destul de greu la toate capitolele, însă totul se va schimba în bine în acest an.

Bivol și Tigru

Ați putea simți un val de energie pozitivă în această lună, de aceea încercați să vă concentrați pe lucruri esențiale. Nu este exclus să vă faceți planuri de viitor, însă greul de abia acum începe, de aceea focalizați-vă pe treburi practice și simple, pentru că în viitorul apropiat nu veți avea energie suficientă să rezolvați treburi complicate. În luna Ianuarie totuși există posibilitatea să vă asumați noi responsabilități ce țin de familie sau de locul de muncă.

Iepure

Ianuarie 2019 poate fi o lună importantă pentru voi, deoarece sectorul zodiacal primește energia victoriilor. Veți asista la amplificarea dorinței de a reuși, ambiția va fi la cote maxime. Pe de altă parte, s-ar putea să simțiți o revoltă împotriva a ceea ce alții așteaptă de la voi, pentru că voi știți că dați acum tot ce puteți și nu înțelegeți de ce cei din anturaj se arată nemulțumiți. Însă este important să nu vă lăsați distrași, mai bine acționați într-un mod care vi se potrivește, decât să vă frustrați.

Dragon și Șarpe

Chiar dacă cei din jur observă că acum aveți tendința să vă comportați mai rece, de fapt voi doar vreți să vă detașați de emoțiile voastre, pentru a le înțelege mai bine. La muncă nu toate vor merge ca pe roate, o problemă vă poate face să vă îmbolnăviți, posibil să faceți febră în această lună.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.