Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Semnificația culorilor în amenajarea feng shui a livingului, pentru noroc

Semnificația culorilor în amenajarea feng shui a livingului, pentru noroc

Sănătatea și norocul depind de culorile pe care le folosim în living, o încăpere extrem de des folosită din casă. În feng shui, culorile prezente în

living ne pot influența viața și ne pot schimba norocul. Culorile folosite în amenajarea livingului ar trebui să fie alese după semnificația lor. Pentru a crește șansele de reușită, se recomandă să folosim în living culori care semnifică toate cele 5 elemente, care aduc 5 tipuri de noroc: foc – faimă, apă – succes în carieră, lemn – bani, metal – mentori, pământ – dragoste, relații.

DE INTERES: Cum să amenajăm livingul conform principiilor Feng Shui pentru a avea noroc

Culorile pe elemente:
- Foc: roșu
- Apă: negru, albastru, bleumarin
- Lemn: verde, bej, maron
- Metal: alb, auriu, argintiu, cupru
- Pământ: ocru, cărămiziu, galben

Best seller

Se pot folosi și culori care exprimă combinații ale elementelor:
- apă+lemn: turcoaz
- foc+metal: roz, fucsia
- foc+pământ: portocaliu
- lemn+pământ: olive
- apă+metal: gri, bleu
- apă+metal+lemn: grej
- foc+apă: grena, violet, mov

Putem să aducem cele 5 elemente în living într-un mod subtil, care să nu deranjeze designul modern sau clasic. De exemplu, pereții din living pot fi văruiți în alb, canapelele pot fi de culoare gri, iar elementele lipsă pot fi asigurate de un tablou abstract care să conțină turcoaz, violet și crem. Dacă nu ne plac tablourile, putem folosi vaze, pernuțe, obiecte de decor de mai multe culori, pentru a simboliza cele 5 elemente.

Îți recomandăm

În plus, elementul lemn este reprezentat de plante verzi, iar apa, de fântâni arteziene de interior, pe care le putem folosi pentru a crea armonie și prosperitate.

Fiecare element guvernează anumite organe din corp, de aceea, folosirea culorilor în living ne poate îmbunătăți sănătatea: foc – inimă, apă – rinichi, lemn – ficat, metal – plămâni, pământ – stomac.
Este important să păstrăm echilibrul și să nu exagerăm în lucrul cu cele 5 elemente, iar imaginea de ansamblu din living trebuie să arate ceea ce ne dorim mai mult de la viață, de exemplu dacă roșul predomină, va fi lesne de înțeles că ne dorim faimă.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Viziteaza magazinul online