Aplica

Ești îndrăgostit de o femeie CAPRICORN? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Ești îndrăgostit de o femeie CAPRICORN? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Pentru a o seduce, trebuie să ai un simț al umorului foarte bine dezvoltat, dar și să fii dispus să ai răbdare. Serioasă și matură, femeia Capricorn este o

adevărată provocare pentru bărbatul îndrăgostit de ea. Pentru a o seduce, trebuie să ai un simț al umorului foarte bine dezvoltat, dar și să fii dispus să ai răbdare și să insiști până când decide că poate avea încredere în tine. La început, este foarte reticentă, deoarece încă nu știe dacă merită să investească timp într-o relație cu tine. Încetul cu încetul o poți impresiona (nu prin metodele clasice, bineînțeles).

Vei cunoaște o latură total diferită a femeii Capricorn, pe care puțini au avut ocazia să o descopere.

Este foarte stăpână pe sine, calculată și independentă, așa că nu încerca să o cucerești cu banii cheltuiți pe cadouri scumpe, pe care le refuză fără prea multe menajamente față de orgoliul tău. De altfel, pentru a-i atrage atenția, și tu trebuie să fii destul de matur atât în plan personal, cât și în cel spiritual sau financiar.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Mergeți împreună la muzee, spectacole de teatru și operă, la filarmonică, mâncați în restaurante de lux și cazați-vă în hoteluri rafinate. Îi place să fie în control, deci nu încerca să o provoci, subminându-i autoritatea. Inteligența este atuul ei!

Dacă o poți face să râdă des și să se simtă confortabil, cu siguranță o poți cuceri, iar odată ce ai făcut asta, vei avea parte de momente de dragoste, precum și de nopți întregi de amor extrem de pasional și energic. Adoră să conducă și în pat, deci așteptă-te să fii legat la ochi sau de pat, dar îi place și să fie pedepsită. Bucurați-vă împreună de jocuri amoroase și nu uita că e genul de parteneră pe viață!

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!