Afirmații pozitive. Adevarata mantră a zodiei tale pentru luna August 2019

01.AUGUST.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
„Norocul este orb, dar nu ne poate urmări la nesfârșit.” În fiecare lună energia din fiecare sector zodiacal este diferită, de aceea și norocul este diferit.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să nu lăsăm totul la voia întâmplării, ci să ne acordăm cu ritmurile astrale.
Haideți să scăpăm de energia negativă ce ne poate provoaca stres, suferință, nefericire, folosind afirmații pozitive.

Pentru cele 12 zodii, iată care sunt afirmațiile pozitive potrivite pentru luna August 2019:

Berbec

„Accept să mă respect cu adevărat, și astfel dobândesc forţa necesară care mă ajută să îmi exprim sensibilitatea. Îndrăznesc să fiu sincer, și observ că ceilalţi vor face la fel ca mine. Astfel voi putea avea relaţii frumoase de comunicare şi comuniune.”

Loading...

Taur

„Conştientizez faptul că am anumite nevoi erotice și că acestea trebuie experimentate cu iubire. Accept faptul că sexualitatea mea este un lucru frumos şi sănătos, prin care mă pot împlini.”

Gemeni

„Știu cum să fiu mai responsabil de mine însumi, învăţ cum să-mi descopăr adevăratele mele nevoi. Îmi asum responsabilitatea pentru viaţa mea şi nu îi mai învinuiesc pe ceilalţi. Sunt capabil să îmi asum alegerile pe care le fac.”

Rac

„Conştientizez faptul că am mai multă încredere în mine. Astfel îi pot informa pe cei apropiaţi despre deciziile pe care le iau. Accept să îmi exprim voinţa şi astfel lucrez mai ușor cu ceilalți.”

Leu

„Discernământul meu este sigur şi precis. Colaborez în totalitate cu viaţa şi de aceea simt că rinichii mei devin tot mai puternici. Îmi las emoţiile să curgă asemenea unui fluviu, ştiu că acestea fac parte integrantă din viaţa mea.”

Fecioară

„Îmi regăsesc pofta de viaţă făcând lucruri care îmi plac şi asculând muzică frumoasă. Acest lucru mă ajută să îmi „ridic moralul”. Reiau contactul cu sufletul meu, care mă îndrumă pentru a-mi regăsi bucuria de a trăi.”

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
865
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.