Cum te îmbraci de Crăciun pentru a avea bucurii tot anul 2018?

20.DECEMBRIE.2017
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: sheknows.com
Culorile alese cu grijă sunt remedii care elimină energia negativă și aduc noroc fiecărei zodii. Nativii sunt supuși succesului sau ghinionului adus de stele

zburătoare feng shui din 24 decembrie 2017.

DE INTERES: Stele zburătoare în anul 2018

Crăciunul este un moment dedicat familiei și celor dragi. Pentru a îmbunătăți relația cu cei dragi alege culori care să atragă norocul sau care să îți ofere protecție.

Berbec. Crăciunul 2017 poate fi un bun prilej de a vă exprima afectivitatea față de cei dragi, prin gesturi sau cuvinte frumoase. Pentru a atrage admirația lor, folosiți culorile crem, ocru și cărămiziu în special în zona gâtului.

Taur. Șansele de a câștiga o bună reputație vor fi amplificate de combinația alb cu ocru, care va înlătura posibilele obstacole din calea succesului pe plan profesional. O beretă sau un fes în aceste culori vor face ca norocul să apară.

Loading...

Gemeni. Veți elimina riscul de boală dacă veți îmbrăca un pulover în combinația alb cu verde. Astfel, veți fi ca spiridușii lui Moș Crăciun și vă veți spori umorul și pofta de viață.

Rac. Cea mai potrivită alegere pentru costumația de Crăciun va fi o pereche de pantaloni de culoare albastră și o bluză de culoare verde sau turcoaz. Riscul de necazuri din dragoste va fi astfel neutralizat.

Leu. Pentru a preveni accidentările din princina neatenției, purtați o vestă de culoare violet sau o căciuliță de culoare roșie, fucsia. Aceste culori vă vor aduce liniște sufletească și vă vor ajuta să vă țineți impulsivitatea sub control.

Fecioară. Vă veți simți mai bucuroși de Crăciun dacă veți alege să purtați o cămașă sau o bluză pe gât de culoare roșie sau grena. S-ar putea ca datorită acestor culori să mai renunțați la critică și să deveniți o prezență agreabilă.

Balanță. O ținută cât mai strălucitoare, poate chiar extravagantă, cu mult argintiu combinat cu puțin verde, vă va spori norocul pe plan financiar și vă va ajuta să vă duceți la bun sfărșit toate planurile de dezvoltare, fără stres.

Scorpion. Veți scăpa de unele gânduri negative și de gelozie dacă veți alege o vestimentație în combinația alb cu argintiu. Astfel veți deveni un magnet pentru reușite, care vă vor aduce bucurii de Sărbători.

Săgetător. Albul, auriul și argintiul vor ține departe de voi problemele cotidiene și vor înlătura riscul de bârfe și certuri. Purtând aceste culori, veți deveni ca un adevărat magnet pentru reușite și vă veți spori stima de sine.

Capricorn. Ați putea să evitați să fiți nervoși de Crăciun, folosind șosete albe sau de culoare violet. În talie, purtați o curea strălucitoare, aurie sau argintie, ceea ce vă va face să deveniți șarmanți și înclinați spre romantism.

Vărsător. De Crăciun deveniți mai înțelegători cu cei din jur și mai puțin preocupați de împlinirea fanteziilor afective. Pentru a realiza mai ușor acest lucru, optați pentru o vestimentație în combinația roșu cu auriu.

Pești. O posibilă stare de letargie s-ar putea să vă pună bețe în roate și să nu vă lase să petreceți cu cei dragi, dar totul se poate remedia cu ajutorul unei ținute de culoare turcoaz sau în combinația violet albăstrui cu verde.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
1858
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: LEU horoscop SANATATE. Leu 2019
Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai
Zodiac chinezesc CÂINE 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: Combinația
Zodiac chinezesc CAL 2019, horoscop chinezesc SANATATE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: Pentru că în anul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.