Cum ne alegem patul? 3 Reguli FENG SHUI pentru pat și saltele pat DORMITOR

30.NOIEMBRIE.2017
Cum ne alegem patul? 3 Reguli FENG SHUI pentru pat și saltele pat DORMITOR
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: adsensia.info
În feng shui, există reguli pentru pat dormitor și saltele pat, ce au scopul de a atrage sănătate și noroc. Energia Qi, o energie pozitivă sau negativă,

numită și suflul cosmic al dragonului, joacă un rol important în practica feng shui. Cu toții avem în dormitor un pat și o saltea de pat. În feng shui, acestea ne influențează norocul. Un dormitor cu un bun Feng Shui are energia pozitivă necesară pentru a ne bucura de reușite în viață. Dintre toate camerele spațiului locuibil, dormitorul beneficiază de o atenție deosebită în amenajările feng shui.

Un pat modern cu o saltea de pat comodă și relaxantă nu asigură un somn odihnitor în lipsa respectării unor reguli feng shui.

Loading...

Patul și salteaua de pat din dormitor au fiecare o energie Qi specifică. Dacă energia este pozitivă, atunci ne vom odihni bine, dacă e negativă, ne va împiedica să ne reîncărcăm bateriile peste noapte.

Regulile feng shui pentru pat dormitor și saltele pat au scopul de a atrage energie Qi pozitivă, sănătate și noroc și de a bloca energiile negative.

Nu este indicat să folosim în dormitor un pat mai vechi de 9 ani, cu defecte sau care scârțâie, caz în care riscăm să atragem obstacole și probleme în dragoste.

Un pat pentru un dormitor feng shui trebuie să aibă o singură saltea de pat. Nu este bine să folosim pe un pat matrimonial două saltele înguste în loc de una mare. Să nu ne mire faptul că o astfel de amenajare atrage infidelitate, suspiciuni, despărțiri, divorțuri, la mai puțin de 2 ani de utilizare.

Cât despre saltele de pat care nu sunt pe aceași dimensiune cu cadrul patului, trebuie să știm că golurile rămase atrag pierderi financiare și ghinon în carieră. Saltelele de pat care se mișcă în cadru atrag și instabilitate în relații.

Poziția patului pentru un somn liniștit depinde de direcția de dormit.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
3062
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sincer și fără agende ascunse, nesupus și încrezător, îi place să se bucure de putere
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale
Horoscop GEMENI BANI 2019: la nivel financiar, lucrurile în ansamblu stau cel mai bine în 2019.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.