ZODIAC CHINEZESC DRAGOSTE. Horoscop AUGUST 2018

02.AUGUST.2018
ZODIAC CHINEZESC DRAGOSTE. Horoscop AUGUST 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Previziuni lunare în dragoste pentru fiecare zodie chinezească oferite de ZODIACOOL în luna August 2018. Pe 7 august 2018, ora 21:33, Soarele intră în zodia

Maimuță de metal, Geng Shen, conform cu calendarul tradițional chinezesc.

Luna August vine cu promisiuni pe partea financiară, elementul metal specific Maimuței reprezintă în anul Câinelui de pământ, 2018, norocul de bogăție. De asemenea, între Maimuță și Câine nu se formează aspecte astrale negative, prin urmare este posibil ca acum Universul să fie de partea noastră.

Maimuța vine în această lună să ne pună la treabă, de aceea ar fi bine să nu ne programăm vacanța până pe 8 septembrie, ci să profităm de energia pozitivă pentru a ne îmbunătăți situația financiară.

În dragoste, se întrevăd ceva tensiuni pentru unii nativi, pentru alții dragoste la prima vedere, oficializări de relații.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Șobolan

Pentru Șobolan se întrevede o lună excelentă în plan afectiv, Universul vine să facă dreptate, vă ajută și alianța cu zodia Maimuță lunară. Vă puteți aștepta la întâlniri romantice, oficializări, evenimente care celebrează dragostea, nunți, botezuri. Se vor face declarații de dragoste, care vor favoriza exprimarea emoțiilor pozitive, a creativității. Aceasta este luna din acest an în care vă puteți rezerva cât mai mult timp pentru a vindeca relațiile care se confruntă cu unele probleme, pentru a vă vindeca rănile sufletului. Pentru cei singuri, se recomandă socializarea, nu este exclus să vă întâlniți sufletul pereche.

Bivol

Se pare că astrele vor fi de partea voastră, deși rămân anumite semne de întrebare legate de fidelitate în unele relații, totuși dragostea plutește în aer. Ar fi înțelept să acordați mai multă atentie partenerului de viață sau prietenului cel mai drag. Dacă sunteți singuri, nu trebuie decât să socializați pentru a întâlni pe cineva interesat de o relație serioasă.

Tigru

Dacă până acum ați beneficiat de alianța cu zodia anuală Câine, în luna Maimuței s-ar putea ca energiile să se perturbe. Tot ce ține de planul sentimental nu este bine aspectat. Vă puteți aștepta la trădări din dragoste, din pricina apariției unor ispite irezistibile din trecut. În special bărbații Tigru s-ar putea să aibă probleme în acest sens, șanse de a iniția sau de a relua legătura cu femei mai în vârstă decât ei. Totuși, alegerea este a voastră.
Femeile însărcinate trebuie să evite să stea în vânt, să fie atente la alimentație (dulciuri, făinoase) pentru a nu avea probleme cu sarcina.

Iepure

Iepurele se va simți în al nouălea cer în această lună, astrele aduc șanse mari pe partea sentimentală. Veți cunoaște persoane noi, prin intermediul unor bărbați de vârstă înaintată, cu experiență în acest domeniu al vieții. În relațiile deja existente se va înregistra un progres, se întrevăd câștiguri suplimentare prin asociere cu partenerul de viață sau cu cineva din familie.

Dragon

Energia Dragonilor pe partea amoroasă va fi greu de controlat, s-ar putea să dați curs unor tentații, posibil pentru a vă demonstra că puteți. Însă nu vă grăbiți să mergeți în așternuturi străine, s-ar putea ca din această ecuație să ieșiți șifonați. Apare riscul de a fi loviți în orgoliul propriu, nu este exclus să vă simțiți folosiți doar pentru partidele de amor. Acum voi sunteți singurii care știu dacă se merită sau nu.

Șarpe

Se anunță o lună plină de aventuri pentru voi, chiar dacă vara se apropie de final, voi veți fi dornici să ridicați temperatura în dormitor. Se întrevăd aventuri, veți fi testați de Univers la tot pasul, chiar dacă sunteți în relații de lungă durată. Prin urmare, se recomandă să nu acționați la primul impuls. Pe de altă parte, aceasta nu este o lună favorabilă pentru oficializarea relației, de aceea mai bine așteptați să faceți acest pas în lunile următoare.

Cal

O lună cu peripeții se prefigurează și pentru voi. Dragostea va veni dacă sunteți singuri, dar va fi precum o ploaie torențială de vară, cu tunete și cu fulgere. Vestea proastă este că oricât de bine v-ar merge pe partea afectivă, tot veți găsi ceva de reproșat partenerului iubit. Ar fi bine să încercați să vă consumați surplusul de energie pe un sport, hobby, pentru a nu se ajunge la despărțiri, singurătate.

Capră

Încrederea în sine poate că va avea de suferit în acestă lună, se pare că lipsurile pe partea materială se vor cunoaște și în dormitor. Nu este exclus ca astrele să vă pună pe tușă, să vă încerce răbdarea și să vă testeze dragostea. S-ar putea ca lipsa de vitalitate să vă scadă entuziasmul pe partea amoroasă, de aceea apelați la un discurs sincer cu partenerul de viață.

Maimuță

În această lună se pare că veți simți că norocul nu este de partea voastră. Sunt posibile probleme în relații, cel mai probabil din cauza modului în care sunt gestionați banii. Partenerul de viață v-ar putea reproșa că ați cheltuit banii familiei pe ceva lipsit de importanță. Acolo unde relațiile nu mai merg, poate să apară separare, însă dacă se va pune accentul pe exprimarea sentimentelor profunde, totul se va remedia în luna următoare.

Cocoș

Se întrevăd șanse de reușită pe plan sentimental, amor pentru Cocoși. Noutatea va fi susținută de astre, vă veți simți liberi de prejudecăți, dragostea va prinde aripi și poate chiar vă veți întâlni sufletul pereche. Totuși, încercați să nu vă lăudați mai mult decât trebuie, lăsați idilele să prindă contur pe baza a ceea ce sunteți cu adevărat, nu prin deformarea realității.

Câine

Traversați acum poate una dintre cele mai nefavorabile luni din an, totul va fi pus sub semnul incertitudinii, deși veți simți să acționați, în același timp ceva vă va opri să faceți primul pas. Practic vă veți confrunta cu situația “foc la poarta raiului”, planurile se vor nărui. Evitați acum să faceți schimbări majore, recomandăm amplificarea răbdării și compasiunii față de cei dragi.

Mistreț

Deși veți simți nevoia de a vă pune în ordine partea sentimentală, acest lucru nu se va petrece. Totul se va desfășura pe un teren instabil, vitalitatea va pune probleme. Se întrezăresc certuri, tensiuni, despărțiri, în cazul în care nu vă veți stăpâni instinctul și agresivitatea. Energia negativă acumulată pe parcursul lunii vă va face să o încheiați cu un gust amar.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.