ZODII CHINEZEȘTI care vor descoperi adevăruri dureroase în luna AUGUST 2018

04.AUGUST.2018
ZODII CHINEZEȘTI care vor descoperi adevăruri dureroase în luna AUGUST 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:taborlife.org

Pentru unii nativi din zodiacul chinezesc, stelele zburătoare poat aduce adevărate energii negative. În fiecare lună nativii sunt tranzitați de energii

pozitive sau negative. Din data de 7 august, unele zodii chinezești sunt sub o energie negativă care aduce ghinion și nefericire. Descoperă remediile potrivite pentru a înlătura energia negativă.

Posibil să apară trădări în relațiile de lungă durată, iar dragostea să le joace feste în special nativilor din zodiile Dragon și Șarpe, care vor fi implicate în aspecte nefaste în această lună. Pentru a scăpa de riscul de infidelitate, divorț, se recomandă să puneți în partea de Sud-Est a locuinței o pereche cu rațe mandarin și un copăcel cu ochiul lui Horus. (steaua 7)

În ape tulburi se vor scălda și nativii din zodia Cal, pentru care luna august vine cu dragoste cu năbădai. Se vor certa cu pasiune, vor dori să scape de energia negativă prin escapade amoroase, însă nu se vor gândi la consecințe. Pentru a evita suferința ulterioară, care se pare că va veni nu mai departe de luna septembrie, ar fi bine să așezați în partea de Sud a dormitorului o un copăcel cu cristale de ametist. (steaua 3)

Dezamăgirea se va instala în sufletului celor din zodiile Capră și Maimuță, aceștia vor încerca din răsputeri să mențină dragostea la cote normale, însă nu vor reuși să scape de energia negativă în lipsa remediilor potrivite. Prin urmare, pentru a se evita dezastrele, a nu se ajunge la divorț, se impune să puneți în partea de Sud-Vest a dormitorului o pagodă a celor 5 elemente. (steaua 5)

Încercările vor fi la ordinea zilei pentru nativii din Mistreț și Câine, care par că nu-și găsesc liniștea în această lună. Pentru a nu pierde totul pe partea sentimentală, este bine să vă protejați relațiile cu ajutorul unor clopoței de vânt cu mâna Fatimei, plasați în zona de Nord-Vest a casei. (steaua 9)

Dintre toate zodiile chinezești, nu este exclus ca Tigrii să fie răniți cel mai mult în amorul propriu, astrele nu le sunt favorabile, le pot aduce trădări în dragoste, relațiile de lungă durată posibil să intre în criză, din pricina geloziei. Se vor afla adevăruri dure despre partenerii de viață, se vor spune vorbe grele, de aceea, ca remediu de protecție puteți folosi silaba Hum pe floare de lotus, pe care să o țineți în sectorul de Nord-Est al dormitorului.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.