Nativii BALANȚĂ născuți în anul Mistrețului: marii geloși ai zodiacului

19.SEPTEMBRIE.2019
Nativii BALANȚĂ născuți în anul Mistrețului: marii geloși ai zodiacului

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:google.com

Au un singur foc de întreținut: dragostea; iubitul/iubita va fi a lor și doar a lor, bogățiile și deliciile gastronomice vor fi la îndemână.

Combinația Rac-Mistreț se referă la cei care sunt născuți în perioada 23 Septembrie – 23 Octombrie, respectiv cei din zodia Balanță, dar născuți în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Caracteristici pozitive: sinceritate, cultură, scrupulozitate, idealism, gentilețe

Caracteristici negative: capriciu, gurmandism, materialism, mânie, lipsa de tact, bravură

Personalitate Balanță – Mistreț

Balanțele caută minunatul și frumosul, fără de care simt că vor muri. Mistreții își doresc bunuri materiale și liniște în căminul conjugal. Rezultatul combinației Balanță-Mistreț este o persoană care dorește o viață plină de dragoste și de lux.

Loading...

Nativii din această combinație au stil, iubesc lucrurile cele mai fine în viață. Au nevoie de un soț/soție care să reflecte idealurile și visele lor. Bogățiile și deliciile gastronomice vor fi la îndemână, iar iubitul/iubita va fi a lor și doar a lor.

Sentimental Balanță – Mistreț

Tot ceea ce fac nativii Balanță-Mistreț este centrat pe relația lor de dragoste. O altă problemă care se vede aici este conceptul de a fi un personaj unidimensional. Nimic nu trece mai sus decât dragostea vieții lor.

Nativii Balanță-Mistreț au un singur foc de întreținut și aceasta este dragostea; nimic altceva nu le face inima și sufletul să tresară. Prin urmare, aceștia sunt iubitori din fire. Ei sunt credincioși celui pe care-l iubesc și odată ce s-au îndrăgostit, pentru ei nu mai există nimeni altcineva pe planetă, decât persoana iubită.

Acest lucru desigur, poate să devină extrem de intens, mai ales atunci când monstrul verde al geloziei se adaugă în această ecuație a iubirii. Tristețea și depresia pot rezulta, dacă există chiar și un indiciu de trădare. Orice situație din viața lor este discutată cu partenerul de viață.

Relații cu cei din Horoscop

Șansele cele mai slabe de reușită în relațiile pentru această combinație sunt cu nativii din Șarpe-Berbec, Șarpe-Rac, Șarpe-Capricorn. Nici nativii Capricorn-Maimuță nu sunt o alegere bună.

Cel mai bun pont pentru Balanțele-Mistreț care caută dragostea este cu cei din Gemeni, Săgetător, Leu sau Vărsător, născuți în ani de Iepure sau de Capră.

Bani Balanță – Mistreț

Există un talent al celor din această combinație, dar în general acesta nu este dezvăluit, cel puțin nu fără motive serioase, care de cele mai multe ori țin de persoana pe care o iubesc. Cu alte cuvinte, Balanțele-Mistreț își scot așii din mânecă doar atunci când vor să impresioneze, să cucerească pe cineva.

Ca șefi nu sunt deosebit de puternici. Am putea spune că Balanțele-Mistreț sunt, într-o anumită măsură, precum niște alpiniști la nivel financiar. Ei doresc să urce pe scara socială, în beneficiul partenerului lor în viață, nu pentru ei înșiși.

Sursa articol: Mantack Chia

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum seduci o persoană din zodia Balanta? Afli secrete ale femeii și dorințe ascunse ale
Horoscop 2019 DRAGOSTE: Acest capitol a fost încercat din plin în ultimii 7-8 ani, de aceea, în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.