Ce culori să porți în luna octombrie, pentru a atrage dragostea adevărată

06.OCTOMBRIE.2018
Ce culori să porți în luna octombrie, pentru a atrage dragostea adevărată

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:hdlatestwallpaper.com

Mai multă pasiune, culoare roșie va face furori în dormitor, însă unele zodii vor trebui să o evite cu orice preț. În fiecare moment cu toții încercăm

să facem tot posibilul pentru a atrage norocul pe plan sentimental. Totuși, pentru a face acest lucru mai ușor, ar fi bine să alegem să ne înconjurăm de anumite culori, care ne ajută să fim în armonie cu ritmurile astrale.

În luna octombrie 2018, cercul zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 9+6, numită foc la poarta raiului. Pentru a scăpa de posibile tensiuni în relații, certuri, despărțiri, ar fi bine să folosim culorile care pot fi adevărate remedii feng shui, pe care să le utilizăm în funcție de zodia chinezească (/zodii/zodiac-chinezesc/ce-zodie-sunt) în care ne-am născut după anul nașterii.

Loading...

Șobolan
În luna octombrie vibrațiile nu sunt deloc pozitive în sectorul vostru zodiacal. Pentru a nu atrage boli din cauza stresului de la muncă, lipsurilor materiale, financiare, ar fi bine să purtați cât mai des accesorii de culoare albă și bijuterii din metal.

Bivol și Tigru
Acum Universul vă aduce în sectorul zodiacal energia auspicioasă a popularității, care poate fi amplificată cu ajutorul hainelor de culoare roșie, fucsia, roz. Pentru nativii care vor să-și amplifice șarmul personal și să atragă mai multă pasiune în dormitor, lenjeria de culoare roșie va fi o alegere potrivită în această lună de toamnă.

Iepure
Dragostea va pluti în aer, dar și riscul de infidelitate va fi la cote maxime. Prin urmare, pentru a atrage armonia pe plan sentimental, va fi bine să optați pentru o garderobă în tonuri de albastru sau de turcoaz. Pe cât posibil evitați lenjeria intimă de culoare neagră, pentru a vă feri de trădări în dragoste și pasiuni bolnăvicioase.

Dragon și Șarpe
Energia elementului pământ va fi în exces în sectorul vostru zodiacal, de aceea ar fi bine să vă orientați cât mai des în această lună spre accesorii de culoare aurie sau argintie. Bijuteriile din cupru ar fi o alegere potrivită pentru această lună de toamnă, însă evitați hainele în culori de toamnă: ocru, cărămiziu, grena, pentru a nu atrage obstacole, probleme în dragoste.

Cal
Traversați o lună ce promite reușite pe plan sentimental, dragoste la prima vedere, însă norocul ar putea fi mult amplificat dacă ați opta în cât mai multe zile din această lună pentru accesorii de culoare verde și turcoaz. Astfel, veți amplifica energia romantismului și veți ține sub control energiile, care sunt acum tumultoase și vă pot împinge spre flirt, infidelitate.

Capră și Maimuță
Probleme în paradis se întrevăd pentru voi, energia certurilor vă poate crea reale probleme în relațiile de cuplu. Ați putea atrage mai multă armonie dacă ați purta în fiecare zi din luna octombrie lenjerie intimă de culoare albă, gri sau roz prăfuit. În plus, v-ați putea spori farmecul persoanal cu ajutorul bijuteriilor cu pietre de agat în culorile toamnei.

Cocoș
Vă așteaptă o lună în care stresul de la muncă s-ar putea să vă afecteze liniștea căminului conjugal. Pentru ca norii de tristețe să se risipească, ar fi potrivit să optați pentru accesorii de culoare aurie și argintie, lenjerie intimă de culoare albă și haine în tonuri de turcoaz, verde, care vă vor spori pofta de viață.

Câine și Mistreț
Dragoste cu năbădăi se anunță pentru voi, sectorul zodiacal este afectat de energia trădărilor, aventurilor de o noapte. Pentru a reduce riscul de a umbla din floare în floare, ar fi bine să optați pentru haine în tonuri de bleumarin. Evitați lenjeria intimă de culoare albă, mai bine alegeți ceva atrăgător, în tonuri de albastru sau roz.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Primele texte despre Feng Shui au o vechime de peste 5000 de ani și au fost descoperite în China.
Previziuni 2020 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații: Steaua
Stăpânul zilei pe momentul de trecere la anul Șobolanului este Focul yin, ceea ce va face ca

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.