Transport gratuit peste 199 lei

Descoperă-ți cea mai mare calitate în funcție de zodia chinezească

Descoperă-ți cea mai mare calitate în funcție de zodia chinezească

Cunoașterea înseamnă înțelepciune și putere! Vă invităm să descoperiți care sunt cele mai mari calități ale nativilor din zodiacul chinezesc.

Șobolan– flerul
Acest nativ are darul de a intui ceea ce se întâmplă și de a se adapta fără dificultate oricărei situații. Ar fi bine să aibă mai multă încredere în această capacitate a sa!

Bivol – generozitatea
Nativul Bivol are o inimă extrem de mare și îi ajută pe cei aflați în nevoie, fără a sta pe gânduri. Nu sunt mulți cei care știu asta despre nativii din Bivol, pentru că au obiceiul de a fi foarte secretoși și modești.

Tigru – simțul practic
Fiecare mișcare pe care o face este bine calculată și parte dintr-o întreagă strategie, pentru că nu îi place să lase ceva la voia întâmplării sau să simtă că depinde de cineva.

Iepure – perseverența
Cu mult calm și toleranță, Iepurele nu se dă bătut pentru nimic în lume. Odată ce și-a propus ceva, nimic nu îi poate sta în cale, mai ales pentru că este foarte prevăzător și își face strategii de reușită.

Dragon – carisma
Întotdeauna iese în evidență, se face repede plăcut și apreciat, datorită imensei pofte de viață și optimismului molipsitor.

Șarpe – eleganța
Acesta nativ este printre cei mai eleganți din zodiac, iar atitudinea sa fermecătoare cucerește din prima clipă. Se bazează mult pe intuiție, dar și pe capacitatea sa aparte de organizator desăvârșit.

Cal – pasiunea
Tot ceea ce face acest nativ presupune implicare totală, mai ales că are o energie aproape inepuizabilă. Este mereu înconjurat de oameni, datorită pasiunii sale care inspiră.

Capră – sociabilitatea
Puține persoane pot fi atât de prietenoase ca nativii Capră, caracterizați prin empatie, sensibilitate și loialitate. Are obiceiul de a se lăsa pe loc secund, neglijându-și nevoile și interesele.

Maimuță – curiozitatea
Simte mereu nevoia să facă ceva nou, să învețe ceva inedit. Nu are răbdare să stea o clipă locului și cu mult curaj pleacă în căutarea necunoscutului.

Cocoș – responsabilitatea
Este foarte bine organizat și responsabil, dar și autoritar. Astfel, preferă să se descurce singur, decât să suporte greșelile altora. Cu toate acestea, are nevoie de aprobarea celor dragi.

Câine – devotamentul
Acest nativ este foarte protector cu cei apropiați și fidel în relații. Este greu să îi câștige cineva încrederea, dar când o face, și-a găsit un prieten adevărat pe viață. Câinele trebuie să aibă însă grijă să nu cadă pradă pesimismului.

Mistreț – norocul
Are deseori o atitudine copilăroasă, indiferent de vârstă, dar pare că s-a născut sub o stea foarte norocoasă, care îl ajută să iasă din orice problemă, fără prea mare efort.

Nosce te ipsum! (Cunoaște-te pe tine însuți!)

Viziteaza magazinul online