Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc Șarpe

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc Șarpe
Înzestrat cu frumusețe și inteligență, Șarpele se face ușor remarcat în orice mediu social și poate obține orice își dorește, fără a depune eforturi

foarte mari. De multe ori, nici măcar el nu este conștient de atuurile pe care le are, motiv pentru care are nevoie de un mentor sau de un sprijin să le descopere. Iată cu cine se poate asocia pentru a avea succes în afaceri. Șobolan: sunt șanse de succes, deoarece Șarpele poate compensa timiditatea Șobolanului în negocieri. Condiția este ca Șarpele să lase mândria la o parte și să se dedice mai mult muncii.

Bivol: norocul la bani este la el acasă într-un astfel de parteneriat, pentru că munca asiduă și răbdarea caracteristică nativului Bivol stimulează înțelepciunea și agilitatea Șarpelui.

Iepure: pereche imbatabilă la negocieri! Setea de îmbogățire a Șarpelui este hrănită de capacitatea nativului Iepure de a face compromisuri. Trebuie doar să își folosească ambii inteligența și creativitatea.

Dragon: sunt cuplul perfect în afaceri, deoarece înțelepciunea, curajul și puterea pe care nativii Șarpe și Dragon le dețin nu pot să nu atragă sume importante de bani. Atenție la aroganță și lăcomie!

Șarpe: banii nu se lasă mult așteptați în acest parteneriat, datorită tenacității și a capacității de a se adapta de orice.

Cal: pot fi câștiguri substanțiale dacă atât nativul Șarpe, cât și nativul Cal renunță la egoism și se focalizează pe curaj și persuasiune.

Capră: parteneri dedicați afacerii, iar succesul financiar vine datorită curajului, agilității, generozității și hărniciei nativilor Capră și Șarpe. Atenție însă la lene și bârfe!

2354
4.60
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.