REMEDII Feng Shui Martie 2018 pentru protecție, pentru beneficii, pe zodii

25.FEBRUARIE.2018
REMEDII Feng Shui Martie 2018 pentru protecție, pentru beneficii, pe zodii

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:globalmedicalco.com

Începând cu 5 martie 2018 se văd efectele negative sau pozitive ale energiilor, asupra zodiilor chinezești. Stelele Zburătoare sunt cifre de la 1 la 9, care

influențează energia spațiilor, a caselor zodiacale. În funcție de poziția lunară, se generează harta stelelor zburătoare, pe baza căreia se fac previziuni. Norocul financiar și armonia din casă sunt influențate de energia pozitivă sau negativă ale stelelor zburătoare. Pentru energia care guvernează semnul zodiacal, colțurile camerei, ale casei, recomandăm remedii eficiente.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt? Calcul rapid în funcție de data nașterii

Steaua 4 ajunge în luna martie în mijlocul pătratului LoShu și aduce energie pozitivă pentru toate zodiile. Pentru cei singuri, care își caută partenerul potrivit în dragoste, sunt șanse mari de reușită. Steaua 4 face combinație HoTu excelentă și amplifică popularitatea, faima, succesul academic.
Remediile feng shui potrivite pentru centrul casei sau al camerelor: copăcel cu cristale din ametist, perechea de rațe mandarin, simbolul dublei fericiri, poarta crapului dragon.

Loading...

ȘOBOLAN

Steaua 9 vine cu o energie negativă, potențează energia dezastrelor, a ghinionului în carieră. Pentru a scăpa de energia negativă, așezați în colțul de Nord o pagodă a celor 5 elemente cu pomul vieții.

BIVOL și TIGRU

Risc de pierderi, infidelitate și accidente sunt aduse de steaua 7, dar echilibrul se va menține cu ajutorul unui copăcel cu ochiul lui Horus, a unei statuete cu rinocer și elefant albaștri, așezate în colțul de Nord-Est.

IEPURE

Energia stelei 2 aduce boală, dezechilibru pe plan afectiv, dar poate fi remediată cu un Wu Lou, Buddha vesel auriu, așezate în colțul de Est.

DRAGON și ȘARPE

Împotriva conflictelor, litigiilor aduse de energia certurilor, a stelei 3, se va pune în colțul de Sud-Est o amuletă cu măr roșu sau cu nod mistic de culoare roșie.

CAL

Bogăția, câștigurile neașteptate, aduse de steaua 8, vor fi activate în colțul de Sud prin etalarea unei cifre 8, Vasul prosperității.

CAPRĂ și MAIMUȚĂ

Steaua 1 vine cu o energie bună, aduce reușite în relații. Pentru a spori norocul în dragoste, așezați în colțul de Sud-Vest al livingului o amuletă cu picătura de apă, o fântână arteziană.

COCOȘ

Steaua 6 atrage ajutor neașteptat, sănătate. Energia norocului divin se activează în colțul de Vest cu Ru Yi, lotusul cu mantra Hum.

CÂINE și MISTREȚ

Steaua 5, a ghinionului, aduce energie negativă în sectorul de Nord-vest. Problemele din cuplu, gelozia, bolile, pierderile financiare, aduse de energia stelei 5, se vor remedia cu o pagodă a celor 5 elemente.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Steaua zburătoare 7, numită steaua furturilor, aduce un flux de energie negativă, care
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.