Aplica

Te-ai hotărât să îi dai jumătății tale a doua șansă? Fii atentă la asta!

Te-ai hotărât să îi dai jumătății tale a doua șansă? Fii atentă la asta!

Certurile sunt firești în orice relație pentru că o ajută să se dezvolte. Atunci când se ajunge la despărțire însă, datele problemei se schimbă total!

Oricât de lungă sau scurtă ar fi fost o relație, dacă a implicat sentimente, despărțirea este foarte grea.

Poate pentru că implică o schimbare și ieșirea din zona de confort, poate pentru că ideea de a ieși din nou la întâlniri este înfricoșătoare, dar oricare ar fi motivele, despărțirile sunt de evitat. Așa că multe persoane aleg să dea a doua șansă, chiar dacă nu își doresc în mod neapărat asta.

Pot apărea două situații.

Prima și cea de dorit este ca toate neînțelegerile să rămână în trecut și să se găsească acea cale comună de comunicare și rezolvare a problemelor ce au dus la despărțire.

Cea de-a doua situație este extrem de neplăcută, pentru că este doar o amânare a inevitabilului, presupune mult stres, tristețe, ură și mânie.

Înainte de a da doua șansă, răspundeți la următoarele întrebări:

1. Sunteți amândoi dispuși să faceți eforturile necesare pentru a depăși problemele?

Împreună ar trebui să vă puneți această întrebare și va fi nevoie să fiți extrem de sinceri cu propria persoană și unul cu celălalt. Nu uita că efort trebuie să depuneți amândoi – nu doar tu, nu doar jumătatea ta!

2. Puteți fi sinceri și deschiși pentru a descoperi adevărata sursă a problemei?

Doar fiind sinceri, veți putea descoperi care sunt comportamentele celuilalt care vă deranjează într-atât de tare încât ați ajuns la despărțire. Vorbind despre ele, recunoscându-le este un prim pas spre acceptare.

3. Puteți să discutați, să iertați și să uitați?

Trecutul trebuie lăsat în urmă, dacă vă doriți amândoi să vă dați o a doua șansă. Dacă nu puteți trece peste problemele care au dus la despărțire, ar fi bine să vă mai gândiți la ideea împăcării.

Uneori, relațiile de dragoste nu sunt pentru totdeauna, iar despărțirea nu este tocmai cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Dă-ți voie ție și dă-i voie partenerului tău de cuplu să fiți fericiți, chiar dacă asta înseamnă să fiți separați!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!