Zodia Berbec, previziuni importante la Eclipsa de Soare din august 2018

Zodia Berbec, previziuni importante la Eclipsa de Soare din august 2018
Berbecii vor avea în jurul acestei date să treacă un ultim obstacol, acesta va viza sfera relațională. Eclipsa de Soare din data 11 August este plasată pe

casa iubirii, a copiilor și a creativității, jocurilor de noroc. Prin urmare, aceste elemente vor fi animate de surplusul energetic adus din Univers.

Însă trebuie să încadrăm bine acest eveniment astrologic, el vine după alte 2 Eclipse care au pus deja accesul pe tot ce înseamnă implicare socială, relație conjugală, intrarea într-o altă relație, suprapus peste aceste tendințe este în această perioadă și Marte retrograd și Mercur retrograd, prin urmare este combinația fatală pentru a rupe o relație care nu mai merge, să constatați că partenerul a cheltuit bani fără să vă spună, să participați la jocuri de noroc și evident șansa să nu fie de partea voastră.

Posibiltățile sunt multiple, ele diferă de la individ la individ, doar într-o Astrograma Previzională avem șansa să vedem ce influențează această atmosferă explozivă din punct de vedere relațional.

În ansamblu se observă evoluție, ruptură de un grup, anturaj, loc de muncă, relație, familie și vă veți adapta la lucruri noi, veți simți că sunteți liberi și independenți, dar totodată și faliți.

Recomandăm Berbecilor care își doresc copil în jurul acestei date să încerce să mai lucreze la acest capitol, rezultatul va fi garantat.

Berbec, previziuni eclipsa de Soare

Taur, previziuni eclipsa de Soare

Gemeni, previziuni eclipsa de Soare

Rac, previziuni eclipsa de Soare

Leu, previziuni eclipsa de Soare

Fecioara, previziuni eclipsa de Soare

Balanță, previziuni eclipsa de Soare

Scorpion, previziuni eclipsa de Soare

Săgetător, previziuni eclipsa de Soare

Capricorn, previziuni eclipsa de Soare

Vărsător, previziuni eclipsa de Soare

Pești, previziuni eclipsa de Soare

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.