Cum să protejăm COPIII de ghinion la examene în 2018

06.MARTIE.2018
Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: understood.org
Astrele pot fi capricioase pentru unii, previziuni detaliate pentru copii în funcție de casa familiei. În astrologia chineză copiii au o casă a famiiliei,

care ocupă o poziție fixă pe cercul busolei. Anual, norocul copiilor se schimbă, funcție de energia stelei care le tranzitează casa familiei.

Remedii feng shui pentru sectorul de Est și fiul mare: breloc cu picătura de apă, copăcel cu ochi Horus, copăcel cu ametist.

  • Fiul mijlociu, al doilea băiat născut, are casa familiei în Nord, unde ajunge energia dezastrelor, adusă de steaua 5 galben. În acest an vitalitatea sa va fi scăzută, se poate confrunta cu crize emoționale, posibil să refuze să studieze din încăpățânare, să atragă ghinion extrem la examene.

Remedii feng shui pentru sectorul de Nord și fiul mijlociu: breloc cu steagul victoriei, Buddha vesel, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, elefant feng shui.

  • Fiul mic, ultimul băiat născut, are casa familiei în Nord-Est și progresul său academic va fi afectat de energia conflictelor, adusă de steaua de jad 3. În acest an va avea tendința să fie irascibil, să aibă accese de furie, să devină capricios, neascultător. Succesul la examene poate fi diminuat din pricina mândriei și a neatenției.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Remedii feng shui pentru sectorul de Nord-Est și fiul mic: breloc cu steagul victoriei, Buddha vesel, pagoda celor 5 elemente, calul victoriei, clopoței cu mâna Fatimei.

Loading...
  • Fiica mică, ultima fată născută, are casa familiei în Vest și succesul său școlar va fi afectat de energia bolilor, adusă de steaua neagră 2. Tendința sa va fi să se izoleze de colegi, posibil să aibă probleme de concentrare sau de memorie, să devină foarte emotivă la examene.

Remedii feng shui pentru sectorul de Vest și fiica mică: Buddha vesel, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, lotus cu mantra Hum, copăcel cu aventurin.

Fiul mare, fiul mijlociu, fiul mic și fiica mică ar trebui să evite să doarmă ori să studieze în camerele situate în zonele Est, Nord, Nord-Est, respectiv de Vest a locuinței, să NU își amplaseze biroul de studiu în aceste sectoare încărcate cu energie negativă și să folosească remediile feng shui pentru a elimina energia negativă.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  2
VOTURI
2352
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 RAC BANI. Rac 2019 cariera, profesie, loc de muncă
Horoscop 2019 Rac: La nivelul capitolului financiar se respectă trendul apărut în 2017-2018,
Horoscop CAPRICORN 2019 pe partea de SĂNĂTATE și vitalitate
Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu
Horoscop DRAGOSTE FECIOARĂ 2019, iubire și copii
Horoscop 2019 FECIOARĂ DRAGOSTE: La nivelul acestui capitol, luna Ianuarie 2019 va face lumină

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.