Cu ce sa te imbraci in luna Aprilie 2020, pentru a favoriza relatiile romanice

02.APRILIE.2020
Cu ce sa te imbraci in luna Aprilie 2020, pentru a favoriza relatiile romanice

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Afla secretul comunicarii verbale si nonverbale, cum sa-ti exprimi sentimentele de dragoste, fara a intampina dificultati

Se știe că fiecare culoare are o energie unică, care ne poate modifica cu ușurință starea de spirit. Cu toții am vrea să știm un truc prin care să ne facem viața mai bună. Un truc simplu este utilizarea anumitor culori în vestimentație în funcție de zodie. Cele 12 zodii chinezești sunt influențate de energia din mijlocul cercului zodiacal. Această energie se schimbă în fiecare lună, iar în luna Aprilie 2020 ea va fi rezultatul combinării dintre energia bogăției și energia popularității.

Aflați de la maestrul feng shui ZODIACOOL ce culori să alegeți pentru hainele pe care le purtați în luna Aprilie 2020, în funcție de zodia chinezească.

Șobolan

Încercați să fiți foarte atenți la achizițiile pe care le faceți. Dacă aveți de semnat contracte, ar fi necesar să verificați temeinic termenii și condițiile, pentru a nu se strecura erori. Purtați haine de culorile: alb cu verde, violet cu argintiu, pentru a stimula puterea de concentrare și vigilența.

Bivol și Tigru

Dacă veți adopta o atitudine prea categorică în această lună, veți observa că veți atrage probleme cu cei de acasă sau din anturaj. Pentru a reuși să mânuiți mai bine cheia comunicării verbale și nonverbale, purtați haine de culorile: violet-albăstrui, roșu deschis, roz, turcoaz.

Iepure

Aveți parte de un influx de energie pozitivă de la astre, care va favoriza relațiile romanice. Bine ar fi să purtați haine de culorile: orice nuanță de verde, alb cu roz, argintiu cu bleu, pentru a nu întâmpina dificultăți în exprimarea sentimentelor de dragoste.

Dragon și Șarpe

Astrele vă susțin să faceți tranzacțiile necesare pentru a crește veniturile, însă pe partea sentimentală vă pot pune bețe în roate. Pentru a îndepărta obstacolele din calea reușitelor, purtați haine de culorile: alb cu verde, sepia, somon, roșu-violet, indigo.

Cal

Pe partea profesională, se întrevăd reușite, dar acasă este posibil să aveți senzația că vorbiți la pereți. Pentru a atrage armonie și echilibru pe toate planurile, purtați haine de culorile: turcoaz, albastru royal, verde opalin, violet, bleumarin, alb.

Capră și Maimuță

S-ar putea să vă cuprindă dorul de rudele aflate la distanță. Dacă vă veți decide să le faceți o vizită, pentru a nu atrage discuții în contradictoriu cu acestea, purtați haine de culorile: verde imperial, cafeniu deschis, roz drajeu, galben pai, albastru-lapislazuli.

Cocoș

Veți avea parte de conjuncturi favorabile, veți găsi soluții la probleme care păreau imposibil de rezolvat. Pentru a atrage mai multe șanse de reușită, purtați haine de culorile: orice nuanță de galben sau de albastru, prună, violet.

Câine și Mistreț

Se anunță o perioadă destul de tulbure, mai ales la serviciu, unde vă așteaptă un val de griji. Vestea bună este că cei de acasă vă pot fi alături pentru a ieși învingători din orice situație. Purtați haine de culorile: albastru cu roșu și alb, violet lavandă, verde marin, pentru a vă proteja economiile și a nu atrage cheltuieli neprevăzute.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.