HOROSCOP 12 iulie 2018: Frica de o posibilă... Horoscop: joi

12.IULIE.2018
HOROSCOP 12 iulie 2018: Frica de o posibilă plafonare pe plan afectiv poate atrage mai mult dinamism. Flacăra pasiunii se va reaprinde cu o cină romantică.

Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. Horoscop 12 iulie 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Se anunță posibile ieșiri necontrolate, care vor fi puse pe seama stresului acumulat. Dar de fapt ele vin să-ți arate o latură mai întunecată a caracterului tău. Nu este exclus să simți impulsul de a începe totul de la 0, ca să faci o curățenie generală în relațiile cu cei din jur și în viața ta.

HOROSCOP Taur
Nu este exclus ca astăzi să dorști să renegocizi un contract sau te vei orienta spre o activitate care să îți pună în valoare abilitățile înnăscute. Pe seară, vei avea un moment de liniște interioară, și îți vei da seama cum să gestionezi orice situație conflictuală, astfel încât să îți aducă armonie și echilibru emoțional.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
O sumă de bani îți poate intra azi în cont, acest plus financiar ce vine cel mai probabil de pe urma unei colaborări extraprofesionale, îți va oferi entuziasmul de a valorifica mai mult acel talent care ți-a adus reușita. În sfera afectivă vei avea parte de surprize din partea celor dragi.

HOROSCOP Rac
Doar excesul poate să îți aducă azi o devitalizare, dar și stres pe partea emoțională. Atenție, dacă ești implicat într-o relație extraconjugală, deoarece pot să apară copii. Ca efect, această slăbiciune va aduce după sine o relocare în alt oraș, țară din cauza pierderii reputației.

HOROSCOP Leu
Cineva din anturaj încearcă prin orice mijloace, fără să aibă nicio rușine, să distrugă relația cu persoana iubită, însă ai noroc că încrederea pe care acesta o are în tine nu permite ruperea legăturii voastre strânse. Pe seară îți vei împlini dragostea în așternut.

HOROSCOP Fecioară
Fă tot posibilul ca astăzi să nu te suprasoliciți la locul de muncă, acordă mai multă atenție orelor de odihnă, pentru a elimina riscul de a-ți pune în pericol sănătatea fizică și psihică. Dacă ești singur, posibil ca la un eveniment să te îndrăgostești, să realizezi că viața este mult mai frumoasă decât ai crezut până acum.

HOROSCOP Balanță
Cei din anturaj s-ar putea să te considere egoist în această zi, deoarece dorești să îți rezervi mai mult timp pentru tine. Dar de fapt chiar ai nevoie de această revizuire, pentru a scoate la suprafață noi abilități, care simți că încă nu sunt valorificate la maximum.

HOROSCOP Scorpion
Tot ceea ce ai intuit în legătură cu o persoană din anturaj se adeverește, șansele de a afla un secret bine ascuns sunt mari, doar că acesta nu va fi pe placul tău, te va întrista. Poate că ar fi mai bine să te detașezi, pentru a nu prelua energie negativă.

HOROSCOP Săgetător
Relațional, este important să fii cât mai sincer cu privire la ceea ce simți față de partenerul de viață. Impulsivitatea de care ai putea să dai dovadă azi favorizează atât micile accidente prin casă cât și certurile. Se recomandă să te focalizezi pe treburi de rutină care nu amplifică stresul.

HOROSCOP Capricorn
La capitolul carieră ziua poate să îți aducă o veste bună, posibil o mărire, o recomandare, un câștig ce se poate obține în perioada imediat următoare. Surprize plăcute îți rezervă astrele, problemele pe teme sentimentale tind să-și găsească rezolvarea printr-un dialog conciliant cu partenerul de viață, care se va dovedi a fi cooperant.

HOROSCOP Vărsător
Lucrul cu noua tehnologie îți dă bătăi de cap, neștiind cum să procedezi. Ajutorul cuiva mai specializat îți va fi de folos pentru a învăța de la el noile tendințe impuse. O relaxare în natură, împreună cu cei dragi, te poate ajuta să-ți reîncarci bateriile pentru perioada imediat următoare.

HOROSCOP Pești
În sfera sentimentală devii vedeta zilei, vei încerca să transmiți tot ceea ce simți prin gesturi de iubire față de partenerul drag, iar acesta la rândul său va dori să împărtășească aceleași sentimente cu tine. Prin urmare seara o puteți petrece în oraș, la o cină romantică, film.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  4
VOTURI
7765
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: LEU horoscop Dragoste. Leu 2019
Horoscop 2019 LEU DRAGOSTE: Anul 2019 pe partea socială este mult mai pașnic față de 2017 și
KUA 9 - ARTISTUL
KUA 9 are o vibrație care îi conferă persoanei abilitatea inedită de a găsi soluții la
TAUR dragoste și relații, după horoscop Taur DRAGOSTE, cum cucerești un Taur
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.