Previziuni săptămâna 5-11 August 2019. Aventuri, timp pentru distracții

31.IULIE.2019
Previziuni săptămâna 5-11 August 2019. Aventuri, timp pentru distracții

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Ispitele cu două picioare vor ajunge în așternuturi străine; banii nu vor fi o problemă, noi surse de venit, însă atenție la cheltuieli. Săptămâna cu numărul 32

din anul 2019 începe pe 5 August și se termină pe 11 August 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 5 (3+2=5) și de la cifrele 3 și 2.

Cei care sunt născuți în zilele de 5,14, 23 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 5.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 5-11 August 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Loading...

Pe plan amoros, nu este exclus ca la o petrecere să avem parte de flirt. Ispitele cu două picioare vor ajunge în așternut, acum fiecare în parte va ști dacă este bine sau nu să se aventureze... totuși, pentru cei care sunt într-un cuplu stabil, numerologul ZODIACOOL recomandă să mențină pe prim plan atenția asupra relației actuale, pentru a nu regreta mai târziu.

Pe plan profesional, apar șanse mari de a termina la timp ceea ce ne propunem, de aceea ne va rămâne timp și pentru distracție împreună cu prietenii sau cei dragi din familie. În acest fel, vom scăpa de stres și de grijile cotidiene, ceea ce ne va mări randamentul la locul de muncă.

Banii nu vor fi o problemă în această săptămână, unii dintre noi vor descoperi noi surse de venit. Posibil că vom atrage noi oportunități, pentru a deschide o afacere fructuoasă. Totuși, nu ar strica să fim mai atenți la cheltuieli, pentru a nu ieși în pierdere.

Copiii născuți în această săptămână vor avea tendința să fie mai încăpățânați din fire, probabil pentru că ei știu cu certitudine ceea ce este mai bine pentru ei și în plus nu se așteaptă ca cei din jur să fie mereu de acord cu ei. Acești copii vor fi greu de manipulat, dar vor avea nevoie de o educație bazată pe ordine și disciplină. În caz contrar, riscă să devină frivoli cu banii începând din perioada de adolescență.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Fecioară în dragoste, ce femei preferă bărbatul Fecioară și comportament femeia
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.