Zodii cu daruri speciale de la care trebuie să învățăm lecții importante

04.OCTOMBRIE.2018
Zodii cu daruri speciale de la care trebuie să învățăm lecții importante

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Înconjoară-te de oameni de la care ai de învățat, pentru a evolua. Zodiile care te pot învăța lecții de viață. Se spune că unii oameni au fost trimiși

pe Pământ pentru a le fi exemple altora, astfel încât să învețe lecții esențiale evoluției spirituale. Dintre cele 12 semne zodiacale, 4 au fost înzestrate cu astfel de daruri divine.

De la liniștitul Rac ar trebui să învățăm lecția iertării. Model de sacrificiu pentru mulți dintre noi, acest nativ are obiceiul de a-i pune pe ceilalți pe primul loc, fie și renunțând la propria fericire. Ca urmare a sensibilității extreme, ajunge deseori să sufere, dar asta nu-l împiedică să ierte și chiar o face destul de ușor. Oricât de tare i-ar greși cineva și deși nu uită ce s-a întâmplat, face tot posibilul pentru a nu pierde iubirea celor dragi.

Loading...

Leul este binecuvântat cu darul tăriei. Trebuie să învățăm de la el cum să nu cedăm oricât de greu ne-ar fi, cum să fim puternici și să îi inspirăm și pe ceilalți prin curajul nostru. Luptă cu putere și fără oboseală pentru lucrurile în care cred, pentru oamenii pe care îi iubesc, pentru obiectivele stabilite. Nativii Leu sunt adevărate modele ale perseverenței și sincerității. Se deosebesc de ceilalți prin faptul că nu acceptă compromisuri și sunt integri, statornici, loiali și au un entuziasm molipsitor.

Balanța ne învață lecția înțelepciunii, prin dragostea lor pentru dreptate, pioșenie și blândețe. Are obiceiul de a asculta fără a judeca, oferă cele mai bune sfaturi și soluții și, în general, este ca un înțelept din vechime, care avea răspunsul pentru orice problemă. Are mereu pentru fiecare cuvinte care alină și aduc speranța în suflet. Ar trebui să învățăm de la acești nativi să ne ținem impulsivitatea în frâu și să gândim un răspuns înainte de a-l da.

Peștii ne oferă darul iubirii, a dăruirii cu tot sufletul. Niciun alt semn zodiacal nu este capabil de iubire așa cum sunt nativii Pești! Ei oferă dragoste necondiționată, apreciere și prețuire. Au capacitatea de a simți lumea și de a o vedea cu alți ochi decât toți ceilalți. Este extrem de empatic și pune binele altora pe primul loc. Este gata oricând să ajute, să protejeze, să asculte și să înțeleagă fără a aștepta nimic în schimb, recunoștința și mulțumirile nu îl motivează. Dacă am învăța această lecție de la ei și am învăța să iubim necondiționat, lumea ar fi cu totul altfel.

Totul despre zodii în Zodiac

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.