Cu ce mă îmbrac în luna Ianuarie 2019, pentru ca totul să meargă strună

01.IANUARIE.2019
Cu ce mă îmbrac în luna Ianuarie 2019, pentru ca totul să meargă strună

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Posibile complicații pentru nativii din zodia Șobolan, dragoste la prima vedere pentru nativii Mistreți, însă Caii se vor simți mai singuri. Cu toții

încercăm să facem tot posibilul pentru a spori norocul în viață. Totuși, pentru a face acest lucru mai ușor, ar fi bine să alegem să ne înconjurăm de anumite culori, care ne ajută să fim în armonie cu ritmurile astrale. În luna ianuarie 2019, cercul zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 9+3, care amplifică certurile, litigiile, agresivitatea.

Pentru a scăpa de energia negativă, este simplu să folosim culorile, care se pot comporta ca remedii feng shui. Dacă le folosim în funcție de zodia chinezească, vom beneficia de echilibru.

Șobolan
În luna Ianuarie energia banilor ajunge în sectorul vostru zodiacal, însă ea se combină cu cea a dezastrelor, de unde rezultă tot energie negativă. De aceea ar fi bine să încercați să faceți tot ce vă stă în putință pentru a nu complica lucrurile legate de bani, afaceri, cuplu. Pentru a nu atrage pierderi financiare din cauza lăcomiei, ar fi bine să purtați haine sau accesorii de culoare albă, aurie, argintie.

Bivol și Tigru
Nu este cazul să vă îngrijorați, situațiile care v-au cauzat până acum îngrijorare își vor găsi soluțiile practice în timp util. Este o lună bună și pentru a iniția o călătorie în scop de afaceri, iar pentru ca dialogul să fie cordial și riscul de certuri să fie redus la minimum, ar fi bine să purtați haine în culorile crem, portocaliu pal, galben argilos, muștar, cărămiziu.

Iepure
Acum veți fi deschiși pentru noutate. Sunt mari șanse să întâlniți oameni noi, iar experiențele pe care le veți trăi în această lună vă vor crea o stare interioară de bine. Dacă vreți să aveți mai mult succes pe plan profesional, în această lună purtați mai des haine de culoare neagră, bleumarin, albastră. În acest fel, veți fi și feriți de energia pierderilor, prin urmare veți face mai puține greșeli.

Dragon și Șarpe
Încercați în această lună să adoptați un stil de viață sănătos. Chiar dacă la muncă veți fi destul de ocupați, lăsați timp liber și pentru relaxare. Astfel, vă veți reîncărca bateriile și veți deveni mai productivi. Iar pentru ca totul să meargă strună și să vă feriți de boli, purtați haine de culoare verde, bej, maron.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.