Top 3 zodii care îți spun verde în față orice cred și gândesc

12.MARTIE.2019
Top 3 zodii care îți spun verde în față orice cred și gândesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Unii dintre noi pun sinceritatea pe primul loc și nu se tem să spună exact ceea ce gândesc. Descoperă care sunt zodiile în top 3 sinceritate. Nativii

Vărsători ocupă primul loc al clasamentului, ei fiind comunicatori înnăscuți. Le place să vorbească, să își spună ideile inovatoare. În plus, sunt destul de rebeli, așa că nu le este frică să iasă din tipare și să-și spună părerea, chiar dacă nu este tocmai cel mai potrivit moment. Totuși, modul în care o spun îi face să scape cu basmaua curată, pentru că au capacitatea de a-și „îmbrăca” frumos vorbele.

Discuțiile în contradictoriu cu nativii din Vărsător sunt sortite eșecului, pentru că țin cu încăpăţânare de ideile lor, chiar dacă e foarte posibil ca peste ceva timp (nu foarte lung) să își schimbe radical părerile.

Loading...

Gemeni

Nici nativii Gemeni nu prea se ascund când au o părere. De cele mai multe ori, au multe de spus și nu îi poate opri nimeni și nimic să fie onești și să-și exprime ideile. Din fericire, au o inteligență verbală foarte bine dezvoltată, la fel ca și simțul umorului, așa că orice ar spune sunt amuzanți. Nu le place să bârfească și se feresc de cei care o fac, deoarece au nevoie în jurul lor de oameni cu idei clare, pertinente. Un prieten Gemeni nu se ferește să atragă atenția asupra greșelilor, chiar dacă nu i se cere părerea.

Săgetător

Și Săgetătorii sunt vorbitori fără reţineri și asta se întâmplă ca urmare a inteligenței lor native și a nevoii de a acumula cât mai multe informații din cât mai multe domenii diverse. În plus, trebuie să își facă păreri despre tot ceea ce aud, să le spună cu voce tare și apoi să le discute. Nativului Săgetător îi este ușor să spună atunci când nu este de acord cu ceea ce i se spune și să vină cu argumente solide.

Sinceritatea este o virtute, așa că bucură-te de ea și pune-o în valoare oricând!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă
Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pentru sănătate: În anul
Un nativ loial și foarte corect. Are principii pozitive despre viață. Își onorează

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.