ZODIAC CHINEZESC DRAGOSTE. Horoscop IUNIE 2018

ZODIAC CHINEZESC DRAGOSTE. Horoscop IUNIE 2018
Previziuni lunare în dragoste pentru fiecare zodie chinezească oferite de ZODIACOOL în luna Iunie 2018. Pe 6 iunie 2018, ora 01:32, Soarele intră în zodia Cal

de pământ, Wu Wu, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Ne așteaptă o lună cu schimbări majore pe toate planurile: Calul va face aspect de combinare armonioasă cu Câinele, zodia anului 2018.

Calul vine în această lună să tempereze situațiile tensionate, toate acestea vor aduce o relaxare care va avea ca scop trezirea capacităților latente. În dragoste, se întrevăd oficializări de relații, iar în afaceri sunt posibile noi asocieri, semnarea unor contracte ce promit câștiguri substanțiale.

Chiar dacă iubirea va pluti în aer, testele în dragoste vor fi la tot pasul, pentru a ne verifica fidelitatea. Recomandăm să fim precauți, nu sunt excluse certurile pe teme afective, gelozia.

Relațiile cu cei din jur, cu părinții se vor îmbunătăți, cu condiția să nu lăsăm ego-ul, mândria să pună stăpânire pe partea emoțională.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Șobolan

Pentru Șobolan se întrevede o lună mai agitată, acesta va face aspect de ciocnire cu Calul, sunt posibile tensiuni în relații, acolo unde lucrurile nu merg se va impune o reformă pe partea afectivă. Se vor face destăinuiri, care chiar dacă vor fi dureroase, vor favoriza eliminarea emoțiilor negative, apoi în lunile următoare rănile se vor vindeca treptat.

Bivol

Pentru Bivol, Calul este steaua romantismului, prin urmare nu este exclus ca Ferdinantul zodiacului să se îndrăgostească la prima vedere ori să se se decidă pentru a-și schimba statutul. Se aud clopote de nuntă, logodnă sau asumarea deplină a responsabilității de a fi într-o relație de cuplu. S-ar putea ca totul să se deruleze în secret.

Tigru

Cea mai avantajată zodie a lunii, Tigrul, completează triunghiul aliaților cu Cal-Câine. Practic, primește ajutor din două părți și are toate motivele să se simtă răsfățat de soartă. Combinația sporește șansele de căsătorie, femeile Tigru au șanse mari să rămână însărcinate dacă își doresc acest lucru. Mutarea într-o casă nouă este susținută de astre.

Iepure

Iepurele nu se va simți în largul său în această lună, poate că până acum s-a bazat pe prietenia secretă cu Câinele, însă Calul vine să-i răscolească sufletul. Nu este exclus ca trecutul să revină în actualitate, o relație secretă poate ieși la suprafață, de aceea se recomandă prudență.

Dragon

Se întrevăd șanse de relaxare pe plan sentimental pentru Dragon. Cum Câinele va fi ocupat să se alieze cu Calul, Dragonul se va simți mai liber, va prinde aripi și poate chiar se va îndrăgosti la prima vedere. Popularitatea sa ajunge la un nivel maxim, va prinde curaj și va face acele declarații de dragoste pe care până acum le-a ținut secrete.

Șarpe

O lună de foc se anunță pentru Șarpe, care va fi afectat de surplusul de element foc pe care îl aduce Calul, posibil că va rezista cu greu tentațiilor pe partea amoroasă, se întrevăd trădări în relațiile de lungă durată. Se recomandă să nu acționeze la primul impuls, iar dacă se va decide să se căsătorească, este posibil să se plictisească rapid de alegerea făcută.

Cal

Cu toate că șarmantul Cal guvernează luna iunie și va fi în centrul atenției, în sufletul său nu va curge numai lapte și miere. Probleme în relații se întrezăresc, este o lună în care va simți necesitatea de a face schimbări majore, însă luarea deciziilor importante în ceea ce privește dragostea nu este susținută de astre. Prin urmare, recomandăm amplificarea răbdării.

Capră

Capra este prietenul secret al Calului, ar putea să profite de această alianță subtilă pentru a-și pune în ordine partea sentimentală. Se întrezăresc invitații la nuntă, logodnă și șanse crescute ca femeile Capră să rămână însărcinate, însă nu trebuie să se atașeze de această idee, sunt posibile pierderi de sarcină din pricina unor călătorii inopinate.

Maimuță

Dinamismul Maimuței pe partea amoroasă va fi de necontrolat, s-ar putea ca acest nativ să dea curs unor tentații care nu-i dau pace de ceva vreme. Cert este că nu va regreta deciziile pe care le va lua, chiar dacă acestea îi vor afecta cuplul.

Cocoș

Dragoste cu năbădăi se anunță pentru Cocoși, aceștia vor continua să se trezească de dimineață, dar vor fi într-o dispoziție de ceartă pe tot parcursul zilelor. O energie negativă le va umbri sufletul, aceasta poate să-i conducă la litigii, divorț, din cauză că au impresia că nimic nu-i mai poate mulțumi.

Câine

Pentru Câine se anunță vești bune, dar și rele. Pe de o parte vor întâlni multe oportunități pe plan amoros, sentimental. Însă totul se va desfășura pe un teren instabil, vitalitatea va fi la cote minime, de aceea nu se vor putea decide pentru a acționa în timp util. Prin urmare, vor rămâne cu regrete din această ecuație a iubirii.

Mistreț

Mistrețul va avea de suferit în acestă lună, lipsa de vitalitate îi poate afecta performanțele afective, de aceea partenerul ar putea intra la bănuieli. Poate că un discurs sincer ar putea salva situația, asta este, Mistrețul are pur și simplu nevoie de relaxare pentru a-și reîncărca bateriile.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.