Transport gratuit peste 199 lei

Amenajări interioare pentru living folosind 1 regulă feng shui mai puțin știută

Amenajări interioare pentru living folosind 1 regulă feng shui mai puțin știută

Așază canapeaua, fotoliile și măsuța în living folosind o simplă regulă feng shui. 4 Animale mitice, dragon, tigru, phoenix și țestoasa, stau la baza

școlii formelor din feng shui. Prezența simbolică a celor 4 animale celeste în living sporește norocul de bani și prosperitatea. În aranjarea canapelelor în living trebuie să ținem cont de regula feng shui: 1. Canapeaua mare, cu trei locuri, (țestoasa) se așază cu spatele la un perete solid. Pe această canapea ar trebui să stea mama, tatăl, pentru a avea noroc de bani și sănătate.

DE INTERES: Semnificația culorilor în amenajarea feng shui a livingului, pentru noroc

2. Fotoliul cu un loc (tigrul) se pune în dreapta canapelei mari, cum stăm așezați pe ea. Se potrivește pentru copii sau musafiri de gen feminin și aduce armonie.

3. Fotoliul cu două locuri (dragonul) se lasă în stânga canapelei mari, cum stăm așezați pe ea. Se pretează pentru musafiri de gen masculin și atrage noroc de putere.

4. Măsuța de cafea sau un taburet mic (phoenixul) se pune în fața canapelei mari și face ca energia să curgă armonios prin living și atrage noi oportunități.

Dacă livingul este mic și în el nu încap toate piesele de mobilier de mai sus, se poate opta pentru un colțar pe mâna stângă, ce va simboliza țestoasa și dragonul. Tigrul poate fi reprezentat de o comodă joasă – pusă în partea dreaptă a colțarului sau tot de o latură a colțarului, dar mai mică decât cea din stânga.

Fotografia acestui articol arată un colțar cu un bun feng shui, conform regulilor de mai sus.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online