Eclipsa Soare din 13 Iulie 2018 TAUR: multe secrete vor ieși la suprafață

Eclipsa Soare din 13 Iulie 2018 TAUR: multe secrete vor ieși la suprafață

Previziuni generate de Eclipsa din 13 Iulie: credințele acum se vor schimba, aspecte noi în viața voastră. Nativii Taur vor beneficia de efectele trigonului

regal constituit din Uranus-Satur retrograd și Venus pe partea de iubire și autocunoaștere. Se pare că ale voastre credințe acum se vor schimba, cel mai probabil veți întâlni persoane noi, care au o deschidere spre spiritualitate, vă vor insufla dorința de a ascede spre ceea ce dețin aceștia.

Dacă aveți copii, adolescenți care trebuie să se înscrie la o facultate, o să luați decizia ca aceștia să urmeze studiile în alt oraș sau în străinătate. Dacă voi vă propuneți să asimilați informații noi, este posibil să participați la un curs.

Foarte multe elemente noi vin în viața voastră, nici de mirare având în vedere că Eclipsa de Soare este implicată și ea într-un trigon regal alături de Neptun și Jupiter. Astfel, sfera sentimentală, spirituală și familială cunosc alte dimensiuni: implicare, devotament, elucidarea unui mister, apariția unei persoane despre care membrii familiei credeau că a dispărut, posibil să aduceți pe lume copii.

Taurii care au avut probleme cu rudele acum pot să constate care au fost motivele celor dragi de s-au opus unor decizii. Multe secrete vor ieși la suprafață. Dacă sunt Tauri implicați în relații extraconjugale, în urma unei neatenții poate ieși totul la suprafață.

Acest eveniment astrologic vine să vă demonstreze că puteți mai mult, trebuie să luptați pentru ceea ce simțiți, chiar dacă toată lumea se opune. Dacă vă doriți să ieșiți dintr-o conjunctură nefavorabilă, această Eclipsă vă poate ajuta să vă detașați.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!