#reclama0#

HOROSCOP 31 august 2018: Șanse unice de a primi... Horoscop: vineri

#reclama10#
31.AUGUST.2018
HOROSCOP 31 august 2018: Șanse unice de a primi... Horoscop azi: vineri

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil Zodiacool

HOROSCOP 31 august 2018: Șanse unice de a primi cadouri scumpe sau un bonus. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. Horoscop 31 august 2018,
#reclama1#

horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Astrele favorizează câștigurile materiale sub formă de bonusuri, cadouri valoroase și distincții. Posibil să ți se propună un post mai bine plătit. Nu rata această ocazie inedită. Pe seară, atenția îți va fi concentrată pe satisfacerea dorințelor persoanei iubite, o vei impresiona într-un mod plăcut prin atitudinea ta drăgăstoasă.

HOROSCOP Taur
În cazul în care te confrunți cu o problemă de sănătate de ceva timp, în intervalul zilei de astăzi poți vedea cum tonusul tău va deveni mai bun. Posibil că vei avea parte de posibilitatea de începe un nou tratament, de a găsi un specialist care să îți indice un regim de viață sănătos. Totul este să îți asculți intuiția și să nu dai înapoi.

#reclama7#

HOROSCOP Gemeni
La finele zilei se pare că vei reuși să identifici persoane de valoare, care pot să-ți modifice modul de a gândi referitor la originile tale. În concluzie, se anunță o zi favorabilă introspecției, te vei ocupa de supraviețuirea unor datini și obiceiuri vechi.

HOROSCOP Rac
În această zi accentul cade pe partea financiară, posibil că vei avea parte de stimă de sine crescută. Beneficiezi de energia psihică necesară pentru a demara ceva nou. În plus nu-ți neglija instinctele, ele vin să-ți aducă la cunoștință ceea ce îți este util pentru perioada imediat următoare.

#reclama3#

HOROSCOP Leu
În această zi cu influx astral favorabil, zodiacool.ro îți recomandă să-ți asculți instinctul, să mergi mai mult pe ceea ce-ți dictează inima, decât logica. Chiar dacă vei avea 2-3 variante de a alege un partener de viață, încearcă să-l alegi pe cel care ți se pare de viitor, alături de care simți că vei putea să îți dezvolți calitățile de părinte.

HOROSCOP Fecioară
Superiorii se arată satisfăcuți de performanțele tale pe plan intelectual și profesional, posibil să fii solicitat pentru un proiect de anvengură. Poate fi vorba despre ceva legat de colaborarea cu străinătatea. Sentimental, nu este exclus să apară un blocaj în relație, de aceea să amâni o ieșire în oraș împreună cu cel drag.

#reclama11#

HOROSCOP Balanță
Astrele amplifică energia senzualității, se poate observa o apropiere față de cel drag, însă acesta nu este dispus să participe la consolidarea relației, ceea ce te dezamăgește. Dacă ești singur, iubirea pare că oferă azi noi perspective, poate să scoată din negura timpului un partener, însă o relație de lungă durată nu se va materializa, spre dezamăgirea ta.

HOROSCOP Scorpion
O posibilă colaborare cu cineva din mediul online sau de departe se întrevede, numai că din superficialitate sunt șanse să-ți faci o imagine proastă, pierzând o oportunitate. Evident, șocul poate să fie destul de mare, însă pe viitor nu vei mai repeta această greșeală. De asemenea, vei fi mult mai avantajat, dacă vei fi dispus să accepți criticile.

HOROSCOP Săgetător
Nu va fi ușor să suporți energia zilei de azi, care vorbește în primul rând de un discurs bine susținut în fața partenerului actual, pentru a-l determina să schimbe ceva din punct de vedere profesional. Încearcă să ai un dialog calm cu acesta, pentru a nu-i provoca suferință.

HOROSCOP Capricorn
La capitolul financiar se poate înregistra un blocaj în această zi, posibil ca un prieten să îți ceară cu împrumut o anumită sumă de bani, însă riscul ca aceasta să nu fie returnată este mare. Totuși, pe seară se întrevede un moment de respiro, astrele îți oferă șansa unei schimbări de atitudine.

HOROSCOP Vărsător
Resimți influxul astral de azi sub formă de oportunități pentru un loc de muncă nou, noi contracte. Șansele ca ele să se concretizeze sunt mari, datorită încrederii pe care o emani. Pe de altă parte, dacă dorești să-i ajuți pe membrii familiei la o activitate ce necesită timp, se pare că vei primi și ceva la schimb: bani, resurse, bunuri.

HOROSCOP Pești
O veste bună de la o persoana apropiată s-ar putea să te bucure. Nu este exclus să se impună să iei o decizie importantă în ceea ce privește planul profesional, posibil că vei căuta să faci un curs pentru perfecționare. Pe seară, dacă ai probleme în anturaj, fă tot posibilul să te detașezi de acele situații, să spui tot ce ai pe suflet.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.