Aplica

Rugăciune către Bunul Dumnezeu pentru vindecarea de depresie

Rugăciune către Bunul Dumnezeu pentru vindecarea de depresie

Depresia este una dintre cele mai grele și mai des întâlnite boli ale secolului. Dacă nu este tratată, aceasta poate avea consecințe fatale! Iată o

rugăciune care poate fi de mare ajutor. Dumnezeule, întru numele Tău mantuieste-mă și întru puterea Ta mă judecă. Dumnezeule, ascultă rugăciunea mea; pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine și mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea și m-am abătut. Inima mea s-a tulburat întru mine și frica morții a căzut asupra mea.

Temere și cutremur au venit peste mine și întunericul m-a acoperit. Doamne, Dumnezeul mântuirii mele, ziua am strigăt și noaptea înaintea Ta. Să ajungă pană la Ține rugăciunea mea; că s-a umplut de rele al meu suflet și viața mea de iad s-a apropiat!

Miluiește-mă, Doamne, că neputincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte sufletul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate noptile îmi stropesc patul cu lacrimile mele și în ele îmi scald așternutul. Pentru ce ești mâhnit, suflete al meu, și pentru ce mă tulburi?

Nădăjduieste spre Dumnezeu și mă voi mărturisi Lui, mântuirea feței mele și Dumnezeul meu. Domnul este lumânarea mea și Mantuitorul meu, de cine mă voi teme? Domnul este sprijinitorul de viață, de cine mă voi înfricoșa?

Iubi-Te-voi, Doamne, virtutea mea! Domnul este intărirea mea și scăparea mea și izbăvitorul meu. Dumnezeu este ajutor și voi nădăjdui întru Dânsul: Apărătorul meu și puterea mântuirii mele și sprijinitorul meu.

Amin!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!