Descoperă-ți cea mai mare calitate în funcție de zodia chinezească

20.MAI.2019
Descoperă-ți cea mai mare calitate în funcție de zodia chinezească
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Cunoașterea înseamnă înțelepciune și putere! Vă invităm să descoperiți care sunt cele mai mari calități ale nativilor din zodiacul chinezesc.

Șobolan– flerul
Acest nativ are darul de a intui ceea ce se întâmplă și de a se adapta fără dificultate oricărei situații. Ar fi bine să aibă mai multă încredere în această capacitate a sa!

Bivol – generozitatea
Nativul Bivol are o inimă extrem de mare și îi ajută pe cei aflați în nevoie, fără a sta pe gânduri. Nu sunt mulți cei care știu asta despre nativii din Bivol, pentru că au obiceiul de a fi foarte secretoși și modești.

Tigru – simțul practic
Fiecare mișcare pe care o face este bine calculată și parte dintr-o întreagă strategie, pentru că nu îi place să lase ceva la voia întâmplării sau să simtă că depinde de cineva.

Loading...

Iepure – perseverența
Cu mult calm și toleranță, Iepurele nu se dă bătut pentru nimic în lume. Odată ce și-a propus ceva, nimic nu îi poate sta în cale, mai ales pentru că este foarte prevăzător și își face strategii de reușită.

Dragon – carisma
Întotdeauna iese în evidență, se face repede plăcut și apreciat, datorită imensei pofte de viață și optimismului molipsitor.

Șarpe – eleganța
Acesta nativ este printre cei mai eleganți din zodiac, iar atitudinea sa fermecătoare cucerește din prima clipă. Se bazează mult pe intuiție, dar și pe capacitatea sa aparte de organizator desăvârșit.

Cal – pasiunea
Tot ceea ce face acest nativ presupune implicare totală, mai ales că are o energie aproape inepuizabilă. Este mereu înconjurat de oameni, datorită pasiunii sale care inspiră.

Capră – sociabilitatea
Puține persoane pot fi atât de prietenoase ca nativii Capră, caracterizați prin empatie, sensibilitate și loialitate. Are obiceiul de a se lăsa pe loc secund, neglijându-și nevoile și interesele.

Maimuță – curiozitatea
Simte mereu nevoia să facă ceva nou, să învețe ceva inedit. Nu are răbdare să stea o clipă locului și cu mult curaj pleacă în căutarea necunoscutului.

Cocoș – responsabilitatea
Este foarte bine organizat și responsabil, dar și autoritar. Astfel, preferă să se descurce singur, decât să suporte greșelile altora. Cu toate acestea, are nevoie de aprobarea celor dragi.

Câine – devotamentul 
Acest nativ este foarte protector cu cei apropiați și fidel în relații. Este greu să îi câștige cineva încrederea, dar când o face, și-a găsit un prieten adevărat pe viață. Câinele trebuie să aibă însă grijă să nu cadă pradă pesimismului.

Mistreț – norocul
Are deseori o atitudine copilăroasă, indiferent de vârstă, dar pare că s-a născut sub o stea foarte norocoasă, care îl ajută să iasă din orice problemă, fără prea mare efort.

Nosce te ipsum! (Cunoaște-te pe tine însuți!)

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1024
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în
Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.