Transport gratuit peste 199 lei

Cum ne alegem patul? 3 Reguli FENG SHUI pentru pat și saltele pat DORMITOR

Cum ne alegem patul? 3 Reguli FENG SHUI pentru pat și saltele pat DORMITOR

În feng shui, există reguli pentru pat dormitor și saltele pat, ce au scopul de a atrage sănătate și noroc. Energia Qi, o energie pozitivă sau negativă,

numită și suflul cosmic al dragonului, joacă un rol important în practica feng shui. Cu toții avem în dormitor un pat și o saltea de pat. În feng shui, acestea ne influențează norocul. Un dormitor cu un bun Feng Shui are energia pozitivă necesară pentru a ne bucura de reușite în viață. Dintre toate camerele spațiului locuibil, dormitorul beneficiază de o atenție deosebită în amenajările feng shui.

Un pat modern cu o saltea de pat comodă și relaxantă nu asigură un somn odihnitor în lipsa respectării unor reguli feng shui.

Patul și salteaua de pat din dormitor au fiecare o energie Qi specifică. Dacă energia este pozitivă, atunci ne vom odihni bine, dacă e negativă, ne va împiedica să ne reîncărcăm bateriile peste noapte.

Regulile feng shui pentru pat dormitor și saltele pat au scopul de a atrage energie Qi pozitivă, sănătate și noroc și de a bloca energiile negative.

Nu este indicat să folosim în dormitor un pat mai vechi de 9 ani, cu defecte sau care scârțâie, caz în care riscăm să atragem obstacole și probleme în dragoste.

Un pat pentru un dormitor feng shui trebuie să aibă o singură saltea de pat. Nu este bine să folosim pe un pat matrimonial două saltele înguste în loc de una mare. Să nu ne mire faptul că o astfel de amenajare atrage infidelitate, suspiciuni, despărțiri, divorțuri, la mai puțin de 2 ani de utilizare.

Cât despre saltele de pat care nu sunt pe aceași dimensiune cu cadrul patului, trebuie să știm că golurile rămase atrag pierderi financiare și ghinon în carieră. Saltelele de pat care se mișcă în cadru atrag și instabilitate în relații.

Poziția patului pentru un somn liniștit depinde de direcția de dormit.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online