Previziuni pentru luna Ianuarie 2019. Zodia pentru care viaţa se va schimba radical

26.DECEMBRIE.2018
Previziuni pentru luna Ianuarie 2019. Zodia pentru care viaţa se va schimba radical
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Greul de-abia acum începe pentru Tigri, intensitate emoțională pentru nativii Câine, posibile boli pentru Dragoni. Ține cont de recomandările pentru luna

Bivolului, pentru a spori norocul în dragoste și calitatea vieții. Deși Soarele pare același în fiecare zi, poziția astrelor pe cer diferă de la o perioadă la alta, iar acțiunile pe care le faci depind de aceste schimbări. În perioada 7 ianuarie-3 februarie, guvernatorul horoscopului este Bivolul, conform cu calendarul tradițional chinezesc solar. Cele mai puternice influențe astrale se vor simți din partea acestei zodii.

PREVIZIUNI ÎN LUNA Bivolului, Ianuarie 2019 pentru cele 12 zodii din Horoscopul chinezesc

Loading...

Șobolan

În cazul în care situația voastră financiară este mai prost aspectată, această lună poate fi potrivită pentru a vă decide în legătură cu noile planuri pentru 2019. Vă puteți aștepta la ceva destul de frumos dacă aveți acum curajul de a face alegeri și schimbări majore.

Desigur, nu va fi ușor, însă nu trebuie să vă îngrijorați, s-ar putea ca cineva din familie să vă ajute cu o sumă de bani. La nivel psihic, s-ar putea să vă surprindeți întrebându-vă despre propria valoare sau chiar despre puterea de seducție, poate pentru că ați avut un an 2018 destul de greu la toate capitolele, însă totul se va schimba în bine în acest an.

Bivol și Tigru

Ați putea simți un val de energie pozitivă în această lună, de aceea încercați să vă concentrați pe lucruri esențiale. Nu este exclus să vă faceți planuri de viitor, însă greul de abia acum începe, de aceea focalizați-vă pe treburi practice și simple, pentru că în viitorul apropiat nu veți avea energie suficientă să rezolvați treburi complicate. În luna Ianuarie totuși există posibilitatea să vă asumați noi responsabilități ce țin de familie sau de locul de muncă.

Iepure

Ianuarie 2019 poate fi o lună importantă pentru voi, deoarece sectorul zodiacal primește energia victoriilor. Veți asista la amplificarea dorinței de a reuși, ambiția va fi la cote maxime. Pe de altă parte, s-ar putea să simțiți o revoltă împotriva a ceea ce alții așteaptă de la voi, pentru că voi știți că dați acum tot ce puteți și nu înțelegeți de ce cei din anturaj se arată nemulțumiți. Însă este important să nu vă lăsați distrași, mai bine acționați într-un mod care vi se potrivește, decât să vă frustrați.

Dragon și Șarpe

Chiar dacă cei din jur observă că acum aveți tendința să vă comportați mai rece, de fapt voi doar vreți să vă detașați de emoțiile voastre, pentru a le înțelege mai bine. La muncă nu toate vor merge ca pe roate, o problemă vă poate face să vă îmbolnăviți, posibil să faceți febră în această lună.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,27  11
VOTURI
7786
4.27
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Horoscop BERBEC BANI în 2019: la nivelul locului de muncă, în 2019 se înregistrează cea mai
Numărul KUA are o bază științifică și este rezulatul unui calcul matematic, în funcție de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.