Timp pentru suflet și cei dragi – rugăciuni pentru cei plecați de acasă

20.DECEMBRIE.2018
Timp pentru suflet și cei dragi – rugăciuni pentru cei plecați de acasă

Categorie: Rugaciuni Autor: Moni Paraschiv Zodiacool Foto:unsplash.com

Cu toții avem pe cineva drag plecat din țară, pentru un trai mai bun. Poate că nu putem să îi ajutăm prea mult pentru a se întoarce, dar ce putem face este

să ne rugăm pentru ei și să trăim cu speranță și credință în suflet. Descoperă în rândurile următoare o rugăciune pe care o putem spune pentru ei: Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ești Calea, Adevărul și Viața, și ai călătorit împreună cu cei doi ucenici care mergeau la Emaus, Însuți, Stăpâne, călătorește și alături de copilul acesta, binecuvântând călătoria sa.

Trimite-i înger păzitor ca oarecând lui Tobie, ca să-i fie povățuitor și să-l păzească nevătămat de toată întâmplarea cea rea, pentru ca sa se întoarcă cu pace, sănătos trupește și sufletește.

Tu, Cel ce niciodată nu Te desparți de robii Tăi, nu Te despărți nici de copilul acesta (numele). Tu, Care ai zis: „Eu sunt cu voi până la sfârșitul veacurilor”, fii cu acest copil până la ultima lui suflare.
Ajută-l să nu cadă în ispita vrăjmașului și să se întoarcă din drumul său simțind ajutorul Tău și cunoscând harul Tău, ca să laude și să slăvească Numele Tău cel Sfânt.

Amin.

Rugăciunea 2:

Doamne, fiul nostru se află departe de noi. Ne gândim deseori la el; fără el casa pare pustie, lipsa lui ne face să suferim. Dar Tu îl iubești fără margini și ești aproape de el. Îndepărtează de la el orice primejdie trupească și sufletească. Ferește-l de tovărășiile cele rele. Dă-ne să-l putem revedea printre noi cât mai curând.

Amin.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.