Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc Șarpe

07.MARTIE.2019
Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc Șarpe

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Înzestrat cu frumusețe și inteligență, Șarpele se face ușor remarcat în orice mediu social și poate obține orice își dorește, fără a depune eforturi

foarte mari. De multe ori, nici măcar el nu este conștient de atuurile pe care le are, motiv pentru care are nevoie de un mentor sau de un sprijin să le descopere. Iată cu cine se poate asocia pentru a avea succes în afaceri. Șobolan: sunt șanse de succes, deoarece Șarpele poate compensa timiditatea Șobolanului în negocieri. Condiția este ca Șarpele să lase mândria la o parte și să se dedice mai mult muncii.

Bivol: norocul la bani este la el acasă într-un astfel de parteneriat, pentru că munca asiduă și răbdarea caracteristică nativului Bivol stimulează înțelepciunea și agilitatea Șarpelui.

Iepure: pereche imbatabilă la negocieri! Setea de îmbogățire a Șarpelui este hrănită de capacitatea nativului Iepure de a face compromisuri. Trebuie doar să își folosească ambii inteligența și creativitatea.

Dragon: sunt cuplul perfect în afaceri, deoarece înțelepciunea, curajul și puterea pe care nativii Șarpe și Dragon le dețin nu pot să nu atragă sume importante de bani. Atenție la aroganță și lăcomie!

Șarpe: banii nu se lasă mult așteptați în acest parteneriat, datorită tenacității și a capacității de a se adapta de orice.

Cal: pot fi câștiguri substanțiale dacă atât nativul Șarpe, cât și nativul Cal renunță la egoism și se focalizează pe curaj și persuasiune.

Capră: parteneri dedicați afacerii, iar succesul financiar vine datorită curajului, agilității, generozității și hărniciei nativilor Capră și Șarpe. Atenție însă la lene și bârfe!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale
Stăpânul zilei pe momentul de trecere la anul Șobolanului este Focul yin, ceea ce va face ca
Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.