HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Mistreț

28.MARTIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pdxmonthly.com
Șanse de promovare în carieră, dar pericol de a-și pierde reputația, apetit mare, fantezii amoroase. Horoscop chinezesc lunar și previziuni astrologice pentru

nativii din zodia Mistreț. Vezi și horoscop chinezesc lunar pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Anii de Mistreț: 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, se face tranziția la luna Dragonului, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Numărul guvernat al pătratului LoShu este 3, care aduce energia certurilor.

La fel ca zodia Câine și Mistrețul este sub auspiciile energiei de dragoste și romantism, aduse de Steaua Verde 4 în casa zodiei, în sectorul de Nord-Vest, însă norocul lor va fi diferit.

Loading...

Mistrețul se va simți în largul său în această lună, va avea oportunitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele la un curs de dezvoltare profesională, în urma căruia are șanse mari de a fi promovat sau de a-și schimba serviciul pe un post mai bun decât cel actual. Nu este exclus ca prin acest lucru să atragă invidia unui coleg care a venit înaintea sa în firmă și care se aștepta la o mărire de salariu.

În afaceri, Mistrețul nu va bate în retragere, va reuși să-și pună în aplicare un plan mai vechi. În fața subalternilor, autoritatea sa va crește, însă există pericolul de a-și pierde reputația în urma unor glume, care vor fi considerate vulgare de către cei din echipă. Prin urmare, atenție la comunicare, recomandăm un discurs clar și concis, pentru a se face înțeles.

Rezultatele schimbărilor pe care le vor face Mistreții în această lună se vor vedea în portofel în perioada Iulie-Septembrie 2018.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

În dragoste, Mistrețul se va simți răsfățat de soartă, posibil să oficializeze relația sau să treacă la următorul nivel în relație. Posibil ca liniștea căminului conjugal să-i fie amenințată de apariția unei terțe persoane, însă dacă Mistrețul va primi iubire de la partenerul de viață, tentația va rămâne doar în stadiul de idee.

Nu este exclus ca Mistreții să aibă în această lună un mare apetit, însă dacă vor să-și îndeplinească fanteziile amoroase, discuțiile pline de iubire cu cel drag vor fi de folos.

Cei singuri au șanse de a întâlni pe cineva potrivit pentru o relație de lungă durată, dar trebuie să aibă grijă ca acea persoană să nu fie deja într-o relație, pentru a nu provoca suferință, gelozie. Animalul lor de dragoste, Șobolanul, este bine aspectat în Aprilie 2018 și îi va sprijini în acest demers în special pe nativii femeile Mistreț.

Tații famililor ar putea deveni geloși fie pe soțiile lor, fie pe bunăstarea și fericirea familiilor din anturaj, însă ar fi bine să nu lase această energie negativă să le strice armonia în casă, să-și controleze furia, invidia.

Pe plan fizic, Mistrețul poate să se confrunte cu oboseală, dureri de cap și de ligamente. Nu se recomandă efortul fizic prelungit, practicarea unui sport extrem, pentru a nu afecta sănătatea rinichilor.

Zile nefavorabile: 5, 8, 14, 17, 23, 26 Aprilie

Pentru dragoste și căsătorie, folosiți în sectorul de Nord-vest de acasă, de la birou: Perechea de rațe mandarin, Dubla fericire, Calul vântului Lung Ta, Silaba Hum pe lotus, Copăcel cu ochiul lui Horus.

Amuleta și brelocul se pot ține și în poșetă, în torpedoul mașinii.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești, în Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț - Horoscop chinezesc Aprilie 2018

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1918
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAINE 2019, horoscop chinezesc
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine: ani: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994,
SAGETATOR. Zodia Sagetator totul despre femeia si barbatul Sagetator în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie - 21 decembrie. Este locul de
Horoscop Balanță 2019. Previziuni complete în horoscop Balanță 2019
Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.