REMEDII Feng Shui Martie 2018 pentru protecție, pentru beneficii, pe zodii

REMEDII Feng Shui Martie 2018 pentru protecție, pentru beneficii, pe zodii
Începând cu 5 martie 2018 se văd efectele negative sau pozitive ale energiilor, asupra zodiilor chinezești. Stelele Zburătoare sunt cifre de la 1 la 9, care

influențează energia spațiilor, a caselor zodiacale. În funcție de poziția lunară, se generează harta stelelor zburătoare, pe baza căreia se fac previziuni. Norocul financiar și armonia din casă sunt influențate de energia pozitivă sau negativă ale stelelor zburătoare. Pentru energia care guvernează semnul zodiacal, colțurile camerei, ale casei, recomandăm remedii eficiente.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt? Calcul rapid în funcție de data nașterii

Steaua 4 ajunge în luna martie în mijlocul pătratului LoShu și aduce energie pozitivă pentru toate zodiile. Pentru cei singuri, care își caută partenerul potrivit în dragoste, sunt șanse mari de reușită. Steaua 4 face combinație HoTu excelentă și amplifică popularitatea, faima, succesul academic.
Remediile feng shui potrivite pentru centrul casei sau al camerelor: copăcel cu cristale din ametist, perechea de rațe mandarin, simbolul dublei fericiri, poarta crapului dragon.

ȘOBOLAN

Steaua 9 vine cu o energie negativă, potențează energia dezastrelor, a ghinionului în carieră. Pentru a scăpa de energia negativă, așezați în colțul de Nord o pagodă a celor 5 elemente cu pomul vieții.

BIVOL și TIGRU

Risc de pierderi, infidelitate și accidente sunt aduse de steaua 7, dar echilibrul se va menține cu ajutorul unui copăcel cu ochiul lui Horus, a unei statuete cu rinocer și elefant albaștri, așezate în colțul de Nord-Est.

IEPURE

Energia stelei 2 aduce boală, dezechilibru pe plan afectiv, dar poate fi remediată cu un Wu Lou, Buddha vesel auriu, așezate în colțul de Est.

DRAGON și ȘARPE

Împotriva conflictelor, litigiilor aduse de energia certurilor, a stelei 3, se va pune în colțul de Sud-Est o amuletă cu măr roșu sau cu nod mistic de culoare roșie.

CAL

Bogăția, câștigurile neașteptate, aduse de steaua 8, vor fi activate în colțul de Sud prin etalarea unei cifre 8, Vasul prosperității.

CAPRĂ și MAIMUȚĂ

Steaua 1 vine cu o energie bună, aduce reușite în relații. Pentru a spori norocul în dragoste, așezați în colțul de Sud-Vest al livingului o amuletă cu picătura de apă, o fântână arteziană.

COCOȘ

Steaua 6 atrage ajutor neașteptat, sănătate. Energia norocului divin se activează în colțul de Vest cu Ru Yi, lotusul cu mantra Hum.

CÂINE și MISTREȚ

Steaua 5, a ghinionului, aduce energie negativă în sectorul de Nord-vest. Problemele din cuplu, gelozia, bolile, pierderile financiare, aduse de energia stelei 5, se vor remedia cu o pagodă a celor 5 elemente.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.