Cu ce mă îmbrac în luna Ianuarie 2019, pentru ca totul să meargă strună

01.IANUARIE.2019
Cu ce mă îmbrac în luna Ianuarie 2019, pentru ca totul să meargă strună
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Posibile complicații pentru nativii din zodia Șobolan, dragoste la prima vedere pentru nativii Mistreți, însă Caii se vor simți mai singuri. Cu toții

încercăm să facem tot posibilul pentru a spori norocul în viață. Totuși, pentru a face acest lucru mai ușor, ar fi bine să alegem să ne înconjurăm de anumite culori, care ne ajută să fim în armonie cu ritmurile astrale. În luna ianuarie 2019, cercul zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 9+3, care amplifică certurile, litigiile, agresivitatea.

Pentru a scăpa de energia negativă, este simplu să folosim culorile, care se pot comporta ca remedii feng shui. Dacă le folosim în funcție de zodia chinezească, vom beneficia de echilibru.

Loading...

Șobolan
În luna Ianuarie energia banilor ajunge în sectorul vostru zodiacal, însă ea se combină cu cea a dezastrelor, de unde rezultă tot energie negativă. De aceea ar fi bine să încercați să faceți tot ce vă stă în putință pentru a nu complica lucrurile legate de bani, afaceri, cuplu. Pentru a nu atrage pierderi financiare din cauza lăcomiei, ar fi bine să purtați haine sau accesorii de culoare albă, aurie, argintie.

Bivol și Tigru
Nu este cazul să vă îngrijorați, situațiile care v-au cauzat până acum îngrijorare își vor găsi soluțiile practice în timp util. Este o lună bună și pentru a iniția o călătorie în scop de afaceri, iar pentru ca dialogul să fie cordial și riscul de certuri să fie redus la minimum, ar fi bine să purtați haine în culorile crem, portocaliu pal, galben argilos, muștar, cărămiziu.

Iepure
Acum veți fi deschiși pentru noutate. Sunt mari șanse să întâlniți oameni noi, iar experiențele pe care le veți trăi în această lună vă vor crea o stare interioară de bine. Dacă vreți să aveți mai mult succes pe plan profesional, în această lună purtați mai des haine de culoare neagră, bleumarin, albastră. În acest fel, veți fi și feriți de energia pierderilor, prin urmare veți face mai puține greșeli.

Dragon și Șarpe
Încercați în această lună să adoptați un stil de viață sănătos. Chiar dacă la muncă veți fi destul de ocupați, lăsați timp liber și pentru relaxare. Astfel, vă veți reîncărca bateriile și veți deveni mai productivi. Iar pentru ca totul să meargă strună și să vă feriți de boli, purtați haine de culoare verde, bej, maron.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,88  8
VOTURI
4343
4.88
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Iubește cu patimă, știe cum să-și ascundă șiretenia, cu multă eleganță și naturalețe,
Horoscop BALANȚĂ SĂNĂTATE 2019: La nivelul acestui capitol se va face dreptate în 2019, prin
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.