Ești îndrăgostit de o femeie CAPRICORN? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: pixabay.com

Pentru a o seduce, trebuie să ai un simț al umorului foarte bine dezvoltat, dar și să fii dispus să ai răbdare

Serioasă și matură, femeia Capricorn este o adevărată provocare pentru bărbatul îndrăgostit de ea.

 

Pentru a o seduce, trebuie să ai un simț al umorului foarte bine dezvoltat, dar și să fii dispus să ai răbdare și să insiști până când decide că poate avea încredere în tine. La început, este foarte reticentă, deoarece încă nu știe dacă merită să investească timp într-o relație cu tine. Încetul cu încetul o poți impresiona (nu prin metodele clasice, bineînțeles!) și vei cunoaște o latură total diferită a femeii Capricorn, pe care puțini au avut ocazia să o descopere.

Este foarte stăpână pe sine, calculată și independentă, așa că nu încerca să o cucerești cu banii cheltuiți pe cadouri scumpe, pe care le refuză fără prea multe menajamente față de orgoliul tău. De altfel, pentru a-i atrage atenția, și tu trebuie să fii destul de matur atât în plan personal, cât și în cel spiritual sau financiar. Mergeți împreună la muzee, spectacole de teatru și operă, la filarmonică, mâncați în restaurante de lux și cazați-vă în hoteluri rafinate. Îi place să fie în control, deci nu încerca să o provoci, subminându-i autoritatea. Inteligența este atuul ei!

Dacă o poți face să râdă des și să se simtă confortabil, cu siguranță o poți cuceri, iar odată ce ai făcut asta, vei avea parte de momente de dragoste, precum și de nopți întregi de sex extrem de erotic și energic. Adoră să conducă și în pat, deci așteptă-te să fii legat la ochi sau de pat, dar îi place și să fie pedepsită. Bucurați-vă împreună de jocuri erotice și nu uita că e genul de parteneră pe viață!

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,83  6
VOTURI
2458
3.83
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.