HOROSCOP 30 august 2018: Emoții dăunătoare pe... Horoscop: joi

30.AUGUST.2018
HOROSCOP 30 august 2018:  Emoții dăunătoare pe... Horoscop azi: joi

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil ZODIACOOL

HOROSCOP 30 august 2018: Emoții dăunătoare pe plan afectiv pot distruge anumite planuri. Încrederea în sine trebuie sporită. Află ce rezervă astrele

astăzi pentru fiecare zodie!. Horoscop 30 august 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
În iaceastă zi o sumă de bani poate să îți intre în cont, aceasta va acoperi unele cheltuieli. Sănătatea poate fi pusă în balanță cu reputația, imaginea, banii. Se pare că reușitele profesionale la care ești martor vor îndepărta orice urmă de problemă medicală. Totuși, atenție la obiectele ascuțite care pot provoca răniri pe corp.

HOROSCOP Taur
Orice strategie pe care o vei implementa acum pentru a face bani se pare că îți va oferi rezultate bune. Evident efortul va fi maxim, nimeni nu va veni să îți preia responsabilitățile de pe umeri, dar pe viitor, când vei face o radiografie a situației de acum, vei observa cât de mult s-a meritat.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Cei din anturaj, colegii, prietenii observă corectitudinea de care dai dovadă, vei primi o provocare care te va costa timp, energie, resurse, poate chiar și reputația. Se observă un oarecare șiretlic, dar la final cel care te-a provocat își va arăta adevăratele intenții.

HOROSCOP Rac
Astrele aduc, cel mai probabil, persoane noi în jur, dacă ești în poziția de șef, sunt șanse mari să optezi pentru a angaja o secretară atrăgătoare, contabilă. Deși dragostea va fi la prima vedere, nu va fi deontologic și va trebui să te abții. Pe de altă parte, alegerea rămâne la latitudinea ta.

HOROSCOP Leu
În această zi s-ar putea să simți că trăiești pe muchie de cuțit. O situație destul de instabilă este pe cale să apară pe partea profesională, de aceea nu te grăbi să iei o decizie finală, amână totul pe altă zi. După această experiență intensă se întrevede posibilitatea să manifestați tendința de a-ți ajuta mai mult partenerul iubit.

HOROSCOP Fecioară
Energia pozitivă a zilei va amplifica sentimentele de dragoste, se pare că azi vei căuta să petreci cât mai mult timp alături de cel drag. În plus, nu te vei zgârci când va veni vorba de un cadou pentru persoana iubită. Pe partea de sănătate zodiacool.ro îți recomandă atenție la cum circuli, în trafic pot să apară situații neașteptate.

HOROSCOP Balanță
La muncă șefii te susțin, dar totuși cer din ce în ce mai mult de la tine. Încearcă să nu te enervezi astăzi, deoarece în curând vei vedea că lucrurile s-ar putea înrăutăți din pricina irascibilității. Relațional, te poți confrunta cu probleme în ceea ce privește împărtășirea stărilor interioare, prin urmare te vei simți frustrat.

HOROSCOP Scorpion
Problemele financiare se vor rezolva în curând, important este că astăzi ai șanse mari să găsești soluții ingenioase de a face bani pe cont propriu. Pe de altă parte nu este este exclus un ajutor de la cineva din familie. Pe partea sentimentală totul decurge de la sine, un cadou simbolic se întrevede de la partenerul de viață

HOROSCOP Săgetător
Un bun prieten te roagă să îl găzduiești pentru o perioadă. Însă nu reușești să dai dovadă de calmul de odinioară, ceea ce este posibil să-l facă pe acesta să devină destul de stresat și să regrete că ți-a cerut acest favor. Încearcă să te temperezi și să te relaxezi.

HOROSCOP Capricorn
Potențialul energetic pe care îl aduce ziua de azi pentru tine se va manifesta pe plan afectiv, dar cu sacrificii enorme din punct de vedere spiritual. Trebuie să îți faci un mic bilanț pentru a vedea dacă vei asculta de inimă sau vei acționa rațional. Totuși, inevitabil schimbarea va veni, iar starea emoțională se va schimba.

HOROSCOP Vărsător
Dorința de mai bine prinde contur, vrei să mai cizelezi unele aspecte din viața ta. Surpriza va fi că partenerul te va asista în tot acest demers de maturizare și evoluție, prin urmare încearcă să îți faci ordine în idei, gânduri, trăiri, atitudini, pentru ca totul să iasă așa cum îți dorești.

HOROSCOP Pești
Vei fi sub umbra unor incertitudini venite după o discuție conjugală în contradictoriu. Încearcă să nu duci la extrem sentimentele de dezamăgire, chiar dacă astrele vin să cutremure tot ce ai clădit în ultima perioadă, posibil să afli un secret despre partener (situația este posibilă și invers).Totuși pare că partenerul va ceda tensiunii și va veni pe seară să își ceară scuze.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii
Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.