Eclipsa din 13 Iulie 2018: despărțiri, fenomene meteo stranii, revolte

05.IULIE.2018
Eclipsa din 13 Iulie 2018: despărțiri, fenomene meteo stranii, revolte

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:4.bp.blogspot.com

Cum ne va afecta Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018. Ideea de familie se va schimba în urma acestui eveniment. Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018 aduce un plus de

iubire în inimile fiecăruia, apropiere de divinitate, dorință de cunoaștere, posibilitate de a primi mesaje pe calea visului etc.

Acest moment astrologic este foarte complex, mai cu seamă că Pluton din retrograde face opoziție la conjuncția Soare-Lună, prin urmare ideea de familie se va schimba în urma acestui eveniment.

Ideal ar fi să ne gândim la binele nostru, la liniștea sufletească, să încercăm să găsim răspunsuri la întrebări existențiale. Marea trină de pe semne de apă ce s-a constituit de la începutul lunii Iulie acum primește mai multă energie, pentru a reforma sistemul de valori: dreptate, adevăr, sinceritate, credință, iubire, compasiune, talent, implicare, dăruire.

Loading...

Trebuie reamintit faptul că Eclipsele se resimt cu 2-3 săptămâni înainte și după, prin urmare suntem deja sub acest influx astral. Mulți vor simți în jurul acestei date că trebuie să facă ceva, să lupte cu propriile frici, angoase, obiceiuri proaste, atașamente etc.

Eclipsa Soare 13 Iulie

Se anunță o vară foarte agitată, din toate punctele de vedere: politic, economic, social, armat, spiritual. Tot ce vom conștientiza acum va începe să se aplice din Ianuarie 2019, când se vor constitui următoarele Eclipse pe axa Rac-Capricorn.

Vom asista în următoarele 2 luni la tot felul de evenimente: despărțiri, decese, accidente, inundații, fenomene meteo stranii, cutremure. Terra este într-o stare de trezire, trigonul regal între Uranus-Saturn retrograd și Venus de pe semne de pământ oferă perspectiva asupra tendințelor din următorii 7-8 ani, prin urmare toți vom avea nevoie să ne ancorăm ideile în ceva.

Opoziția între Marte retrograd și Nodul Nord poate să readucă în discuție la nivel global problemele apărute în ultimii 2, 4, 6, 8, 10,12, 18 și 30 ani. Pot să mai apară revolte în țările care deja simt că nu mai au nimic de pierdut.

Chiar dacă Marte la finele lui August revine la normal, disputele nu vor înceta. Dacă până acum am fost obișnuiți cu revoltele clasice, acum se identifică alte modele: cele cibernetice. Să nu vedem acest eveniment doar din perspectiva pesimistă, mulți vor evolua enorm în urma unor situații limită, apropierea de credință va fi mai mare.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018

loading...
9365
4.71
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Numărul 5 este considerat special și un simbol al norocului în știința Feng Shui. În
Previziuni 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: la începului anului 2020
Steaua zburătoare 3 aduce un val de energie negativă, care în anul 2020 se acumulează în zona

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.