HOROSCOP 01 septembrie 2018: Colaborarea intuitivă cu... Horoscop: sâmbătă

HOROSCOP 01 septembrie 2018: Colaborarea intuitivă cu... Horoscop azi: sâmbătă
HOROSCOP 01 septembrie 2018: Colaborarea intuitivă cu cineva superior aduce clarificarea planurilor care decurg lent. Află ce rezervă astrele astăzi pentru

fiecare zodie!. Horoscop 01 septembrie 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Acum vei începe să conștientizezi dacă alții profită de pe urma muncii tale, dar nu vei mai lăsa ca această situație să mai continue. Nu te îngrijora, acțiunile desfășurate azi vor avea urmări pozitive pe viitor. Tot acest context astral aduce pe finele zilei stare de irascibilitate, nervozitate, posibilă ceartă din cauza rudelor.

HOROSCOP Taur
O persoană nouă își face apariția în viață, cucerită iremediabil de sinceritatea de care dai dovadă în cadrul evenimentului la care este posibil să participi. Nu este exclus ca o relație de iubire să ia naștere. Pe partea profesională zodiacool.ro te sfătuiește să fii atent și să nu îți asumi niciun risc major.

HOROSCOP Gemeni
Posibil ca astăzi să nu te mai simți protejat și susținut de familie și să ai impresia că toți s-au întors împotriva ta. Se pare că ai nevoie de spațiu intim, vrei să te izolezi de ceilalți și nu dorești să socializezi cu ei. O ușoară stare de depresie este pe cale să ia naștere, dar nu-ți fă griji, totul va reveni la normal în curând.

HOROSCOP Rac
Pe partea profesională este posibil să te simți vinovat de faptul că faci promisiuni pe care nu le poți respecta sau realizezi că te-ai înșelat în privința unor persoane care acum te dezamăgesc. Nu-ți mai fă atâtea griji, cu sprijinul familiei vei reuși să corectezi acest sentimente trecătoare.

HOROSCOP Leu
Este posibil să îți oferi sprijinul unei persoane mai tinere pe care nu o cunoști. Această persoană îți va oferi în schimb încredere, pentru că tu vezi potențialul în ea. Se pare că intuiția nu te minte și poate efortul tău va fi apreciat, vei primi complimente. Este o zi favorabilă pentru a clarifica acțiuni viitoare.

HOROSCOP Fecioară
Cineva din anturaj sau chiar din familie este posibil să te trădeze sau să schimbe ceva în planurile comune, dar nu te enerva, sunt lucruri noi pe care ai putea să le înveți din această experiență neplăcută. Pe viitor sigur nu vei mai face anumite greșeli. zodiacool.ro îți recomandă să petreci o seară liniștită în sânul familiei, spre bucuria celor dragi.

HOROSCOP Balanță
Discuții tensionate se întrevăd în această zi ca urmare a unor intrigi venite din rândul rudelelor, cel mai probabil ale partenerului. S-ar putea să nu mai reziști, vei dori să spui tot ce ai pe suflet, însă ai grijă la comunicare, s-ar putea ca vorbele tare să provoace suferință, ceea ce vei regreta mai târziu.

HOROSCOP Scorpion
În această zi relația cu partenerul poate avea de suferit, se pare că nu vei avea răbdarea necesară să îl asiști în periplul său de a se autocunoaște, ceea ce îl poate face să se simtă singur. Încearcă să nu fii indifferent, caută o modalitate ca să-l susții cu sfaturile tale înțelepte sau măcar ascultă ce are de spus.

HOROSCOP Săgetător
Partea sentimentală se îmbunătățește în urma unei călătorii inopinate în care poți avea norocul de a întâlni persoana potrivită care să-ți dea sfaturi utile de viață. Pe seară, ai putea folosi cele învățate pentru a-i face partenerului de viață o surpriză inedită. Acesta va aprecia din plin gestul tău generos și neașteptat.

HOROSCOP Capricorn
Aspectul astrologic de azi zădărnicește orice demers care se dorește a fi pus în practică. Se recomandă să aduni date pentru o anumită confruntare ulterioară sau este posibil să fi ajuns la urechile tale un zvon supărător, al cărui efect va începe să se resimtă în perioada imediat următoare.

HOROSCOP Vărsător
Nevoia de dragoste și afecțiune este întâmpinată azi cu o respingere neprevăzută din partea partenerului. Acest tip de răspuns din partea lui te va dezamăgi profund și îți va crea o stare proastă de dispoziție. Nu este cazul să dramatizezi, relația se va armoniza în perioada imediat următoare. Îndreaptă-ți atenția asupra unui sport sau a unui hobby, ca să scapi de surplusul de energie.

HOROSCOP Pești
Stresul din ultima perioadă revine în actualitate, se resimte dorința de evadare, ar fi bine să nu treci cu vederea peste semnalele trimise de organism, pentru a nu avea parte de depresii, înăbușirea tristeții în dependențe, excese alimentare care îți vor perturba sănătatea. Nu te panica, depășirea acestei situații limită nu necesită un efort supraomenesc, vei reuși.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.