Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Comoara din bucătărie – Bicarbonatul de Sodiu

Comoara din bucătărie – Bicarbonatul de Sodiu

Bicarbonatul de sodiu este folosit în mare măsură în bucătărie, fiind un element esențial la gătit diverse preparate. Pe lângă rolul său în

alimentație, bicarbonatul de sodiu este foarte util și în alte scopuri. Noi vă dăm 5 cele mai utile moduri în care puteți folosi bicarbonatul de sodiu.

1. Apă de gură

Puneți o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă și amestecați până se dizolvă. Compoziția rezultată este ideală pentru a fi folosită pe post de apă de gură, deoarece bicarbonatul este antibacterian și antimicrobian.

Feng Shui

Efectul este unul de prospețime, și în același timp de protecție a sănătății orale. Aceeași soluție poate fi folosită și pentru tratarea aftelor bucale.

2. Albirea dinților

Bicarbonatul de sodiu poate fi o soluție foarte practică atunci când vine vorba de albirea dinților acasă. Pe o periuță de dinți puneți puțin bicarbonat de sodiu și curățați dinții cu mișcări circulare energice. Veți observa diferența după prima utilizare.

3.Înălbitor de rufe

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit cu ușurință și la spălarea rufelor deschise la culoare. O parte de bicarbonat la două părți de detergent vor face diferența. Pe lângă faptul că potențează puterea de curățare a detergentului, igienizează și înlăturile mirosurile puternice și neplăcute din țesături.

4.Un ajutor nesperat în curățenia din casă

Gresia și faianța din baie, chiuveta, cada, aragazul, hota, toate acestea pot fi curățate folosind bicarbonatul de sodiu. Într-un recipient se vor combina apă caldă și câteva linguri de bicarbonat. Compoziția rezultată se va lua cu un burete, sau o lavetă, și se vor șterge bine suprafețe dorite.

5.Odorizant pentru încălțăminte

Adidașii, papucii de casă, sau pantofii dumneavoastră pot prinde în timp diverse mirosuri neplăcute. Când se întâmplă asta, puteți cumpăra produse scumpe de protecție, sau puteți recurge la metoda cea mai ieftină, cea mai simplă, și cu rezultate garantate. În interiorul perechii de încălțăminte cu probleme se vor pune câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu, și se vor lăsa peste noapte. Înainte de a fi purtați din nou papucii, se vor scutura și curăța cu o lavetă moale.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit