Dorințe împlinite! Mesaje de rostit în noaptea de Revelion, cu efect în 2018

Dorințe împlinite! Mesaje de rostit în noaptea de Revelion, cu efect în 2018
În 2018, fiecare zodie chinezească are una din cele 9 energii cosmice, iar dorințele pot fi în acord cu aceasta. Noaptea de 31 decembrie este magică în

astrologie, fiind un Hiatus care marchează un nou început.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt

Cu câteva zile înainte de Revelion, e bine să scriem cel puțin 70 de dorințe la timpul prezent, afirmativ.

Pentru ca dorințele să se împlinească este bine să ne folosim de momente magice pentru a le rosti. Pe lângă cele 70 de dorințe, ne putem îmbogăți lista cu mesaje speciale, pentru zodia chinezească de care aparținem:

Șobolan
Împotiva energiei dezastrelor: Sunt împăcat cu mine și cu cei din jur, mă bucur de fiecare moment al vieţii, îmi exteriorizez cu ușurință talentele.

Bivol și Tigru
Împotriva energiei de ceartă: Trăiesc cu bucurie. Am încredere în mine și în cei din jur. Accept schimbările din viața mea. Sunt în pace.

Iepure
Împotriva energiei de pierderi: Mă simt în siguranță, sunt în pace cu cei din jur, îi apreciez si îi iubesc. Viața mea este stabilă și echilibrată.

Dragon și Șarpe

Pentru bogăție: Am putere asupra vieţii mele. Am toți banii pe care mi-i doresc și viața mea este fericită. Sunt în armonie cu familia mea.

Cal
Pentru dragoste: Îmi exprim liber sentimentele. Mă apreciez pentru ceea ce sunt. Fac lucrurile care îmi plac cu bucurie și iubire.

Capră și Maimuță
Pentru noroc divin: Accept să primesc idei noi. Am încredere în mine, îmi accept emoţiile, mă decid ușor. Am mintea liniştită și inima împăcată.

Cocoș
Împotriva energiei de boală: Accept schimbările. Știu ce este bun pentru mine. Îmi îndeplinesc adevăratele mele nevoi.

Câine și Mistreț
Pentru victorii: Accept cu bucurie experiențe și emoţii noi. Îmi asum responsabilitatea pentru viaţa mea. Trăiesc în pace.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.