Horoscopul pasiunii - Află ce plăceri vinovate au nativii din zodiile de Apă

05.IUNIE.2019
Horoscopul pasiunii - Află ce plăceri vinovate au nativii din zodiile de Apă

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Viciile fac parte din viața fiecăruia dintre noi în aceeași măsură ca și virtuțile. Știi care e plăcerea vinovată a zodiilor de Apă – Rac, Scorpion și Pești?

Destul de nesiguri pe forțele proprii, Racii simt o atracție deosebită față de substanțele anxiolitice. De asemenea, contrar aparențelor, sunt dependenți de acțiunea în dormitor, pe care o asociază cu aprobarea partenerului.

O altă plăcere ascunsă este mâncarea și confortul casei, așa că de multe ori preferă să stea în pat, cu o porție mare din mâncarea preferată, bucurându-se de un film bun.

Nativii Rac obișnuiesc să cheltuie destul de mulți bani pe îmbrăcăminte, bijuterii, produse cosmetice și decorațiuni pentru casă, pe care de multe ori le achiziționează online.

Loading...

Înclinația spre infidelitate a nativilor Scorpion este destul de bine cunoscută, ca și plăcerea de a se se arunca în partide de amor lipsite de sentimente. Pot investi destul de mult pentru această plăcere – de la lenjerii intime deocheate sau jocuri erotice, până la escapade scumpe, care să ascundă infidelitatea lor în cuplu.

În plus, își creează scenarii față de anumite persoane, pentru care pot dezvolta o adevărată obsesie. Astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe acești nativi să fie atenți și la modul în care își exprimă sentimentul proprietății, pentru că pot deveni destul de impulsivi.

Nativii Pești sunt atrași de spiritualitate, misticism și religie, dar pot ajunge ușor la o extremă indezirabilă. Fanatismul, ca orice altă extremă, poate aduce multe probleme cu sine, așa că ar fi de preferat calea de mijloc. Le place să își ocupe timpul liber cu jocuri care le stimulează simțul analitic și gândirea, cum ar fi cuvintele încrucișate sau Sudoku.

Sunt firi mult mai pasionale decât par. De exemplu, atunci când descoperă o melodie care le place, o ascultă la nesfârșit până când îi aduce la exasperare pe cei apropiați. Ar trebui să aibă grijă la tentațiile bahice, pentru că au tendința de a aluneca pe panta alcoolismului.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.