Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna Aprilie 2019

30.MARTIE.2019
Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna Aprilie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Descoperă mesajele incredibile pe care ți le transmit îngerii tăi păzitori pentru luna Aprilie 2019, pentru a te bucura de reușite pe toate planurile. Pentru

a putea face cele mai potrivite alegeri în luna Aprilie și pentru a ne simți mult mai bine, astrologul ZODIACOOL ne recomandă mesajele îngerilor păzitori. Mesajele de la îngeri sunt potrivite pentru fiecare zodie, în funcție de energia care se află în sectorul zodiacal al fiecăreia. Berbec: “Bucuria este cea mai înaltă dintre toate energiile. Este o magică senzație că orice este posibil.

Bucuria izvorăște din aprecierea darurilor fiecărei clipe. Bucuria vă va permite să atrageți și să creați clipele prezente și viitoare la cele mai înalte niveluri posibile. Ați primit acest mesaj pentru a vă reaminti că puterea vă vine din centrarea pe sentimentul de bucurie. Cereți îngerilor călăuzire privind orice schimbări pe care le puteți face pentru a aduce mai multă bucurie în viață voastră și a altora. O perspectiva plină de bucurie vă aduce libertatea dorită, în timp ce vă puteți face treburile.”

Loading...

Taur

“Îngerul familiilor vă anunță că în familia voastră va avea loc o schimbare fericită sau familia se va mari. Este posibil ca acum să treceți printr-o perioada de adaptare, care vă pregătește pentru această schimbare. S-ar putea să simțiți că lucrurile sunt haotice sau dezorganizate, dar fiți siguri că este doar o parte din procesul de armonizare. Lăsați orice grijă în seama lui Dumnezeu și permiteți cerurilor să vă slujească în calitate de familie spirituală care veghează asupra voastră.”

Gemeni

“Îngerul Păcii este cu voi. Acesta vă aduce liniște și vă netezește drumul spre înainte. Posibil că ați fost într-o încurcătură și sufletul este puțin obosit. Mintea voastră are nevoie de pace și liniște, iar Îngerul Păcii este cu voi, pentru a vă ajuta în împlinirea acestei dorințe. Ca și îngerii, sunteți capabili să plutiți în ochiul oricărui uragan care ar putea să bântuie acum în jurul vostru. Prin respirație și prin intenție, puteți rămâne centrați pe orice se întâmplă în viața voastră. Această temelie lăuntrică de pace are un puternic efect vindecător.”

Rac

“Sunteți purtători de lumină, sunteți asemeni unor îngeri peste Pământ. Dacă aveți dorința de a face ca lumea să fie mai bună, acum este momentul potrivit să vă aduceți contribuția proprie. Șansele ca misiunea voastră personală în această viață să se extindă, să ajungă ajutorul vostrul și la alți oameni sunt mari. Este drept că, pentru a vă realiza misiunea, s-ar putea să fie necesar să faceți anumite schimbări în viață, însă îngerii vă sunt alături, pentru a vă oferi călăuzire lăuntrică.”

Leu

“Sunteți protejați de tot răul. Ce a fost mai rău a trecut. Îngerii vă cer să vă relaxați și să vă simțiți în siguranță. Indiferent ce s-a întâmplat în trecut, îngerii sunt aici pentru a vă proteja prezentul și viitorul. Aceștia vă ajută să vă vindecați de vechi necazuri și traume. Vă ajută să vă vindecați inima de grijă sau de teamă. Ei sunt aici pentru a vă ajuta să scăpați de gândurile sau de comportamentul prin care vă autosabotați. Cu alte cuvinte, ei sunt aici pentru a vă ajuta să vă bucurați de un sentiment înnoit de siguranță dar și de pace a minții.”

Fecioară

“Lăsați în seama îngerilor senzațiile de greutate, orice învinovățire, mânie sau reproș care vă poate ascunde perspectiva plină de iubire, pentru ca aceștia să vă poată ușura povara. Bucurați-vă din nou de pacea din inima voastră. Acest mesaj vine ca o asigurare că dacă aveți un sentiment de vinovăție, lăsați-l în seama îngerilor. Dintre toate situațiile, vinovăția are cele mai joase vibrații, deci atrage negativitate. Dacă judecați vinovăția altora, acest mesaj vă reamintește să vedeți părticica de Dumnezeu din fiecare, pentru a vindeca situația.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.