Aplica

Dezvoltare Personală 2017

Detalii despre cum poți atrage asupra ta cele mai bune energii pentru dezvoltarea ta peronală.

 

Până în anul 2004 omenirea a fost preocupată să adune cât mai mulți bani. Acum, după anul 2004, trăim timpuri în care fiecare dorește să se cunoască mai bine, să se perfecționeze, să-și găsească menirea, să acumuleze cât mai multe cunoștințe. Accesul nostru la acestea a devenit foarte ușor. Prezența internetului favorizează acest lucru prin abundența de informații pe care o vehiculează. Cu un simplu click poți beneficia de cărți la care nici nu te gândeai. Și cu cât îți potolești mai mult foamea de informații, cu atât mai mult îți crește încrederea în tine.

Sentimentul împlinitor de încredere în sine vine la pachet cu valurile autoaprecierii. Dezvoltarea personală se traduce într-o atitudine mentală fermă și focusată pe ceea ce-ți dorești.

Când ai un bun feng shui de dezvoltare personală? Atunci când cauți un anumit răspuns și el apare foarte repede, când ai o atitudine pozitivă și te vezi ca pe un învingător, atunci când te nimerești la conferința de care aveai nevoie și absorbi ca un burete ceea ce se prezintă, când primești aprecieri și măriri de salariu la serviciu sau obții o funcție mult dorită.

Când ai un feng shui prost de dezvoltare personală? Când sentimentele de inferioritate ocupă teren în mediul tău interior; când ai dezamăgire după dezamăgire și ajungi să nu te mai încrezi în tine și în nimic, să nu te mai apreciezi și să crezi că nu ai nicio valoare; când, deși cunoști atât de multe informații, nu le aplici și nu obții rezultate; când cei din jur nu-ți văd talentele.

Sfaturi pentru Dezvoltarea Personală în anul 2017:

1. Dormi pe direcția ta de dezvoltare personală

Atunci când simți un freamăt interior și dorința de cunoaștere înflorește în inima ta, feng shui-ul te sfătuiește să-ți orientezi tăblia patului spre direcția ta de dezvoltare personală. În anul 2017 nu ai voie să pui patul cu tăblia spre direcțiile SE1, E și NE 3, chiar dacă acestea îți sunt favorabile după calculul numărului Kua. Nu dispera, vei folosi aceste direcții în alt an. Poate că în 2017 Universul are alte planuri pentru tine și atunci folosește altă direcție favorabilă, cum ar fi cea a succesului, a iubirii sau a sănătății.
Dacă ai noroc și îți poți orienta patul cu tăblia spre direcția de dezvoltare personală, să te pregătești cum se cuvine. Mănâncă bine, asigură-ți o stare de vitalitate maximă, deoarece energiile captate din această direcție nu te lasă să lenevești, ci te pun la treabă.

2. Fă afirmații și planifică-ți viața

Pentru a beneficia de acces la informațiile pe care ți le dorești, ai nevoie de o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Dacă mintea ta fluctuează de o la o dorință la alta, de la o idee la alta, dacă se lasă distrasă de ceea ce vede și aude în jur, ai să pierzi mult timp valoros până să ajungi în punctul dorit inițial. Există inclusiv pericolul să nu-ți atingi scopul niciodată.
Astfel, scrie-ți dorințele pe o hârtie. Acestea trebuie să fie exprimate la timpul prezent, afirmativ. Evită să folosești cuvântul NU. De exemplu, formulează: cariera mea este înfloritoare; am toți banii de care am nevoie atunci când am nevoie; cu fiecare zi am tot mai multă încredere în mine; mă iubesc și mă accept pentru tot ceea ce sunt etc.
Fă un arbore de dezvoltare personală. Vezi unde ești acum și unde vrei să ajungi. Folosește imagini cu ceea ce-ți dorești, pentru a-ți obișnui subconștientul cu noua ta viață.

3. Meditează și respiră corect

Se știe că atunci când ai mintea liniștită, respirația este și ea liniștită și invers. Învață să-ți controlezi fluxul respirator.

O tehnică simplă de respirație:
a - inspiră pe nas și condu aerul în abdomen, cavitatea toracică și spațiul clavicular;
b - ține aerul în interiorul tău pentru câteva secunde;
c - expiră lent, pe gură și fără să faci zgomot;
d – așteaptă câteva secunde, iar apoi lasă aerul să intre printr-un nou inspir. Ideal ar fi ca perioadele de la a la d să fie de durată egală. Pentru aceasta, spune în gând de 4 sau mai multe ori un cuvânt precum: succes, succes, succes, succes...; Amin, Amin, Amin, Amin...; iubire, iubire, iubire, iubire... sau o mantră cum ar fi Aum, Aum, Aum, Aum....

De asemenea, sportul îți ordonează mintea. Fă jogging, înot, dans sportiv, arte marțiale sau orice alt sport care-ți place.

4. Noroc excepțional în 2017 în NE

Energiile anuale din sectorul de NE devin favorabile pentru noroc la examene și noroc literar. Pentru a le activa, așază în sectorul de NE al livingului sau al biroului statueta feng shui Poarta crapului dragon. Atrage mai multe șanse de dezvoltare, așezând în NE un copăcel din cristale de ametist, citrin, cuarț, lapislazuli, aventurin.

Dacă încă nu ai un cristal de cuarț cu vârf ascuțit, este timpul să achiziționezi unul și să-l așezi în NE-ul biroului de lucru.
Florile de mină sunt și ele de un real folos în stimularea norocului academic.

Folosește un glob pământesc care se rotește în NE și învârte-l zilnic, pentru că în acest mod poți atrage mai multe oportunități de dezvoltare.
Te poate ajuta să ai mintea focalizată și deschisă spre cunoaștere o statuetă cu Ganesha, zeul elefant. Așază această statuetă în NE. Pentru ca Universul să-și deschidă porțile pentru tine, oferă-i zilnic lui Ganesha un păhăruț cu apă. Schimbă apa în fiecare zi. Apa rămasă din ziua precedentă toarn-o la o floare. Îi mai poți oferi lui Ganesha câte o bombonică, pe care a doua zi să o faci cadou unei persoane pe care o apreciezi.

5. Folosește formula Kua a casei

Cu ajutorul unei busole poți găsi în casa ta încăperea care conține energiile dezvoltării personale. Tot ce trebuie să faci este să introduci la Calcul Kua Casă direcția de orientare a casei și să-ți afli sectoarele norocoase din casă.

6. Sectoare cu probleme în anul 2017

Dacă ai ușa principală situată în S, V și NV, este posibil să atragi ghinioane și boli. De aceea, aplică lângă ușă remediile necesare în anul 2017.
În Sud, așază o pagodă a celor cinci elemente; în V – un măr din cristal de culoare roșie; în NV – un set de clopoței de vânt din metal, cu 6 tuburi goale la mijloc.

7. Lucrul la birou în 2017

Atunci când studiezi, este foarte important să te orientezi cu fața spre direcția dezvoltării personale. În anul 2017, chiar dacă știi că direcția Vest este cea potrivită pentru tine, nu sta cu fața spre cele 15 grade ale direcției Vest 2 pentru a nu atrage ghinion și confruntări cu profesorii tăi.
Nu lipi biroul de peretele comun cu baia.

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!