Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul pasiunii - Află ce plăceri vinovate au nativii din zodiile de Apă

Horoscopul pasiunii - Află ce plăceri vinovate au nativii din zodiile de Apă

Viciile fac parte din viața fiecăruia dintre noi în aceeași măsură ca și virtuțile. Știi care e plăcerea vinovată a zodiilor de Apă – Rac, Scorpion și Pești?

Destul de nesiguri pe forțele proprii, Racii simt o atracție deosebită față de substanțele anxiolitice. De asemenea, contrar aparențelor, sunt dependenți de acțiunea în dormitor, pe care o asociază cu aprobarea partenerului.

O altă plăcere ascunsă este mâncarea și confortul casei, așa că de multe ori preferă să stea în pat, cu o porție mare din mâncarea preferată, bucurându-se de un film bun.

Nativii Rac obișnuiesc să cheltuie destul de mulți bani pe îmbrăcăminte, bijuterii, produse cosmetice și decorațiuni pentru casă, pe care de multe ori le achiziționează online.

Înclinația spre infidelitate a nativilor Scorpion este destul de bine cunoscută, ca și plăcerea de a se se arunca în partide de amor lipsite de sentimente. Pot investi destul de mult pentru această plăcere – de la lenjerii intime deocheate sau jocuri amoroase, până la escapade scumpe, care să ascundă infidelitatea lor în cuplu.

În plus, își creează scenarii față de anumite persoane, pentru care pot dezvolta o adevărată obsesie. Astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe acești nativi să fie atenți și la modul în care își exprimă sentimentul proprietății, pentru că pot deveni destul de impulsivi.

Nativii Pești sunt atrași de spiritualitate, misticism și religie, dar pot ajunge ușor la o extremă indezirabilă. Fanatismul, ca orice altă extremă, poate aduce multe probleme cu sine, așa că ar fi de preferat calea de mijloc. Le place să își ocupe timpul liber cu jocuri care le stimulează simțul analitic și gândirea, cum ar fi cuvintele încrucișate sau Sudoku.

Sunt firi mult mai pasionale decât par. De exemplu, atunci când descoperă o melodie care le place, o ascultă la nesfârșit până când îi aduce la exasperare pe cei apropiați. Ar trebui să aibă grijă la tentațiile bahice, pentru că au tendința de a aluneca pe panta alcoolismului.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online