Cum să protejăm COPIII de ghinion la examene în 2018

06.MARTIE.2018
Cum să protejăm COPIII de ghinion la examene în 2018

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:understood.org

Astrele pot fi capricioase pentru unii, previziuni detaliate pentru copii în funcție de casa familiei. În astrologia chineză copiii au o casă a famiiliei,

care ocupă o poziție fixă pe cercul busolei. Anual, norocul copiilor se schimbă, funcție de energia stelei care le tranzitează casa familiei.

Remedii feng shui pentru sectorul de Est și fiul mare: breloc cu picătura de apă, copăcel cu ochi Horus, copăcel cu ametist.

  • Fiul mijlociu, al doilea băiat născut, are casa familiei în Nord, unde ajunge energia dezastrelor, adusă de steaua 5 galben. În acest an vitalitatea sa va fi scăzută, se poate confrunta cu crize emoționale, posibil să refuze să studieze din încăpățânare, să atragă ghinion extrem la examene.

Remedii feng shui pentru sectorul de Nord și fiul mijlociu: breloc cu steagul victoriei, Buddha vesel, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, elefant feng shui.

  • Fiul mic, ultimul băiat născut, are casa familiei în Nord-Est și progresul său academic va fi afectat de energia conflictelor, adusă de steaua de jad 3. În acest an va avea tendința să fie irascibil, să aibă accese de furie, să devină capricios, neascultător. Succesul la examene poate fi diminuat din pricina mândriei și a neatenției.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Remedii feng shui pentru sectorul de Nord-Est și fiul mic: breloc cu steagul victoriei, Buddha vesel, pagoda celor 5 elemente, calul victoriei, clopoței cu mâna Fatimei.

  • Fiica mică, ultima fată născută, are casa familiei în Vest și succesul său școlar va fi afectat de energia bolilor, adusă de steaua neagră 2. Tendința sa va fi să se izoleze de colegi, posibil să aibă probleme de concentrare sau de memorie, să devină foarte emotivă la examene.

Remedii feng shui pentru sectorul de Vest și fiica mică: Buddha vesel, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, lotus cu mantra Hum, copăcel cu aventurin.

Fiul mare, fiul mijlociu, fiul mic și fiica mică ar trebui să evite să doarmă ori să studieze în camerele situate în zonele Est, Nord, Nord-Est, respectiv de Vest a locuinței, să NU își amplaseze biroul de studiu în aceste sectoare încărcate cu energie negativă și să folosească remediile feng shui pentru a elimina energia negativă.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.