Cu ce mă îmbrac în luna Ianuarie 2019, pentru ca totul să meargă strună

Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com

Posibile complicații pentru Șobolani, dragoste la prima vedere pentru Mistreți, însă Caii se vor simți mai singuri

Cu toții încercăm să facem tot posibilul pentru a spori norocul în viață. Totuși, pentru a face acest lucru mai ușor, ar fi bine să alegem să ne înconjurăm de anumite culori, care ne ajută să fim în armonie cu ritmurile astrale..

 

În luna ianuarie 2019, cercul zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 9+3, care amplifică certurile, litigiile, agresivitatea. Pentru a scăpa de energia negativă, este simplu să folosim culorile, care se pot comporta ca remedii feng shui. Dacă le folosim în funcție de zodia chinezească, vom beneficia de echilibru.

Șobolan
În luna Ianuarie energia banilor ajunge în sectorul vostru zodiacal, însă ea se combină cu cea a dezastrelor, de unde rezultă tot energie negativă. De aceea ar fi bine să încercați să faceți tot ce vă stă în putință pentru a nu complica lucrurile legate de bani, afaceri, cuplu. Pentru a nu atrage pierderi financiare din cauza lăcomiei, ar fi bine să purtați haine sau accesorii de culoare albă, aurie, argintie.

Bivol și Tigru
Nu este cazul să vă îngrijorați, situațiile care v-au cauzat până acum îngrijorare își vor găsi soluțiile practice în timp util. Este o lună bună și pentru a iniția o călătorie în scop de afaceri, iar pentru ca dialogul să fie cordial și riscul de certuri să fie redus la minimum, ar fi bine să purtați haine în culorile crem, portocaliu pal, galben argilos, muștar, cărămiziu.

Iepure
Acum veți fi deschiși pentru noutate. Sunt mari șanse să întâlniți oameni noi, iar experiențele pe care le veți trăi în această lună vă vor crea o stare interioară de bine. Dacă vreți să aveți mai mult succes pe plan profesional, în această lună purtați mai des haine de culoare neagră, bleumarin, albastră. În acest fel, veți fi și feriți de energia pierderilor, prin urmare veți face mai puține greșeli.

Dragon și Șarpe
Încercați în această lună să adoptați un stil de viață sănătos. Chiar dacă la muncă veți fi destul de ocupați, lăsați timp liber și pentru relaxare. Astfel, vă veți reîncărca bateriile și veți deveni mai productivi. Iar pentru ca totul să meargă strună și să vă feriți de boli, purtați haine de culoare verde, bej, maron.

Cal
Se pare că vă așteaptă o lună mai dificilă pe plan sentimental. Încercați să nu vă faceți așteptări prea mari de la partenerul de viață. Nu este exclus ca, indiferent de câtă atenție veți primi din partea acestuia, să vă simțiți tot singuri. În schimb, dacă ați opta pentru o vestimentație în combinațiile de culori albastru cu verde, negru cu verde, belumarin cu roz prăfuit, șansele de a vă restabili echilibrul emoțional ar crește.

Capră și Maimuță
Traversați un dintre cele mai dificile luni din acest an. Se prefigurează certuri cu cei dragi, neînțelegeri cu copiii. Însă ați putea evita situațiile neplăcute cu ajutorul unei vestimentații bazată pe culoarea albă.

Cocoș
Din păcate nu începeți anul cu bine, riscul de boli este la cote ridicate. În afară de faptul că va fi necesar să vă temperați, să faceți lucrurile într-un ritm mai lent, ar fi bine și să optați pentru o vestimentație în culorile verde cu alb, bej cu alb. Evitați excesul de negru și roșu, pentru a vă proteja de posibile necazuri.

Câine și Mistreț
Dragoste la prima vedere se prefigurează pentru voi, totul este să fiți deschiși, pentru a primi și dărui iubire. Energia în sectorul zodiacal este deosebit de favorabilă întâlnirilor romantice, la care ați putea să purtați haine de culoare turcoaz, violet, roz.

Descoperă remediile feng shui 2019 pentru fecare zodie chinezească în Horoscop chinezesc

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,88  8
VOTURI
3950
4.88
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate SCORPION cu zodii. Compatibilitate zodii  | ZODIACOOL®
Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face
PESTI. Totul despre femeia și barbatul Pesti în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de
SAGETATOR. Zodia Sagetator totul despre femeia si barbatul Sagetator în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie - 21 decembrie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.