HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Mistreț

HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Mistreț
Șanse de promovare în carieră, dar pericol de a-și pierde reputația, apetit mare, fantezii amoroase. Horoscop chinezesc lunar și previziuni astrologice pentru

nativii din zodia Mistreț. Vezi și horoscop chinezesc lunar pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Anii de Mistreț: 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, se face tranziția la luna Dragonului, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Numărul guvernat al pătratului LoShu este 3, care aduce energia certurilor.

La fel ca zodia Câine și Mistrețul este sub auspiciile energiei de dragoste și romantism, aduse de Steaua Verde 4 în casa zodiei, în sectorul de Nord-Vest, însă norocul lor va fi diferit.

Mistrețul se va simți în largul său în această lună, va avea oportunitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele la un curs de dezvoltare profesională, în urma căruia are șanse mari de a fi promovat sau de a-și schimba serviciul pe un post mai bun decât cel actual. Nu este exclus ca prin acest lucru să atragă invidia unui coleg care a venit înaintea sa în firmă și care se aștepta la o mărire de salariu.

În afaceri, Mistrețul nu va bate în retragere, va reuși să-și pună în aplicare un plan mai vechi. În fața subalternilor, autoritatea sa va crește, însă există pericolul de a-și pierde reputația în urma unor glume, care vor fi considerate vulgare de către cei din echipă. Prin urmare, atenție la comunicare, recomandăm un discurs clar și concis, pentru a se face înțeles.

Rezultatele schimbărilor pe care le vor face Mistreții în această lună se vor vedea în portofel în perioada Iulie-Septembrie 2018.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

În dragoste, Mistrețul se va simți răsfățat de soartă, posibil să oficializeze relația sau să treacă la următorul nivel în relație. Posibil ca liniștea căminului conjugal să-i fie amenințată de apariția unei terțe persoane, însă dacă Mistrețul va primi iubire de la partenerul de viață, tentația va rămâne doar în stadiul de idee.

Nu este exclus ca Mistreții să aibă în această lună un mare apetit, însă dacă vor să-și îndeplinească fanteziile amoroase, discuțiile pline de iubire cu cel drag vor fi de folos.

Cei singuri au șanse de a întâlni pe cineva potrivit pentru o relație de lungă durată, dar trebuie să aibă grijă ca acea persoană să nu fie deja într-o relație, pentru a nu provoca suferință, gelozie. Animalul lor de dragoste, Șobolanul, este bine aspectat în Aprilie 2018 și îi va sprijini în acest demers în special pe nativii femeile Mistreț.

Tații famililor ar putea deveni geloși fie pe soțiile lor, fie pe bunăstarea și fericirea familiilor din anturaj, însă ar fi bine să nu lase această energie negativă să le strice armonia în casă, să-și controleze furia, invidia.

Pe plan fizic, Mistrețul poate să se confrunte cu oboseală, dureri de cap și de ligamente. Nu se recomandă efortul fizic prelungit, practicarea unui sport extrem, pentru a nu afecta sănătatea rinichilor.

Zile nefavorabile: 5, 8, 14, 17, 23, 26 Aprilie

Pentru dragoste și căsătorie, folosiți în sectorul de Nord-vest de acasă, de la birou: Perechea de rațe mandarin, Dubla fericire, Calul vântului Lung Ta, Silaba Hum pe lotus, Copăcel cu ochiul lui Horus.

Amuleta și brelocul se pot ține și în poșetă, în torpedoul mașinii.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești, în Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț - Horoscop chinezesc Aprilie 2018

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.