Eclipsa de Soare 13.07.2018 BALANȚĂ: evenimente neprevăzute vă strică planurile

Eclipsa de Soare 13.07.2018 BALANȚĂ: evenimente neprevăzute vă strică planurile

Context favorabil, dar și nefavorabil pentru nativii Balanță: surprize neprevăzute pe toate planurile. Nativii Balanță au parte de Eclipsa de Soare din data

de 13 Iulie pe casa profesiei, carierei, relației cu familia. Dacă v-ați programat în jurul acestei date să plecați în concediu, cel mai probabil veți face doar bagajele, un eveniment cu totul deosebit, atipic, neprevăzut vă va determina să renunțați la acel sejur.

Sunt două posibilități mari în această perioadă: fie un membru al familiei suferă de pe urma unei boli și este necesar să fie internat în spital, să aibă probleme cu sistemul locomotor, să devină invalid; fie apare o oportunitate, un contract, o colaborare care se evidențiază în urma unei conversații cu prietenii, la locul de muncă.

Universul dorește să evoluați, să vă schimbați atitudinea asupra vieții, să fiți mai atenți la ce spuneți și cui spuneți.
În ansamblu, contextul creat în jurul zilei de 13 Iulie este unul favorabil atât pe plan financiar, profesional, social.

Uranus în trigon cu Venus și cu Saturn retrograd aduce posibilitatea să intrați în posesia unor bunuri ce pot fi valorificate din Septembrie până în Noiembrie 2018, bucuria voastră este suferința altuia, de aceea vedem mai plauzibil faptul să vă bucurați de sentința în cazul unui proces, să vă revină un bun pentru care ați luptat în ultimii 12 ani.

Pe opoziția dintre Marte retrograd cu Nodul Nord acolo unde sunt probleme în căsnicie aveți acum șansa de a lua decizia de a vă separa de partener. Acum poate să apară o altă relație, bazată pe instinct, pe plăcere, se creează o situație dificilă, întrucât renunțati la ceva stabil, dobândit în ultimii 7-9 ani de zile pentru ceva șubred.

Deciziile voastre în principiu nu pot fi judecate, ele se bazează pe suma tuturor observațiilor efectuate încă din Decembrie 2017, de atunci constant ați fost nemulțumiți.

Această Eclipsă vă ajută să vă mutați alături de altă persoană, însă la începutul lunii Septembrie 2018 va începe să se activeze starea de remușcare, o să vă doriți să vă întoarceți în acele situații confortabile, dar va fi prea târziu.

Nativilor Balanță le recomandăm să se abțină de la tentații, care pe parcurs pot deveni dependențe.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!