Timp pentru suflet și cei dragi – rugăciuni pentru cei plecați de acasă

20.DECEMBRIE.2018
Timp pentru suflet și cei dragi – rugăciuni pentru cei plecați de acasă

Categorie: Rugăciuni Autor: Moni Paraschiv ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cu toții avem pe cineva drag plecat din țară, pentru un trai mai bun. Poate că nu putem să îi ajutăm prea mult pentru a se întoarce, dar ce putem face este

să ne rugăm pentru ei și să trăim cu speranță și credință în suflet. Descoperă în rândurile următoare o rugăciune pe care o putem spune pentru ei: Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ești Calea, Adevărul și Viața, și ai călătorit împreună cu cei doi ucenici care mergeau la Emaus, Însuți, Stăpâne, călătorește și alături de copilul acesta, binecuvântând călătoria sa.

Trimite-i înger păzitor ca oarecând lui Tobie, ca să-i fie povățuitor și să-l păzească nevătămat de toată întâmplarea cea rea, pentru ca sa se întoarcă cu pace, sănătos trupește și sufletește.

Loading...

Tu, Cel ce niciodată nu Te desparți de robii Tăi, nu Te despărți nici de copilul acesta (numele). Tu, Care ai zis: „Eu sunt cu voi până la sfârșitul veacurilor”, fii cu acest copil până la ultima lui suflare.
Ajută-l să nu cadă în ispita vrăjmașului și să se întoarcă din drumul său simțind ajutorul Tău și cunoscând harul Tău, ca să laude și să slăvească Numele Tău cel Sfânt.

Amin.

Rugăciunea 2:

Doamne, fiul nostru se află departe de noi. Ne gândim deseori la el; fără el casa pare pustie, lipsa lui ne face să suferim. Dar Tu îl iubești fără margini și ești aproape de el. Îndepărtează de la el orice primejdie trupească și sufletească. Ferește-l de tovărășiile cele rele. Dă-ne să-l putem revedea printre noi cât mai curând.

Amin.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.