Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna Martie 2019

01.MARTIE.2019
Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna Martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Află mesajele îngerilor tăi păzitori pentru luna martie 2019, pentru a te bucura de reușite pe toate planurile. Pentru a face alegeri potrivite în luna martie

și a ne simți mai bine, iată care sunt sfaturile îngerilor potrivite pentru fiecare zodie. Berbec: Nu, nu este momentul potrivit pentru a face compromisuri. Păstrați gânduri de iubire față de cei care v-au greșit în trecut, însă ieșiți numaidecât din acele relații pe care le considerați a fi toxice. Taur: Voi sunteți cei care ați creat atât situațiile bune, cât și pe cele rele.

Amintiți-vă că sunteți creatori puternici, prin urmare nu vă indentificați cu rolul de victimă, ci implicați-vă mai mult pentru a schimba totul în bine.

Loading...

Gemeni

Petreceți mai mult timp în aer liber. Conectați-vă cu energiile naturii, deoarece aerul proaspăt și răcoros vă va ajuta să vă auziți mai clar vocea interioară, iar peisajul natural vă va relaxa trupul și mintea.

Rac

Fiți blânzi cu voi. Îngerii vă călăuzesc să vă cinstiți sensibilitatea emoțională și fizică. Vă străduiți prea mult, în timp ce vă mustrați pentru imperfecțiunile propriei imaginații. Așadar, încetiniți ritmul și fiți buni cu dumneavoastră înșivă.

Leu

Paza bună trece primejdia rea. Priviți mai profund situațiile cu care vă confruntați și apoi mergeți mai departe. Posibil că unele informații vitale v-au fost ascunse, deci încercați să puneți mai multe întrebări celor implicați.

Fecioară

Folosiți-vă imaginația și veți vedea răspunsul. Faceți o listă cu ceea ce credeți că nu s-ar putea sau nu ar trebui să se întâmple, apoi ardeți lista, pentru a scăpa de energiile negative și a vă deschide mintea către toate posibilitățile.

Balanță

Nu mai dați vina pe voi sau pe alții. Scrieți o listă cu acțiunile pe care trebuie să le întreprindeți și apoi faceți câte un pas în fiecare zi. În acest fel, visurile voastre se vor transforma în realitate și veți face schimbări pozitive în viață.

Scorpion

Condițiile nu sunt favorabile acum. Așteptați, căutați și alte opțiuni, rugați-i pe îngeri să vă ajute, să vă călăuzească. În inima voastră știți că ceva nu merge bine, însă îngerii vă pot ajuta să aveți mai multă încredere în înțelepciunea inimii.

Săgetător

Aveți o misiune divină, implicați-vă mai mult în activități care vă aduc fericire vouă și celor din jur. Astfel, Universul vă va sprijini și vă va deschide ușile pentru a vă îndeplini obiectivele.

Capricorn

Îngerii iubirii vă ajută! Curând veți întâlni pe cineva potrivit pentru o nouă relație de dragoste sau veți face schimbări fericite în actuala relație de cuplu. Cu cât veți asculta mai mult de intuiție, cu atât veți beneficia de o îmbunătățire în ceea ce privește iubirea.

Vărsător

Posibil că urmează o mutare fericită într-o casă nouă sau la un nou loc de muncă. Această schimbare va aduce o nouă energie pozitivă. Îngerii vă vor ajuta să găsiți un loc nou și apoi vă vor sprijini cu toate detaliile necesare.

Pești

Meritați ce este mai bun. Căutați să ajungeți până la stele cu visele și dorințele voastre și să nu faceți compromisuri. Deși în trecut v-ați mulțumit cu mai puțin decât doreați, acum a venit timpul să vă ridicați standardele. Este bine să vă doriți o viață mai bună. Cu toții suntem ființe spirituale și avem măcar un înger păzitor.

Chiar dacă îngerii ne ajută și ne iubesc, indiferent dacă facem sau nu greșeli, aceștia nu pot interveni decât dacă le cerem ajutorul, pentru a nu ne încălca liberul arbitru.

Prin urmare, rugăciunea către ei ar trebui repetată de mai multe ori, iar pentru ca ajutorul să vină mai repede, am putea să aprindem câte o lumânare pentru fiecare cerere pe care o facem îngerilor.

Sursa articol: Doreen Virtue

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge
Femeia Capricorn are o rezistență deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Steaua Zburătoare 4, cunoscută ca steaua romantismului, a dragostei, cu noroc la căsătorii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.