Ești îndrăgostit de o femeie CAPRICORN? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

22.DECEMBRIE.2018
Ești îndrăgostit de o femeie CAPRICORN? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Pentru a o seduce, trebuie să ai un simț al umorului foarte bine dezvoltat, dar și să fii dispus să ai răbdare. Serioasă și matură, femeia Capricorn este o

adevărată provocare pentru bărbatul îndrăgostit de ea. Pentru a o seduce, trebuie să ai un simț al umorului foarte bine dezvoltat, dar și să fii dispus să ai răbdare și să insiști până când decide că poate avea încredere în tine. La început, este foarte reticentă, deoarece încă nu știe dacă merită să investească timp într-o relație cu tine. Încetul cu încetul o poți impresiona (nu prin metodele clasice, bineînțeles).

Vei cunoaște o latură total diferită a femeii Capricorn, pe care puțini au avut ocazia să o descopere.

Loading...

Este foarte stăpână pe sine, calculată și independentă, așa că nu încerca să o cucerești cu banii cheltuiți pe cadouri scumpe, pe care le refuză fără prea multe menajamente față de orgoliul tău. De altfel, pentru a-i atrage atenția, și tu trebuie să fii destul de matur atât în plan personal, cât și în cel spiritual sau financiar.

Mergeți împreună la muzee, spectacole de teatru și operă, la filarmonică, mâncați în restaurante de lux și cazați-vă în hoteluri rafinate. Îi place să fie în control, deci nu încerca să o provoci, subminându-i autoritatea. Inteligența este atuul ei!

Dacă o poți face să râdă des și să se simtă confortabil, cu siguranță o poți cuceri, iar odată ce ai făcut asta, vei avea parte de momente de dragoste, precum și de nopți întregi de amor extrem de pasional și energic. Adoră să conducă și în pat, deci așteptă-te să fii legat la ochi sau de pat, dar îi place și să fie pedepsită. Bucurați-vă împreună de jocuri amoroase și nu uita că e genul de parteneră pe viață!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Capricorn 2020, evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Capricorn!
Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de
Horoscop pentru muncă și bani Carpricorn: 2019 va fi un an de care nu vei uita ușor, tocmai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.