Previziuni săptămâna 5-11 August 2019. Aventuri, timp pentru distracții

31.IULIE.2019
Previziuni săptămâna 5-11 August 2019. Aventuri, timp pentru distracții

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Ispitele cu două picioare vor ajunge în așternuturi străine; banii nu vor fi o problemă, noi surse de venit, însă atenție la cheltuieli. Săptămâna cu numărul 32

din anul 2019 începe pe 5 August și se termină pe 11 August 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 5 (3+2=5) și de la cifrele 3 și 2.

Cei care sunt născuți în zilele de 5,14, 23 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 5.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 5-11 August 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Pe plan amoros, nu este exclus ca la o petrecere să avem parte de flirt. Ispitele cu două picioare vor ajunge în așternut, acum fiecare în parte va ști dacă este bine sau nu să se aventureze... totuși, pentru cei care sunt într-un cuplu stabil, numerologul ZODIACOOL recomandă să mențină pe prim plan atenția asupra relației actuale, pentru a nu regreta mai târziu.

Pe plan profesional, apar șanse mari de a termina la timp ceea ce ne propunem, de aceea ne va rămâne timp și pentru distracție împreună cu prietenii sau cei dragi din familie. În acest fel, vom scăpa de stres și de grijile cotidiene, ceea ce ne va mări randamentul la locul de muncă.

Banii nu vor fi o problemă în această săptămână, unii dintre noi vor descoperi noi surse de venit. Posibil că vom atrage noi oportunități, pentru a deschide o afacere fructuoasă. Totuși, nu ar strica să fim mai atenți la cheltuieli, pentru a nu ieși în pierdere.

Copiii născuți în această săptămână vor avea tendința să fie mai încăpățânați din fire, probabil pentru că ei știu cu certitudine ceea ce este mai bine pentru ei și în plus nu se așteaptă ca cei din jur să fie mereu de acord cu ei. Acești copii vor fi greu de manipulat, dar vor avea nevoie de o educație bazată pe ordine și disciplină. În caz contrar, riscă să devină frivoli cu banii începând din perioada de adolescență.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.