Cu ce mă îmbrac în luna noiembrie, pentru a atrage dragoste la prima vedere

03.NOIEMBRIE.2018
Cu ce mă îmbrac în luna noiembrie, pentru a atrage dragoste la prima vedere

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Culoarea violet va scoate la iveală fantezii nebănuite, ce zodii vor fi avantajate de aceasta în dormitor. Cu toții încercăm să facem tot posibilul pentru a

atrage norocul pe plan sentimental. Totuși, ca să facem acest lucru mai ușor, ar fi bine să ne îmbrăcăm în haine de anumite culori, în tandem cu ritmurile astrale, pentru a ne amplifica farmecul personal, norocul pe toate planurile.

În luna noiembrie 2018, cercul zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 9+5, care atrage posibile probleme în dragoste. Însă pentru a scăpa de posibile tensiuni în relații, certuri, despărțiri, ar fi bine să folosim culorile, care ne schimbă vibrația și ne conferă protecție împotriva energiei negative. Culorile nu trebuie alese la întâmplare, ci ar fi bine să le utilizăm în funcție de zodia chinezească din care facem parte după anul nașterii.

Află zodia chinezească

Șobolan
S-ar părea că în luna Noiembrie Universul este de partea voastră la capitolul amoros, veți simți că sunteți pe val și veți fi dornici să vă manifestați senzualitatea în dormitor. Totuși, pentru a nu atrage probleme la locul de muncă din cauza faptului că este posibil să vă simțiți atrași de colegii sau șefii de la muncă, ar fi bine să purtați pe parcursul acestei luni cât mai des haine în combinația alb cu negru și bijuterii cu pietre de culoare neagră sau albastră.

Bivol și Tigru
Aveți parte acum de energie pozitivă în sectorul zodiacal, norocul vă surâde pe toate planurile. Totuși, rezultatele cele mai spectaculoase se vor înregistra la capitolul financiar, prin urmare este o lună potrivită pentru a face investiții, a deschide o afacere pe cont propriu sau a vă schimba locul de muncă. Veți putea amplifica energia care favorizează câștigurile materiale cu ajutorul hainelor de culoare verde, maron, bej.

Iepure
O lună cu posibile probleme pe plan sentimental, gelozia va tinde să ia proporții, iar riscul de despărțire va fi la cote maxime. De aceea, pentru a elimina energiile certurilor și infidelității ar fi bine să introduceți în vestimentație nuanțele de roșu și violet.

Dragon și Șarpe
Dragoste la prima vedere, armonie și echilibru în mariaj vă promit astrele în această lună. Vă veți ocupa mai mult de atmosfera de familie, veți fi plini de pasiune, iar cuvintele nici nu vor mai fi necesare, pentru că vă veți urma inimile. Pentru ca totul să fie fără cusur, orientați-vă spre haine de culoare roz, crem, bej, portocaliu pal.

Cal
Vă așteaptă o lună pline de surprize plăcute. Se prefigurează dragoste la prima vedere, șanse reale de căsătorie. Pentru a vă evidenția mai mult farmecul personal și a vă trezi puterea de seducție îmbrăcați în această lună haine de culoare verde, bej, roz sau violet.

Capră și Maimuță
Luna va fi una destul de ocupată la locul de muncă, însă ar fi bine să faceți tot posibilul ca să petreceți cât mai mult din timpul liber acasă, împreună cu cei dragi. Ați putea să vă protejați de stres cu ajutorul hainelor de culoare albă sau a accesoriilor din metal. Încercați să evitați culoarea roșie, pentru a nu atrage ghinion și boli.

Cocoș
Norocul vă surâde pe plan profesional și financiar, veți dori sa faceți totul ca la carte, însă nu toată lumea se va simți confortabil în preajma voastră, din pricina faptului că vă veți mișca într-un ritm prea rapid. Totuși, pentru a menține echilibrul, nu ezitați să folosiți cât mai des hainele de culorile alb și bleumarin.

Câine și Mistreț
Poate că acum veți traversa una dintre cele mai bune luni din tot anul, veți culege roadele muncii de până acum. Cel mai mult veți fi favorizați pe partea financiară, însă nu trebuie să cheltuiți toți banii deodată, ci să puneți și ceva deoparte. Pentru a amplifica șansele de reușită, a atrage mai mult dinamism în viață, purtați bijuterii din aur sau argint direct pe piele și evitați hainele de culoare roșie.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.