3 obiceiuri pe care nu ar trebui să le neglijezi niciodată

10.MAI.2019
3 obiceiuri pe care nu ar trebui să le neglijezi niciodată

Categorie: Sănătate și Nutriție Autor: Andrian Gheorghiu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Fiecare om și-a creat o rutină formată din câteva obiceiuri de care nu se dezice. Este extrem de important să avem momente de autoreflecție, în care să ne

gândim ce este important și ce nu pentru noi, și poate părea o surpriză, dar majoritatea oamenilor își trăiesc viața destul de haotic.

Pentru a încerca să venim în ajutor, vă propunem 3 obiceiuri pe care nimeni nu ar trebui să le neglijeze. Sigur, vom trece peste cele prea bine știute, cum ar fi consumul a 2 litri de apă pe zi sau mișcarea regulată, și vom încerca să mergem la un alt nivel de sănătate.

Nu neglija niciodată micul dejun

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, pentru că echilibrează dieta. Cerealele consumate dimineața sau câteva fructe aduc un aport foarte mare de minerale, vitamine și grăsimi bune. Cei care sar peste această masă au tendința să mănânce excesiv la celelalte mese, ajungând la o dietă dezordonată și dezechilibrată, care nu face decât să înrăutățească în timp starea de sănătate și să favorizeze apariția bolilor.

Loading...

Adaugă legume sau fructe la fiecare masă

Acest pas are legătură strânsă și cu cel dinainte. Trăind viața pe fast forward, de multe ori ne este foarte greu să avem o dietă echilibrată. Pauzele de masă sunt din de în ce mai scurte, iar mâncarea fast-food, care ne este cea mai accesibilă, este și cea mai dăunătoare corpului nostru.

Ce putem face în situația asta? Putem adăuga la fiecare masă câte un fruct sau o legumă. Spre exemplu, la un prânz în care s-au consumat produse de genul pizza sau paste, fast-food, ar trebui alternate cu un măr sau o pară, pentru a mai curăța din grăsimile ingerate.

Nu neglija orele de somn

Munca nu mai este doar un lucru care se întâmplă la birou și poate că mulți dintre noi ne trezim de prea multe ori și cu treburi luate pentru a fi rezolvate acasă. Cum ziua tot 24 de ore are, avem tendința de a tăia din orele de somn pentru asta și nu este niciodată bine!

Programul de somn ajută foarte mult la regenerarea sănătății noastre. Un program de somn de 8 ore este mai important decât orice dietă de vitaminizare a corpului, pentru că degeaba introduci vitamine în corp dacă nivelul de retenție este scăzut.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.